June 17, 20241 yr 2 hours ago, villiem said: Danas imam problem sa cinjenicom da Tadic smatra da je bio najspremniji, sta ako je u pravu? Imao je 30 minuta da dokaže, nisam mnogo video....
June 17, 20241 yr 2 minutes ago, assignment said: Imao je 30 minuta da dokaže, nisam mnogo video.... Ne moze odmah po ulasku da kreira igru na istoi nacin kao od pocetka, sa vec umornim saigracima, u zaostatku, vidno iznerviran. Mi svi mislimo, sa nekom realnom pretpostavkom, da ne moze da parira premijerligasima. Samo mi je cudno sto je on toliko siguran da moze, onda je trener pogresio
June 17, 20241 yr 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Mislim da ni ekipa sastavljena od Barezija Maldinija Zanetija i Neste se ne oseća prijatno i pouzdano da joj Srbija visi zadnjih pola sata na njihovoj polovini, a kamoli Englezi sa sve stanovitim štoperom iz redova K.Palasa. Englezi možda jesu pustili nogu sa gasa i smanjili na 90% u jednom momentu, ali su sigurno očekivali da će moći da kontrolišu loptu i igru u tom periodu. Zašto im je jedan Piksi održao lekciju u drugom poluvremenu, to ne umem da objasnim, a svakako Sautgejtov poslodavac ima puno pravo to da ga priupita. Slažem se sve osim bolda, taj stanoviti štoper Palasa im je bio najbolji u odbrani, recimo da bih ga rado video u Liverpulu kao npr zamenu za Matipa. Juče je on u odnosu na Stounsa izgledao kao što Nesta izgleda u odnosu na Branimira Bajića.
June 17, 20241 yr 15 minutes ago, villiem said: Ne moze odmah po ulasku da kreira igru na istoi nacin kao od pocetka, sa vec umornim saigracima, u zaostatku, vidno iznerviran. Mi svi mislimo, sa nekom realnom pretpostavkom, da ne moze da parira premijerligasima. Samo mi je cudno sto je on toliko siguran da moze, onda je trener pogresio Piksija je pre 24 godine na otvaranju EP protiv SLO Boškov ostavio na klupi i ubacio ga u drugom poluvremenu pri rezultatu 0:3, ostalo je istorija.. Naravno, Piksi je tada imao bolje igrače oko sebe nego ovo danas, ali da skratim, iako je prekasno za to, mislim da Tadić malo sam sebe precenjuje... But good news, neka polaze i dokaže, imaće još dve utakmice....
June 17, 20241 yr 9 minutes ago, assignment said: Piksija je pre 24 godine na otvaranju EP protiv SLO Boškov ostavio na klupi i ubacio ga u drugom poluvremenu pri rezultatu 0:3, ostalo je istorija.. Naravno, Piksi je tada imao bolje igrače oko sebe nego ovo danas, ali da skratim, iako je prekasno za to, mislim da Tadić malo sam sebe precenjuje... Nije ga ubacio u drugom poluvremenu pri rezultatu 0:3 nego oko tridesetog minuta kad se povredio Dejan Stanković pri rezultatu 0:1. Utakmicu je preokrenuo Siniša Mihajlović džiberski zarađenim crvenim kartonom na 0-3 zbog kog, da sam ja neka vlast, ne bi više nikad igrao za reprezentaciju.
June 17, 20241 yr Liew odličan u analizi. https://www.theguardian.com/football/article/2024/jun/17/england-gareth-southgate-serbia-euro-2024
June 17, 20241 yr Rade se gubi objašnjavajući kako Sautgejt pokušava da ispade pametan, priča o Galageru i kaže da ga je Čelsi platio 120 miliona evra
June 17, 20241 yr Zasto kaznjavaju FSS, kao da oni mogu da kontrolisu sta ce gastosi da skandiraju na utakmicama Edited June 17, 20241 yr by Micko8
June 17, 20241 yr 19 minutes ago, Micko8 said: Zasto kaznjavaju FSS, kao da oni mogu da kontrolisu sta ce gastosi da skandiraju na utakmicama Zato sto nas mrze
June 17, 20241 yr 54 minutes ago, copkillah said: Za ovaj poslednji klip me čudi da ga nisu ugazili. Posebno lud moraš da budeš da se time bavio. Ili suicidalan. U oba smera.