June 17, 20241 yr Posle prespavane noći, toliko sam besan na Tadića i ako lik zaigra kvalifikacije za SP, niko u FSSu nema kičmu i integritet da sankcioniše onako ponašanje. Da ga Piksi još danas pošalje kući, smatrao bih to legitimnim potezom. Čuj "najbolji, pa još najspremniji igrač". Strašno šta se nama stalno ponavlja. 2006 smo igrali za rekorde Save Miloševića, a sada za Mitrovića koji ne može da potrči. Mitrović i Tadić su nam mnogo doneli, ali sada su balast što po ovome kako igraju, što po džiberskom ponašanju. Teraj to kućama.
June 17, 20241 yr 7 minutes ago, copkillah said: Rajs On kao da ima neki magnet u telu za nicije lopte. Ne znam koja statistika pokazuje ali je pokupio gomilu lopti na sredini.
June 17, 20241 yr izuzimajući prvihi 15 do 20 minuta, kada smo izgledali bojažljivo, ovo je zapravo najbolja naša partija od čuvenog Lisabona. sa protivnicima ovakvog renomea zaista se nije dešavalo da imamo inicijativu, gotovo celo drugo poluvreme, i da ih sabijemo u njihovih 16 metara neplanirani ulazak Mladenovića doneo je dosta po toj levoj strani, a lepo je bilo gledati kako radimo visok pritisak na Engleze i ne damo im da dišu ima šanse u naredne dve utakmice, ako možemo da ponovimo ovaj nivo igre Edited June 17, 20241 yr by Ted
June 17, 20241 yr 13 minutes ago, Ted said: ima šanse u naredne dve utakmice, ako možemo da ponovimo ovaj nivo igre To sam i ja sinoć rekao, ali Tadićeva izjava je došla nakon toga pa mi je sada strepnja dubllja od nade. Edited June 17, 20241 yr by copkillah
June 17, 20241 yr Englezi su se povukli svesno i dali nam prostor. Mi smo bili bojažljivi od početka do kraja, premalo igrača u završnici, uvek neki korektivi iz opravdanog straha od kontri, ali svejedno. Zapravo, ovo je bilo gotovo idealano otvaranje prvenstva za Englesku. Nisu se ništa potrošili, poveli na vreme i dopustili 2.5 polušanse za 80 minuta. Nama je ozbiljan problem koncepcija tima. Ok, Eraković i Lazović, verovatno bi se donekle osetilo, ali nije to kvalitet koji bi presudno uticao na reorganizaciju postavke. Naravno, to ne znači da nemamo šanse za dalje. Laka nam je grupa, al moramo bolje. Edited June 17, 20241 yr by kralj
June 17, 20241 yr Nisam ispratila, šta je rekao Tadić? U stvari mogu da zamislim, ja najbolji igrač u istoriji svemira, a sedim na klupi, selektor pojma nema, je to rekao?
June 17, 20241 yr Po meni delujemo kompaktnije nego u Kataru, ipak se vidi neki pomak. Nismo baš takva divljina kakva smo bili tamo. Slovenija je pravi ispit, to mora da se dobije, pa je protiv Danaca i bod dosta za drugo mesto.
June 17, 20241 yr 7 minutes ago, copkillah said: To sam i ja sinoć rekao, ali Tadićeva izjava je došla nakon toga pa mi je sada trepnja dubllja od nade. ne mislim da će nešto strašno da izađe iz te epizode ja razumem Tadića, u Piksija sam izgubio poverenje.......al sport nije demokratija, a selektorova odluka mora da se poštuje, nezavisno od toga šta ja mislio o njemu prolazak ove grupe morao bi svima da bude značajno prioritetniji od bilo čega drugog. ja sa nadam da su se njih dvojica nakon tekme razjasnili i da se ovo više neće postavljati kao pitanje Edited June 17, 20241 yr by Ted
June 17, 20241 yr 15 minutes ago, bags said: On kao da ima neki magnet u telu za nicije lopte. Ne znam koja statistika pokazuje ali je pokupio gomilu lopti na sredini. Ima magnet... Kreće se nenormalno, pokriva ogromnu površinu terena.
June 17, 20241 yr Samo bih dodao da je i Rajs imao par gresaka... ali sve je to bila posledica Southgate-a i njegovog nemanja ideje, znanja...
June 17, 20241 yr 14 minutes ago, kralj said: Englezi su se povukli svesno i dali nam prostor. Ljudi kao da nisu gledali utakmicu. Bukvalno su u jednom momentu povukli ručnu i stali pa smo se mu kao onda nešto razigrali a da nismo jednu šansu konkretnu napravili uz sav prostor koji su nam prepustili. Do tada, dok su nas pritiskali nismo mogli da povežemo tri pasa, bez preterivanja, to je u stvari naš trade mark. No skill no stamina. Edited June 17, 20241 yr by Mil@n
June 17, 20241 yr Popular Post Preuveličavate izjave Tadića. Oba puta je odgovarao na direktno pitanje novinara i oba puta je naglasio da poštuje odluku selektora i da će igrati najbolje što može onoliko minuta koliko selektor odluči. I za spremu je indirektno pitan. Najbolji sam i najspremniji u timu su malo neukusne formulacije i bilo bi bolje da je to rekao na drugi način, iako je sasvim očekivano i normalno što tako misli odgovaralo to realnosti ili ne. Van toga je sve bilo u granicima normale i nisam video nikakve strašne uvrede na račun selektora.
June 17, 20241 yr 7 minutes ago, Mil@n said: Do tada, dok su nas pritiskali nismo mogli da povežemo tri pasa, bez preterivanja, to je u stvari naš trade mark. No skill no stamina. Dovoljna su i tri pasa za lozenje... to je trejdmark navijaca reprezentacije. meni je najjaci bio klinac jednog od drugara sa kojima sam gledao utakmicu, trenira fudbal, investiran je i nije da nista ne zna o fudbalu. on je ocekivao pobedu ili nereseno ali najmanje se razocarao od svih nas (starijih) Edited June 17, 20241 yr by Guuundogan
June 17, 20241 yr Just now, Heaviside said: Preuveličavate izjave Tadića. Oba puta je odgovarao na direktno pitanje novinara i oba puta je naglasio da poštuje odluku selektora i da će igrati najbolje što može onoliko minuta koliko selektor odluči. I za spremu je indirektno pitan. Najbolji sam i najspremniji u timu su malo neukusne formulacije i bilo bi bolje da je to rekao na drugi način, iako je sasvim očekivano i normalno što tako misli odgovaralo to realnosti ili ne. Van toga je sve bilo u granicima normale i nisam video nikakve strašne uvrede na račun selektora. Evo cele izjave, bez da svako uzme sto mu odgovara i napravi klikbejt naslov: Тадић је ушао са клупе средином другог полувремена, што је необично с обзиром на његов статус у тиму претходних година. "Тешко ми је пало. Причао сам са селектором, али сам тешко прихватио, јер је ово ипак Енглеска, ја сам капитен, лидер и најбољи играч екипе. Без лажне скромности. Мислим да је требало да почнем, али поштујем одлуку селектора. Могао бих много више да урадим да сам играо 90 минута. Ако он жели да Душан Тадић игра 30 минута, ја ћу да играм. Волео бих 90 минута. Желиш да урадиш све за колектив. Битно је да идемо даље, да прођемо и то је једино право мерило. Морамо то да урадимо. Имамо велико заједништво", истакао је Тадић.