Jump to content

Poljska-Holandija 15:00 16.06.

Featured Replies

Just now, Zaboravan said:

Ako i nama budu davali žute kartone za pričanje sa sudijom, nećemo imati igrača da završe utakmicu.

Proslo je taman dovoljno vremena da primetimo nova pravila, tj da trener nacrta na tabli

3 minutes ago, villiem said:

Proslo je taman dovoljno vremena da primetimo nova pravila, tj da trener nacrta na tabli

Tabla je jedno ali zeleni teren™ je nešto drugo... Previše smo emotivni za takvo pravilo. :D

Depaj mi je fenomen, ne deluje da je dugo na sceni, i ne deluje bas efikasan, a on jos malo i presisace Van Persija kao najbolji strelac Holandije

4 minutes ago, Zaboravan said:

Tabla je jedno ali zeleni teren™ je nešto drugo... Previše smo emotivni jel znaš ti bre ko sam ja za takvo pravilo. :D

Ovako nekako ^

3 minutes ago, Valkyrie said:

Ovako nekako ^

Da, kao pijani teča na svadbi koji nasrće na muziku jer nisu još pevali pesmu koju je poručio. 

Trebaće generacije da se naviknu na to pravilo. 

OT Poljaci sjajni, vidi se razlika u kvalitetu ali su hladni kao špricer™ 

39 minutes ago, fandorin said:

Kako nisu loši? Za 27 minuta Holanđani su imali 7 izglednih situacija pred njihovim golom, a oni dali gol iz jedinog šuta i to posle prekida.  

A tek Nizozemski gol, frljoka kroz trojicu nakon glupe i nepotrebne greške. Doduše sad je spasao Szczczczczceny čist gol. Deluje da nema sreće u napadu sa Depayom.

22 minutes ago, JohnnyD said:

Depaj mi je fenomen, ne deluje da je dugo na sceni, i ne deluje bas efikasan, a on jos malo i presisace Van Persija kao najbolji strelac Holandije

Pritom je najgori startni spic kojeg je Holandija imala unazad 55 godina

Cekamo taj remi, treci dan

Holandjani ne koriste priliku da nametnu novu generaciju u takmicenju na kojem realno nemaju visoke ambicije i igraju im Depajevi i De Vrijevi :isuse: 

Šteta što i Blindu nisu našli neko mesto na terenu

Edited by ducca

Najbolje da se usetate sa loptom u gol...

Nikad nista od Holandije i Belgije

Evo ga konacno.

Šta ti je špic.

2 minutes ago, W.F.C. said:

Nikad nista od Holandije i Belgije

:rolleyes: Daj i veceras za nas slican stav.

E moji Poljaci, koja panjina vam dade gol na kraju