Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

7 minutes ago, *edited by mod said:

Posebno lud moraš da budeš da se time bavio. Ili suicidalan. U oba smera.

čeka ga 72 koz.. devica...

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Nije ga ubacio u drugom poluvremenu pri rezultatu 0:3 nego oko tridesetog minuta kad se povredio Dejan Stanković pri rezultatu 0:1. 

Nije se bio Deki povredio tada, zamena je bila taktičke prirode, ovaj je isto bio popizdeo što ga menja u 35.minutu

10 hours ago, Milošica said:

Izuzetno racionalno sagledavanje situacije.

Bravo za post.

Pokraden sam za socijalnu inteligenciju :cry:

• Popular Post

Bio na licu mesta :) Utisak je da nam je samo falio neki, bilo kakav šut u drugom poluvremenu. Sekli smo im lopte, dodjemo negde blizu šesnaesterca najćesće krenemo da mrsimo ili nam blokiraju pokušaj pasa ili šuta. Samo šutni negde pa uzmi barem korner! Kejn i Saka su pakleni, vidi se da Englezi mogu bolje, ali drago mi je da smo na kraju pokazali nešto. Posle prvih 30 minuta sam mislio da nas čeka Argentina... nažalost sam i tu utakmicu gledao na istom stadionu.  

Ovako navijački je bilo jako lepo, Blii smo na strani koja je bila skroz izmešana, svi su bili kul i nije bilo nikakvih problema, mogao si da udješ na koji god ulaz i da se šetaš okolo. Njihovi pozitivniji, pevaju, zezanje, naši nit imaju niti znaju pesme, nego SrbijAAA.... i "Marš na Drinu" prva dva stiha.  Englezi su vređali jedino Škote:"Scotland's-get-busted-everywhere-it-goes...." 

Organizacija očajna, samo neki mrtvi tramvaj vozi ljude ka gradu nazad uz stajanja i čekanja signala i povlačenja ručnih kočnica. Došli u centar 2h posle tekme. U tramvaju guzva k'o '93. To je baš bio najgori momenat, 

Edited by General Melchett

Svidja mi se što nas Englezi nisu uzeli na zub kao supstitut za Ruse u pevanju. 

5 hours ago, General Melchett said:

Organizacija očajna, samo neki mrtvi tramvaj vozi ljude ka gradu

Imao si autobuse odmah pored. Neki vozili za esen neki za gelsenkirhen hbf ali su išli na 5 minuta i bili relativno normalno popunjeni.

mi se parkirali u nekom parku pored za dz. izasli uz minimalnu guzvu. 

i englezi imaju tri pesme, uz england! pevaju dzudu dve i to je to

@General Melchett zaboravio si da smo imali i srbija! kosovo! ✍️

uzivajte u tim pesmama, kad se samo setim jebenih vuvuzela u johanesburgu :vesala2:

Kostic zavrsio prvenstvo..

Bar se Tadic izvinUo saigracima i selektoru. Sad su nejebali Slovenci i Danci.

Đolo Petroviću cepali majicu na trenignu, postao čale. Mogao bi Pikseta da ga časti jednim nastupom na Euru, a sticaijem srećnih okolnosti baš igramo u četvrtak evo.

zakasnili smo par dana...

Screenshot_2024-06-18-23-53-13-709_com.miui.gallery-edit.jpg

Koleze iz Engleske nas pohvalili, kazu imali su srece da sacuvaju gol u drugom poluvremenu. Ja im rekao to je nas standardni sistem, prvo primimo gol a onda igramo.

On 18. 6. 2024. at 1:47, Nikodije said:

Dobra profilna slika naloga.