June 16, 2024Jun 16 Danska uopšte ne igra mnogo brz trkački fudbal, polako se gradi napad i sve to liči na neku skandinavsku Italiju, ali je neverovatno koliko su uigrani i taktički dobri. Edited June 16, 2024Jun 16 by Ayatollah
June 16, 2024Jun 16 Just now, *edited by mod said: Prodali im 1 vic™ Ili kako bi komentator na rts-u rekao: "Štiklirao je celu odbranu Slovenije." Odmah me je podsetio na konobara s Divčibara, kad nas je pitao šta ćemo da salatiramo.
June 16, 2024Jun 16 https://www.sportsfeed24.com/fixtures/Streams today/UEFA Euro Qualifying/Slovenia-vs-Denmark
June 16, 2024Jun 16 Ma do jaja što vi pravilno izgovarate imena fudbalera, to je otprilke najviše što znate o fudbalu.
June 16, 2024Jun 16 9 minutes ago, Sludge Factory said: A jel rekao kad mi igramo? Ne još, ali je objasnio da se u prenosima primjenjuje najpravilniji izgovor imena svih igrača zahvaljujući angažovanju lektorke Goce Tasić.
June 16, 2024Jun 16 10 minutes ago, radnik said: Napunili tribine stadiona u Švabiji Ako sam dobro cuo. pa Stutgart koga to slušate svi, Nemanju Matića? na Areni komentator neprimetan, bez egzibicija, radi svoj posao. prebacujem na rts Edited June 16, 2024Jun 16 by levi
June 16, 2024Jun 16 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Pitam se jel Drkušić smešno i na slovenskom koliko na srpskom Da li mu je Jeboa neki dalji rodjak?
June 16, 2024Jun 16 Kakav je majstor Eriksen. Nama će Slovenci strašne muke da prave sa dubinskim loptama u prostor na Šporara i Šeška, to nama uopšte ne odgovara.