June 16, 20241 yr 24 minutes ago, Lancia said: Nasao si kome da prodajes Bitlse, pogledaj mu avatar 23 minutes ago, MocaVukotic said: A jbg, ja ti volim narodnu muziku. No, ako bolje pogledas fotku, videces da je sa FSS tviter naloga, tako da obrati se njima. pa video sam ajvartar, zato i kazem. dobri su i stonesi, k'o partizan.
June 16, 20241 yr Na topiku se razmenjuju bitlsi i stonsi, neki ima zastavu sa lavovima, Godfrija znam iz Robin Huda. Upoznaj neprijatelja, Sun Ci Rispekt
June 16, 20241 yr 1 hour ago, John Coltrane said: Šta ima da izgubi u meču u kom je autsajder? Pa ima da izgubi ako se desi neki 11:0 poraz. To bi resetovalo savez, a Dragan, Nedimović i Aleksandar Vučić bi podneli ostavke
June 16, 20241 yr 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa ima da izgubi ako se desi neki 11:0 poraz. To bi resetovalo savez, a Dragan, Nedimović i Aleksandar Vučić bi podneli ostavke Opet Djilas kriv
June 16, 20241 yr 7 minutes ago, Nikodije said: Jel ovo ppp ekipa stigla u Gelzenkirhen? Ovi su ipak nešto mlađi.
June 16, 20241 yr 1 minute ago, BWA said: Ovi su ipak nešto mlađi. Treba ih pozvati na ppp, uklopili bi se
June 16, 20241 yr 15 minutes ago, Nikodije said: Jel ovo ppp ekipa stigla u Gelzenkirhen? Nadam se da će ljudi sa slike brzo shvatiti da medju našima ima puno budala, i da ne bi bio prvi put da nalupaju nekoga jako jer nosi dres Jugoslavije.
June 16, 20241 yr 2 minutes ago, Godfrey said: Nadam se da će ljudi sa slike brzo shvatiti da medju našima ima puno budala, i da ne bi bio prvi put da nalupaju nekoga jako jer nosi dres Jugoslavije. Neće. Nose cigane na leđima.
June 16, 20241 yr stigle su ppp ekipe u Nemačku......odmah je došlo do manjeg neposporazuma oko upadanja na izvesne topike
June 16, 20241 yr 23 minutes ago, Godfrey said: Nadam se da će ljudi sa slike brzo shvatiti da medju našima ima puno budala, i da ne bi bio prvi put da nalupaju nekoga jako jer nosi dres Jugoslavije. Nisam nikad čuo da je neko nalupan zbog SRJ dresa?!
June 16, 20241 yr 23 minutes ago, Ted said: stigle su ppp ekipe u Nemačku......odmah je došlo do manjeg neposporazuma oko upadanja na izvesne topike NATO heljp