June 16, 2024Jun 16 Just now, Zaboravan said: Ako i nama budu davali žute kartone za pričanje sa sudijom, nećemo imati igrača da završe utakmicu. Proslo je taman dovoljno vremena da primetimo nova pravila, tj da trener nacrta na tabli
June 16, 2024Jun 16 3 minutes ago, villiem said: Proslo je taman dovoljno vremena da primetimo nova pravila, tj da trener nacrta na tabli Tabla je jedno ali zeleni teren™ je nešto drugo... Previše smo emotivni za takvo pravilo.
June 16, 2024Jun 16 Depaj mi je fenomen, ne deluje da je dugo na sceni, i ne deluje bas efikasan, a on jos malo i presisace Van Persija kao najbolji strelac Holandije
June 16, 2024Jun 16 4 minutes ago, Zaboravan said: Tabla je jedno ali zeleni teren™ je nešto drugo... Previše smo emotivni jel znaš ti bre ko sam ja za takvo pravilo. Ovako nekako ^
June 16, 2024Jun 16 3 minutes ago, Valkyrie said: Ovako nekako ^ Da, kao pijani teča na svadbi koji nasrće na muziku jer nisu još pevali pesmu koju je poručio. Trebaće generacije da se naviknu na to pravilo. OT Poljaci sjajni, vidi se razlika u kvalitetu ali su hladni kao špricer™
June 16, 2024Jun 16 39 minutes ago, fandorin said: Kako nisu loši? Za 27 minuta Holanđani su imali 7 izglednih situacija pred njihovim golom, a oni dali gol iz jedinog šuta i to posle prekida. A tek Nizozemski gol, frljoka kroz trojicu nakon glupe i nepotrebne greške. Doduše sad je spasao Szczczczczceny čist gol. Deluje da nema sreće u napadu sa Depayom.
June 16, 2024Jun 16 22 minutes ago, JohnnyD said: Depaj mi je fenomen, ne deluje da je dugo na sceni, i ne deluje bas efikasan, a on jos malo i presisace Van Persija kao najbolji strelac Holandije Pritom je najgori startni spic kojeg je Holandija imala unazad 55 godina
June 16, 2024Jun 16 Holandjani ne koriste priliku da nametnu novu generaciju u takmicenju na kojem realno nemaju visoke ambicije i igraju im Depajevi i De Vrijevi Šteta što i Blindu nisu našli neko mesto na terenu Edited June 16, 2024Jun 16 by ducca
June 16, 2024Jun 16 2 minutes ago, W.F.C. said: Nikad nista od Holandije i Belgije Daj i veceras za nas slican stav.