June 16, 20241 yr Uzgred, da se kontakt kao sto je bio na Mitrovicu dogodio u nasih 16 bio bi dosudjen penal i niko ne bi imao nijedan razlog da se buni. Frajeri su prvi snimak pustili iz ugla gde se jasno vidi kontakt na cevanici Mitrovica a onda dok je VAR vecao taj ugao vise nisu prikazali nijednom. Za mnogo manji kontakt od tog je Rodri dobio zuti karton a Hrvati penal.
June 16, 20241 yr Dosao bih i da Kejnov gol, da je ušla, VAR ne bi poništio, i pored očiglednog faula…
June 16, 20241 yr 9 minutes ago, harper said: Uzgred, da se kontakt kao sto je bio na Mitrovicu dogodio u nasih 16 bio bi dosudjen penal i niko ne bi imao nijedan razlog da se buni. Frajeri su prvi snimak pustili iz ugla gde se jasno vidi kontakt na cevanici Mitrovica a onda dok je VAR vecao taj ugao vise nisu prikazali nijednom. Plus ga je i gurnuo. Penal lagano.
June 16, 20241 yr Hteo sam da napisem detaljan izvestaj o svim nasim igracima, ali sve se svodi na ovo: Imamo potencijal da budemo prva klasa evropskih reprezentacija, ako uspemo da nadjemo adekvatne zamene za SMS-a i Jovica podhitno (mozda ne na ovom prvenstvu, ali uskoro) zato sto su to hronicno lenji igraci koji igraju na neki taj svoj kvalitet koji imaju, ali fudbal odavno ide u tom pravcu da moras da kidas zeljom i trcanjem, kao dve komponente koje su nerazdvojive sa kvalitetom/tehnikom.
June 16, 20241 yr Ne, ali to nije poenta cak i da kida tamo, radi se o reprezentaciji. Iz nekog razloga, nema taj mindset kao Pavlovic (spominjem Pavlovica kao peak tog pristupa, nije da ga nemaju i ostali, ali Pavlovic ima najvise). Jovic i SMS ga nemaju uopste, ne znam zasto, ali godine prolaze a to se ne menja, i mislim da ne mogu vise da se cekaju nego da se traze alternative. Tadic moze da se seta terenom, jer je Maradona, Platini, i Pele licno za sve nase igrace. Samo sto dalje od mikrofona.
June 17, 20241 yr 6 hours ago, Eleniko said: što se tiče igre belingema danas, ne znam da li da unesem nered na forumu i napišem da je dečko man of the match svuda gde su se sportski novinari i slične kategorije izjašnjavali o tome. Wow kakva neverovatna potvrda njegove sjajne igre sinoć, prosto je nečuveno da se nakon onakve utakmice koja se završila rezultatom 1-0 jedini strelac na meču proglasi za MoM. Skoro da ništa nije pokazao ali dobro i za njega a i za našu reprezentaciju ima još prilika da se pokažu. Za početak da vidimo kako će da se hendla oca Tadić vs Piksi situacija, a posle da vidimo da li možemo da dobijemo Kekovu Sloveniju.
June 17, 20241 yr 7 hours ago, Eleniko said: što se tiče igre belingema danas, ne znam da li da unesem nered na forumu i napišem da je dečko man of the match svuda gde su se sportski novinari i slične kategorije izjašnjavali o tome. dobro je kli odigrao, plus dao gol ali ni njegova igra a ni gol ne bi bili moguci bez brzanjca sa brojem 7, koji je pravio mayhem po desnom krilu. ne znam da li zato sto je toliko dobar ili imamo losije bekove, nemam uzorak ali svakako u top2 glavna igraca engleske sinoc. ostali realno pimpek, pa ova dvojica izgledaju jos bolje. 7 hours ago, Eleniko said: piksi može rutinski da ishendluje tadićev brzi jezik, da ga stavi da igra sledeću otpočetka. svakako je win win za njega. ako pobedimo super, ako tadić prsne prerano onda je opet pobedio. pa sad, to jedino fercera ako je jos pre engleza rekao ovom dalabu-tadi da svejedno startuje drugu & da su svi to culi. u suprotnom gubi svlacionicu u 5minuta, minus neki mirakul, gde svi proigraju kao argentina 1978. ne znam nase igracy ali kakav umisljeni bambus ova 10ka, tacno se vidi po gestikulacijama i kretnjama da misli da je velemajstor ali da je dovoljno da to verbalno pokaze, umesto da napravi kermes pa da to govori umesto njega. doduse, logicna je karma da se piksi susrece sa takvim likom, posto je iza italije '90e i on bio takav, samo sto niko nije smeo da ga klupira. Edited June 17, 20241 yr by uini
June 17, 20241 yr Slažem se sa Harperom oko SMSa. Očigledno je da skupo igranje revijalnih pustinjskih utakmica mora negde da se kompenzuje. Plus i po krilu nismo uspevali značajnu prednost da napravimo. Levo smo, em po prirodi impotentni, em je ona zverina Walker bila preko puta. Žile se sa druge strane skroz usro. Tu im je prokišnjavalo, a tu smo bili totalno impotentni. Ispade da nam je najveći asset na utakmici bio, do zla boga limitirani Filip M. Dečko je promenio momentum utakmice. Ipak, glavni utisak mi je nepotrebno povlačenje Engleza. Da ga nisu dali na vreme, da su prvi dali u 65. minutu onako nervozni, zviznuli bi nam još 2 komada tek da se reše stresa.
June 17, 20241 yr 30 minutes ago, uini said: dobro je kli odigrao, plus dao gol ali ni njegova igra a ni gol ne bi bili moguci bez brzanjca sa brojem 7, koji je pravio mayhem po desnom krilu. ne znam da li zato sto je toliko dobar ili imamo losije bekove, nemam uzorak ali svakako u top2 glavna igraca engleske sinoc. ostali realno pimpek, pa ova dvojica izgledaju jos bolje. pa sad, to jedino fercera ako je jos pre engleza rekao ovom dalabu-tadi da svejedno startuje drugu & da su svi to culi. u suprotnom gubi svlacionicu u 5minuta, minus neki mirakul, gde svi proigraju kao argentina 1978. ne znam nase igracy ali kakav umisljeni bambus ova 10ka, tacno se vidi po gestikulacijama i kretnjama da misli da je velemajstor ali da je dovoljno da to verbalno pokaze, umesto da napravi kermes pa da to govori umesto njega. doduse, logicna je karma da se piksi susrece sa takvim likom, posto je iza italije '90e i on bio takav, samo sto niko nije smeo da ga klupira. Belingem je onaj tip igrača koga ne bi menjao ni za koga kad ga imaš u timu. To što ga protivnički navijači mahom ne podnose, govori isključivo o njegovom kvalitetu. Piksi je dobro poređenje - ista glad za pobedom i svaki gest je u tom pravcu, ali crni uini, ko bre Piksija 90. da klupira? Najbolje individualno odigrano prvenstvo u istoriji našeg fudbala, a i generalno WC klasik. Aha, posle '90. Sry Dobar je Piksi bio i posle, samo ga je Japan skroz prebacio u sredinu. Kad god bi ga pomerilo na desnom polutku, bio vanserijski. Kuknjava za Rambom i Milenkom Pantićem je najprecenjenija kuknjava ikad. Edited June 17, 20241 yr by kralj
June 17, 20241 yr 28 minutes ago, kralj said: Ipak, glavni utisak mi je nepotrebno povlačenje Engleza. Da ga nisu dali na vreme, da su prvi dali u 65. minutu onako nervozni, zviznuli bi nam još 2 komada tek da se reše stresa. hvala im na tome, jer je i ovako svaki /poneki/ napad na koji su se nakanili završavao panikom u našem 16. znači da su mogli mogli su ali su odlučili da igraju kao italijani, povuci potegni. shvatili su s kim imaju posla, tim bez šanse, bez dobrog centaršuta na igrača i bez šuta na go /vlahovićev je išao iznad/ - dali su nam loptu tako se bezopasno igramo p smo od poseda 13-87 došli na 47-53 . pritom mi pozadi počivamo na 2 jaka kiksera - bleki i pavlović - pa je uvek pitanje ko će od njih dvojice da proda kad se ovi približe golu. nepopularno mišljenje - sa ovakvom igrom prolazimo rezultatski gore i protiv danske i protiv slovenije. ok malo i džinksujem ali je realno da nemamo šanse kad već nemamo igru a sad smo već izgubili i nekakav vajb u ekupu. ivica osim je bio poslednji selektor koji je ovakve drame rešavao flašom čivasa. Edited June 17, 20241 yr by Eleniko
June 17, 20241 yr 6 minutes ago, kralj said: ali crni uini, ko bre Piksija 90. da klupira? Najbolje individualno odigrano prvenstvo u istoriji našeg fudbala, a i generalno WC klasik. Quote posto je iza italije '90e i on bio takav, daklem, sve sto je odigrao iza 90e je bilo u fazonu, dajte meni, alfi&omegi, samo sto vise nije to bio, vec carinik koji je usporio. pricam o repki 98, 00 i kvalama okolo za bellinghama sam se slozio da je odigrao jako dobro, samo sto mislim da je crna sedmaja bio taj koji je svojim performansom dao kontekst bellinghamu.