Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

1 minute ago, Mil@n said:

Šut Vlahovića nije išao u gol. 

Jović nije bio baš, toliko sam i da je primio, pitanje je kako bi šutnuo, gol mu je bio iza leđa, loptu dobija pod 180 stepeni. Fali nešto što se zove ugao za šut

To upravo pokazuje kakav smo kurac kad se o šutu Vlahovića i jednoj polušansi ovako priča. A i da je Tadić šutnuo, gol 100%, jel tako. :D

Ali Englezi na vetrometini 

😂

Ubi te mrznja prema Piksiju, da ne mozes i da uzivas u odlicnom poluvremenu koji nismo odigrali protiv najjacih ekipa... pa ja ne pamtim za zivota. Zalim te. :(

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

Ajd' sto mrzi Piksija, nego i Pasi Poljanu mrzi... Milane Milane

6 minutes ago, Milošica said:

Izuzetno racionalno sagledavanje situacije.

Bravo za post.

kako da kažeš da nisi gledao a da ne napišeš da nisi

:riba:

Presidential Debate He Lives In An Alternative Reality GIF by Election 2016

10 minutes ago, JohnnyD said:

Ubi te mrznja prema Piksiju, da ne mozes i da uzivas u odlicnom poluvremenu koji nismo odigrali protiv najjacih ekipa... pa ja ne pamtim za zivota. Zalim te. :(

Mrzim svakog Vučićevog podanika pa i Piksija. Dakle ceo FSS. 

Ali to sad nije tema. Ja tebe ne žalim, zavidim tvojoj sposobnosti da si iz sinoćnje utakmice zapazio pre svega Engleze na vetrometini i naše dve nazovi šanse. Svima nam treba taj optimizam u životu. 

Edited by Mil@n

26 minutes ago, kralj said:

SMS, Mitar, Vlahović.

Mda, oni imaju tolike brutalne LŠ sezone iza sebe. I ne tezgare u slabašnoj turskoj ligi, već u 1 Saudijskoj Arabiji. (Vlahović u repstaciji nije gotovo ništa pokazao.) 

Ja bih protiv Slovenije probao sa Birmancevicem desno, a Zivkovic i Tadic iza Mitra/Vlahovica. Iza njih SMS i Gudelj/Lukic. Bar bi imali vise od 3 vezana dodavanja prema napred.

35 minutes ago, assignment said:

Sama činjenica da je izjavio kako bi dali 2 gola je sramotno.

Nisam video taj deo u ovome što je Kovalski citirao.

3 minutes ago, Mil@n said:

Mrzim svakog Vučićevog podanika pa i Piksija. Dakle ceo FSS. 

Ali to sad nije tema. Ja tebe ne žalim, zavidim tvoju mogućnost da si iz sinoćnje utakmice zapazio pre svega Engleze na vetrometini i naše dve nazovi šanse. Svima nam treba taj optimizam u životu. 

Mrzim i ja Vucica, ali to sto ce Piksi da izgubi, ili da izvrcemo realnost kada smo dobro odigrali, nece nista da promeni. Pa nisam samo to zapazio, ali to jeste dominantno jer se desavalo u velikom delu utakmice, i to sve vise kako je tekma odmicala sto je totalno atipicno za Srbe, Srbiju i Crnu Goru, SFRJ... uvek smo bili slabiji sa snagom u odnosu na neke Nemce, Engleze... i obicno smo igrali bolje dok smo imali snage, a sad totalno obrnuta slika. Ne pricam to samo ja, imas snimke ITV Sportsa sa Linekerom i Ferdinandom koji o tome pricaju uveliko, eno pronadji na Youtube. To je za mene stvarno optimizam.

Edited by JohnnyD

35 minutes ago, uini said:

idiotska izjava i za superzalentovanog wunderkinda od 19god, koji ce za tri godine biti najbolji na svetu a kamo za iskusnog igraca i kapitena

al kapiram da su i saigraci i trener vec navikli na budalu, cim ovako nssto izjavljuje nakon poraza u kojem je odigrao okej, nije kao da je napravio bod ili sl.

Pa naravno da su navikli. Lik im je kapiten godinama.

7 minutes ago, Weenie Pooh said:

Mda, oni imaju tolike brutalne LŠ sezone iza sebe. I ne tezgare u slabašnoj turskoj ligi, već u 1 Saudijskoj Arabiji. (Vlahović u repstaciji nije gotovo ništa pokazao.) 

Imaju poprilično argumenata da se uvrede kad im Tadić u ovim godinama nabije na nos da je trenutno bolji od njih.

Ne povlači se ručna pri rezultatu 1:0 u utakmici u kojoj si izraziti favorit, jer svaka Sutjeska može da ti uvalja neki otpadak na user, ozbiljne ekipe to ne rade.

Ostaje mogućnost da je to bio deo gameplana jer Sautgejt, ali loše deluje, nevezano za to što je Srbija bila sa druge strane. Ja sam Englese gurao u top3 favorita pre prvenstva, sad bih ih stavio i ispod Nemaca, a možda i Španaca, to su ekipe koje su imale vrlo jasnu strategiju tokom utakmice.

Nasa dobra igra je da smo imali kontrolu i posed do engleskog sesnaesterca, gde se nasa igra uglavnom rasplinjavala.  U sesnaesterac smo tesko ulazili.  Da li je ovo bio odraz nase superiornije igre kojom smo sabili Engleze na njihovu polovinu da se brane ili deliberetna odluka Engleskog tima da nam prepuste inicijativu i da nam zapecate prilaz njihovom golu, to mozda neko ko razume fudbal bolje od mene moze da objasni.  Cinjenica je da su i u tom periodu nase dominacije Englezi imali najbolju sansu na utakmici da postignu gol, ali Rajkovic i precka nas sacuvase od tezeg poraza.