June 16, 20241 yr bilo kakava formacija u kojoj Kostić i Živković treba da drže levu i desnu stranu neće da pije vodu. mislim, neće da pije vodu protiv reprenzetacija iz top ranga. neće ni protiv Danske bilo koja formacija da bude, rezultat će zavisiti od sposobnosti veznog reda da igra u oba smera, odnosno napred i nazad. u suprotnom imaš odbranu koja će da se muči da iznese loptu na 30m od našeg gola ili durisanje lopte napred u jalovoj nadi da će neki napadač da se izbori sa komplet odbranom i postigne gol Edited June 16, 20241 yr by Ted
June 16, 20241 yr Jebeš postavu i taktiku, pravo pitanje je u kom minutu naši ostaju bez snage da trče
June 16, 20241 yr 34 minutes ago, Eleniko said: jao, potpuno sam prevideo tu izuzetnu sklonost foruma ka učitavanju najobičnija informacija šta se dešava oko utakmice, ako bude većih sranja kasnije imamo intro. Nekad je to imalo svoje mesto na SZD.
June 16, 20241 yr @Ted Naravno, to je karakteristično za ovu formaciju. Gudelj, Lukić i Sergej su najbitniji igrači. Edited June 16, 20241 yr by Milošica
June 16, 20241 yr 1 hour ago, MocaVukotic said: dao sam recs za trud ali ovo je album abbey road, godinu dana pre izdat od let it be albuma Spoiler ako je vec bio neophodan abbey road album cover, relevantne tjune su come together, here comes the sun, the end i mozda, her majesty. let it be je vrh izbor ali je cover pogresan, javite svima :/
June 16, 20241 yr 53 minutes ago, Lancia said: Ako smo tukli Zair 9:0 u Gelsenkirchenu, mozemo valjda Engleze 3:2 auh bravo, ali i izgubili od arg 6-0
June 16, 20241 yr 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: auh bravo, ali i izgubili od arg 6-0 na današnji dan
June 16, 20241 yr Tačno vidim Piksija kako umesto Kostića u postavu smešta Mladenovića "hehe, spremio sam im ubistvo.."
June 16, 20241 yr 11 minutes ago, MocaVukotic said: Let it be? Abbey road? Nikad cuo mnogo si propustio u zivotu, moco.
June 16, 20241 yr 4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: auh bravo, ali i izgubili od arg 6-0 1 minute ago, levi said: na današnji dan E ne mozes ovde zapatiti malo optimizma ...
June 16, 20241 yr 2 minutes ago, uini said: mnogo si propustio u zivotu, moco. Nasao si kome da prodajes Bitlse, pogledaj mu avatar
June 16, 20241 yr Just now, uini said: mnogo si propustio u zivotu, moco. A jbg, ja ti volim narodnu muziku. No, ako bolje pogledas fotku, videces da je sa FSS tviter naloga, tako da obrati se njima.
June 16, 20241 yr Ne bi me čudilo da Piksi izvede Mitra i Vlahovića, pa da na presici™ ima alibi kako je hteo da napadne Engleze. Ovo mu je ubedljivo najlakši meč, unapred otpisan, igraš protiv viceprvaka Evrope koji se nameće kao 1 od glavnih favorita za osvajanje turnira. Šta ima da izgubi u meču u kom je autsajder?