Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

40 minutes ago, Heaviside said:

Preuveličavate izjave Tadića. Oba puta je odgovarao na direktno pitanje novinara i oba puta je naglasio da poštuje odluku selektora i da će igrati najbolje što može onoliko minuta koliko selektor odluči. I za spremu je indirektno pitan. Najbolji sam i najspremniji u timu su malo neukusne formulacije i bilo bi bolje da je to rekao na drugi način, iako je sasvim očekivano i normalno što tako misli odgovaralo to realnosti ili ne. Van toga je sve bilo u granicima normale i nisam video nikakve strašne uvrede na račun selektora. 

38 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Evo cele izjave, bez da svako uzme sto mu odgovara i napravi klikbejt naslov:

Тадић је ушао са клупе средином другог полувремена, што је необично с обзиром на његов статус у тиму претходних година.

"Тешко ми је пало. Причао сам са селектором, али сам тешко прихватио, јер је ово ипак Енглеска, ја сам капитен, лидер и најбољи играч екипе. Без лажне скромности. Мислим да је требало да почнем, али поштујем одлуку селектора. Могао бих много више да урадим да сам играо 90 минута. Ако он жели да Душан Тадић игра 30 минута, ја ћу да играм. Волео бих 90 минута. Желиш да урадиш све за колектив. Битно је да идемо даље, да прођемо и то је једино право мерило. Морамо то да урадимо. Имамо велико заједништво", истакао је Тадић.

idiotska izjava i za superzalentovanog wunderkinda od 19god, koji ce za tri godine biti najbolji na svetu a kamo za iskusnog igraca i kapitena

al kapiram da su i saigraci i trener vec navikli na budalu, cim ovako nssto izjavljuje nakon poraza u kojem je odigrao okej, nije kao da je napravio bod ili sl.

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

15 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ja stvarno ne znam ko bi u toj svlačionici mogao da pomisli da je bolji. SMS možda?

Čuj lik ima samo jednu brutalnu sezonu u LŠ, pa ostali svi zajedno nemaju toliko.

Vlahović. Najbolji. Najspremniji. A da je on to izjavio i to bi bilo bzv. 

To može Djokovic da kaže, jer je Djokovic i takmiči se u individualnom sportu. 

1 minute ago, JohnnyD said:

Sve si sam rekao. Cak i da su to uradili namerno, oni su to uradili, i to je veliki blam za Engleze i plus za nasu ekipu. Hvala sto si sam objasnio.

Pa uradili su, jer su videli da smo kita i da nema potrebe da nas jure po celom terenu i troše snagu, i rizikuju povrede. Odigrali su u laganom intenzitetu, pobedili, nisu se mnogo potrošili, a mi jednu šansu nismo napravili.

Pa ti vidi za koga je to blam. 

3 minutes ago, Mil@n said:

Haha, ne druže, Englezi, koji igraju većinom u fizički najzahtevnijoj ligi na svetu i mogu da igraju u ritmu o kome mi možemo samo da sanjamo da odigramo barem 45 minuta - su pocrkali u 30. minuti i parkirali autobus jer smo mi eto mnogo moćni. 

Šta će, čim smo prešli centar prvi put videli ljudi da je đavo odneo šalu te se povukli. 

Englezi su pre svega loše postavljena i vođena ekipa. Na stranu što su ta povlačenja ručne tekovina prošlog veka. Jedan pretendent na sam vrh turnira, nikako sebi ne sme dozvoliti da protiv protivnika kao što je Srbija, bude gotovo bezopasan i da se pojedinim trenucima panično brani. 

Nas bi Nemci, Španci, Francuzi u sličnoj situaciji rešili petardom i ostavili da se raspravljamo ko je kome jebo ženu. 

Raspalu Srbiju su oni ugrožavali samo preko Sake. Svi ostali bez daljnjeg fenomenalni engleski igrači kao da su podređeni Belingemu. On se za sve pita. A on je još uvek nevaspitano derište, koje može izneti teret pobede protiv nas. Protiv ozbiljnih rivala, Englezi su izvesno u kanalu. 

Jbg, Belingem je igračina, Englezi ne pamtim da su imali boljeg. Šta znači derište? Maradona je bio derište i sa 50.

Sve ok, videćemo do kraja prvenstva Engleze, a i nas. 

1 minute ago, Mil@n said:

Pa uradili su, jer su videli da smo kita i da nema potrebe da nas jure po celom terenu i troše snagu, i rizikuju povrede. Odigrali su u laganom intenzitetu, pobedili, nisu se mnogo potrošili, a mi jednu šansu nismo napravili.

Nemoj leba ti, samo se ukopavas dalje nepotrebnim branjenjem Engleza, gde su bili na vetrometini i samo ih je spasilo sto imamo kurtona Jovica, i sto VAR nije potegao na nasu stranu da nam da penal za guranje. Super su napravili plan, da Pikford vadi sut Vlahovica, i odlicno su skautirali Jovica i znali su da ne moze dobro da primi loptu pa su ga pustili samog na 5 metara, a pre toga su pustili Tadica da izbaci kao majmuna dvojicu njihovih igraca, jer su znali da je tamo ipak Jovic i da ce Tadic da da Jovicu a nece da sutira. U pravu si.

Apropo Pavlovića i Sake...Saka je bio dobar dok su Englezi napadali, a Pavlović je bio dobar s obzirom kakva je igračina Saka. Jedno ne potire drugo.

Edited by Milošica

10 minutes ago, Mil@n said:

Pa ti vidi za koga je to blam. 

Pa neće biti da je tako. Ni jedna ozbiljna ekipa neće pri vodstvu od 1:0 u 70+ minutu svesno dozvoliti protivniku da se sa loptom vrzma oko njenog šesnaesterca, jer je rizik da neka lopta završi u golu realna, a vremena malo da bi se sigurno ispravio tako neki gol. Da je bilo 3:0 pa da pričamo o toj mogućnosti kao realnoj.

EDIT: Prvi primer je utakmice Danske i Slovenije juče, moglo se Dancima desiti i da izgube na kraju.

Edited by Ayatollah

englezi na vetrometini, panično se brane, kejn ispucava sa gol linije.... dajte još, ponedeljak je

Cracking Up Lol GIF by Rodney Dangerfield

Niko ne kritikuje Pavlovica za igru u odbrani i za iznosenje lopte sa nase polovine.  Tu je bolji od ostalih stopera.  Problem nastaje kada se on priblizi sa loptom sesnaestercu protivnika jer donosi nerazumne odluke; ili pokusava da solira, ili ne dodaje loptu bolje pozicioniranom igracu, ili ulazi u sredinu ili (sto je najcesce) izgubi ili pogresno doda loptu.

11 minutes ago, JohnnyD said:

Nemoj leba ti, samo se ukopavas dalje nepotrebnim branjenjem Engleza, gde su bili na vetrometini i samo ih je spasilo sto imamo kurtona Jovica, i sto VAR nije potegao na nasu stranu da nam da penal za guranje. Super su napravili plan, da Pikford vadi sut Vlahovica, i odlicno su skautirali Jovica i znali su da ne moze dobro da primi loptu pa su ga pustili samog na 5 metara, a pre toga su pustili Tadica da izbaci kao majmuna dvojicu njihovih igraca, jer su znali da je tamo ipak Jovic i da ce Tadic da da Jovicu a nece da sutira. U pravu si.

Šut Vlahovića nije išao u gol. 

Jović nije bio baš, toliko sam i da je primio, pitanje je kako bi šutnuo, gol mu je bio iza leđa, loptu dobija pod 180 stepeni. Fali nešto što se zove ugao za šut

To upravo pokazuje kakav smo kurac kad se o šutu Vlahovića i jednoj polušansi ovako priča. A i da je Tadić šutnuo, gol 100%, jel tako. :D

Ali Englezi na vetrometini 

😂

Edited by Mil@n

4 minutes ago, Dimitrije said:

Niko ne kritikuje Pavlovica za igru u odbrani i za iznosenje lopte sa nase polovine.  Tu je bolji od ostalih stopera.  Problem nastaje kada se on priblizi sa loptom sesnaestercu protivnika jer donosi nerazumne odluke; ili pokusava da solira, ili ne dodaje loptu bolje pozicioniranom igracu, ili ulazi u sredinu ili (sto je najcesce) izgubi ili pogresno doda loptu.

Naravno, s tim što te situacije i jesu neka krajnja nužda kada su svi ostali pokriveni i bez ideje, a on je jedini štoper koji je sposoban da makar nešto izrodi iz toga.

Edited by Milošica

3 minutes ago, kralj said:

Jbg, Belingem je igračina, Englezi ne pamtim da su imali boljeg. Šta znači derište? Maradona je bio derište i sa 50.

Ma nije derište, dečko se ozbiljno ponaša i na terenu i van njega (izjave, svečanosti...), jedino što je potpao pod uticaj igranja u RM - to neko olako padanje, podrazumevanje sudijske protekcije i stava "više vrednosti". To nekome manje, nekome više smeta. Sa Kostićem incident, nit je nešto neviđeno na terenima, nit je skroz regularno ponašanje da ideš po terenu i random bodičekuješ ljude - to je žuti u svakom od svetova. Po meni tu ima više razloga za prigovor na sudiju nego na Belingema.

Just now, Profesionalac said:

Ma nije derište, dečko se ozbiljno ponaša i na terenu i van njega (izjave, svečanosti...), jedino što je potpao pod uticaj igranja u RM - to neko olako padanje, podrazumevanje sudijske protekcije i stava "više vrednosti". To nekome manje, nekome više smeta. Sa Kostićem incident, nit je nešto neviđeno na terenima, nit je skroz regularno ponašanje da ideš po terenu i random bodičekuješ ljude - to je žuti u svakom od svetova. Po meni tu ima više razloga za prigovor na sudiju nego na Belingema.

Izuzetno racionalno sagledavanje situacije.

Bravo za post.