June 17, 20241 yr Editovao sam jbg. Evo u to ime. Pas na 3:43 ovi danas za 3 života ne bi dali. Edited June 17, 20241 yr by kralj
June 17, 20241 yr Imali smo 6 šuteva na gol, od toga 1 u okvir gola, Englezi 5, 3 u okvir gola. Od tih naših preostalih pet šuteva tri su nam bili blokirani, što će reći fali nam da pravimo izglednije situacije za šut a onda i realizacija ne bi trebalo da izostane.
June 17, 20241 yr @kralj, ma bio je majstor i tada *ne ovaj tadic-tada, samo sto se njegov ego nije prilagodio fizickim mogucnostima. imao je neku grdnu povredu prednjih ukrstenih ili nesto slicno jos u marseju, tada medicina nije bila na danasnjem nivou, pa su sportisti bili srecni ako mogu da nastave da igraju na visokom nivou, kakvi da vrate brzinu i promenu pravca. primer razumevanja gde si i kako mozes da doprineses u novoj situaciji je bio safet sushic, kada ga je osim vratio u repku pod stare dane. piksi je imao ovakve bljeskove kao na videu koji si postavio ali je uglavnom repka bila taoc njegovog uverenja da je jedan od najboljih u evropi, sto je fakat bio u prajmu. jebiga, svi sportisti koji dodju do nivoa repke su ego-manijaci a oni koji su najbolji, pa onda iz ovog ili onog razloga nisu, tesko mogu da prevazidju mentalno tu promenu. bernd shuster je jos jedan odlican primer, kako je promenio igru kada je usporio a ostao najbolji igrac na terenu. to su izuzeci od ego pravila.
June 17, 20241 yr sad vredi ispratiti CR7, kako je na njega uticala SArabija. Portugal ima isti problem kao i mi jbg...
June 17, 20241 yr Nama su po mom misljenju za nesto vise nedostajale 2 stvari: 1. Igrac koji moze napraviti zavrsni pas - Gudelj to nikada nece moci uraditi , SM sa nekim kao lucidnim pokusajima ali potpuno bezopasan i jos ubije ekipi voljni momenat koja se izlomi da osvoji loptu i posed a onda on nonsalantno spoljnom odradi neku frljoku koju ni Bobo Vieri ili stari Ronaldo ne bi mogli ispratiti , Lukic previse davi i komplikuje mada se par puta izvukao iz teskih situacija, Ilic pokusava barem napred ali nema tu tehnike i vizije, Tadic ono sto je igrao isto bas nista 2. Igrac koji moze probiti svog direktnog cuvara - Tu pre svega mislim na Zivkovica, Kostica, Mladenovica i Birmancevica. Ja uopste nijednog trenutka nisam imao utisak da su oni opasni po gol Engleske. I kad dobiju ostriju loptu vrate u sredinu sa alibi pasom. Onaj Saciri recimo koliko god limitiran i bezvezan bio barem uvek proba da prodje pa ispadne mozda 5 puta smesan ali bar jednom nesto napravi. Ja bih i dalje dao prelaznu ocenu jer je realno to neki nas domet u igri sa jakom reprezentacijom iako su Englezi imali kriminalno losu utakmicu. Za Sloveniju Tadic od pocetka umesto SM-a i Mladenovic umesto Kostica pa probati bas obrnuto od ove utakmice da povedemo u prvom a da u drugom idemo na kontre. Probati i sa malim Samardzicem u drugom poluvremenu ako je 0:0.
June 17, 20241 yr 11 minutes ago, uini said: @kralj, ma bio je majstor i tada *ne ovaj tadic-tada, samo sto se njegov ego nije prilagodio fizickim mogucnostima. imao je neku grdnu povredu prednjih ukrstenih ili nesto slicno jos u marseju, tada medicina nije bila na danasnjem nivou, pa su sportisti bili srecni ako mogu da nastave da igraju na visokom nivou, kakvi da vrate brzinu i promenu pravca. primer razumevanja gde si i kako mozes da doprineses u novoj situaciji je bio safet sushic, kada ga je osim vratio u repku pod stare dane. piksi je imao ovakve bljeskove kao na videu koji si postavio ali je uglavnom repka bila taoc njegovog uverenja da je jedan od najboljih u evropi, sto je fakat bio u prajmu. jebiga, svi sportisti koji dodju do nivoa repke su ego-manijaci a oni koji su najbolji, pa onda iz ovog ili onog razloga nisu, tesko mogu da prevazidju mentalno tu promenu. bernd shuster je jos jedan odlican primer, kako je promenio igru kada je usporio a ostao najbolji igrac na terenu. to su izuzeci od ego pravila. Slažem se sve u svemu. Nema sumnje da je Piksi previše privatizovao igru cele reprezentacije. Jedino što neku opipljivu alternativu nismo imali (kao što je Pape imao nadolazećeg njega). Dejo posle sankcija nit je hteo da igra, nit je upalio motor posle gola Zubizareti. Šuster je sjajan primer. Ne sećam ga se baš iz Atletika, ali ona jedna sezona u Realu je idealan primer za suspenziju ega.
June 17, 20241 yr 4 minutes ago, bags said: 1. Igrac koji moze napraviti zavrsni pas - Gudelj to nikada nece moci uraditi , SM sa nekim kao lucidnim pokusajima ali potpuno bezopasan i jos ubije ekipi voljni momenat koja se izlomi da osvoji loptu i posed a onda on nonsalantno spoljnom odradi neku frljoku koju ni Bobo Vieri ili stari Ronaldo ne bi mogli ispratiti , Lukic previse davi i komplikuje mada se par puta izvukao iz teskih situacija, Ilic pokusava barem napred ali nema tu tehnike i vizije, Tadic ono sto je igrao isto bas nista 2. Igrac koji moze probiti svog direktnog cuvara - Tu pre svega mislim na Zivkovica, Kostica, Mladenovica i Birmancevica. Ja uopste nijednog trenutka nisam imao utisak da su oni opasni po gol Engleske. I kad dobiju ostriju loptu vrate u sredinu sa alibi pasom. 2 ti je posledica nedostatka 1 nijedan od ovih igrača ne može da probija sam od sebe, bez dobrog pasa pleja. jebiga antić je pokazao kako se to radi, seti se utakmice protiv nemaca i gola koji smo im dali. kuzmanovic krasić remek delo proboja po desnoj strani. mi to više nemamo jer nemamo selektora koji to želi.
June 17, 20241 yr 13 minutes ago, Eleniko said: kuzmanovic krasić remek delo proboja po desnoj strani. mi to više nemamo jer nemamo selektora koji to želi. Da bas zato sam i stavio Gudelja gore na listu iako je vise destruktivan igrac. Mozda je i opcija probati sa Ilicem od pocetka umesto Gudelja. Mladenovic, Tadic, Lukic, Ilic, Zivkovic bi bili moj izbor za agresivan start protiv Slovenije.
June 17, 20241 yr Prijatno sam se iznenadio sinoć pristupom, u stvari nakon što su naši prestali da se plaše imena svojih protivnika na terenu. Saka se bukvalno video nije pored Pavlovića, Mladenović daleko bolji od Kostića na terenu, Živković sinoć nije imao šta da traži u startnih 11, ali ok, to je sad već naknadna pamet. Mitrović, Vlahović i SMS (koji se u jednom periodu kao probudio) najbolje da zaborave da su ikada odigrali ovu utakmicu i da resetovani uđu u meč sa Slovenijom. Kod Engleza, Belingem me je neprijatno iznenadio koliko je ogavnih manira pokupio iz Reala za samo godinu dana. Ja stvarno ne vidim da oni sa Sautgejtom išta mogu da urade, u problemu su čim neko iole krene da ih pritiska nekim visokim ili poluvisokim presingom. Da je to sinoć bila Španija umesto nas, verovatno bi primili tri komada.
June 17, 20241 yr Saka se nije video? Svaki put je napravio problem kad su mu raširili pas na stranu. I udvajanja je rešavao sa lakoćom.
June 17, 20241 yr Meni se sviđa to što smo bili agresivni, svaki duel na ivici faula, nismo bili fizički inferiorni i delujemo spremni. Al jbg, svega 1 dobar šut i 1 polušansa, premalo. Fali kvaliteta na sredini, jbg. Ipak, utisak je bolji nego što sam očekivao i možda bi se moglo do željena 4 boda. Nadam se da ovo na relaciji Tadi - Piksi neće eskalirati u sukob. To što je israo sinoć mu ne služi na čast. Ni Maradona tako ne bi pričao o sebi. Edited June 17, 20241 yr by Nikodije
June 17, 20241 yr 4 minutes ago, kralj said: Saka se nije video? Svaki put je napravio problem kad su mu raširili pas na stranu. I udvajanja je rešavao sa lakoćom. Otresao ga je Pavlović više puta kao slinu, bez faula. A nije se video u smislu da sam mislio da će da nas zlostavlja, ali to se zaista nije desilo, ako izumemo prvih 15-20 minuta kada smo igrali kao poslednje pičke i kada je imao tu asistenciju, ali osim toga zaista ne vidim da je bio opasan. U stvari samo je Bouen napravio onu ozbiljnu šansu za njih i to je to. U Engleskoj su iznad proseka odigrali Belingem, Rajs i Geji, ostali vrlo prosečno ili ispodprosečno, neki čak i vrlo loše.