June 16, 20241 yr 10 minutes ago, kipo said: Slazem se. Ja sam htio da naglasim bespotrebnu igru sa dva klsaicna napadaca od kojih jedan nista nije radio dok drugi (korisniji) nije izasao. A i ulsakom tog Mladenovica tek se pocelo slati lopte u protivnicki 16, sto je, kotam, trebalo raditi od pocetka. Mitar je bio najgori igrač svemira. Ni ja ga ne bi vadio, al ono je bilo nedostojno biznis balona.
June 16, 20241 yr Niko da primeti da jedan od kandidata za osvajanje Eura bez Luka Šoa nema levog beka, pa čak ni igrača koji bi trebalo da glumi levog beka kao što je to slučaj u jednoj osrednjoj reprezentaciji kao što je Srbija. Mislim da im je to nedostatak koji će ih koštati nekog ozbiljnijeg rezultata, plus je i golman malo neartikulisan. Još jedna stvar je zanimljiva, svaki igrač Sitija na prvenstvu do sad je izgledao kao cheat code za svoju selekciju osim ove dvojice kod Engleza.
June 16, 20241 yr 18 minutes ago, Eleniko said: verovatno je neki prepametni pirgavi novinar išao logikom rime nja-nja, tj nemanja - strahinja da izbaci takvu genijalnu misao za koju barem za sada nema nikakvog osnova na terenu, mi smo ovu utakmicu između ostalog izgubili na pavlovića, aktivnog saučesnika u golu engleza. to što se neuspešno ložio u napadu i više smetao nego što je nešto uspeo nije doprinelo boljem utisku. da su nas englezi više pritisli od ovog laganog petinga, on je bio viđen kao jedna od glavnih linija proboja ka golu rajkovića. Ruku na srce, engleski komentator je posle gola rekao da ako Pavlovic hoce da bude Vidic, da je morao mnogo bolje da reaguje. Naglasio je da se Vidicu takav kiks ne bi desio (a desavali su se nije d anisu).
June 16, 20241 yr 1 minute ago, kralj said: Mitar je bio najgori igrač svemira. Ni ja ga ne bi vadio, al ono je bilo nedostojno biznis balona. Pa nie se igralo na njegovu glavu uopste, sto je jedno bacanje prirodne stihije niz vodu. Besmisleno.
June 16, 20241 yr 3 minutes ago, Milošica said: 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Teraj se bre Opet si pijan Pogresi covek...
June 16, 20241 yr 1 minute ago, kralj said: Strahinja je najbolji štoper protiv inferiornih protivnika. Nije čudo da ga veliki klubovi neće. Danas je bio sramotan. Za gol je pritom kriv Kostić više od njeaga. Po mom misljenju je bio jedan od boljih nasih igraca veceras i jedan od nekolicine koji su ponesto i odigrali. On, Bleki koji se tukao sa Kejnom celu utakmicu, naravno Rajkovic, Vlahovic, Ilic i Mladenovic. Kao sto neko napisa ranije, to na zalost nisu igraci koji treba i mogu da prave razliku na terenu. Izraz "sramotan" bih ipak rezervisao za SMS-a, Zivkovica, Kostica, Veljkovica i Mitrovica. Meni je Veljkovic najveca misterija kako se provlaci, klasican alibi igrac koji nikad nije u kadru kad se nesto desava ispred naseg gola i jedina funkcija mu je da doda loptu prvom do sebe, uglavnom unazad. Mitar je bio los ali OK, njemu zaista niko nikad ne bi smeo da zameri bilo sta, znali su Englezi od koga im preti najveca opasnost i drzali su ga na kratkom lancu ono malo sto je dobijao lopti uopste. SMS je prodao utakmicu, on ume da odigra lose ali ovako loseg ga nikad nisam gledao. Piksi je celu utakmicu cekao taj jedan pas kroz odbranu od njega ali ga nije docekao. Bas je bio uzasno los veceras.
June 16, 20241 yr 2 minutes ago, MeanM@ said: ovde je rec o direktnom ostvarivanju prednosti Vidiš, da je obrambeni na vreme video da lopta dolazi, isparirao Kejnu, možda se i odrazio, krenuo da izbije tu loptu, i Kejn ga sklonio rukama, rekao bih da je to nelegitimno ostvarivanje prednosti. Ovako imaš igrača koji je propustio sve što se dešava oko njega, odjednom se nalazi ispod nogu Kejna, koji čisto koristi ruke jer ne zna što će s njima, ne i jer mu trebaju da isparira žilavom srpskom braniču. Tako ja to vidim. Al slažem se da smo udavili i previše sa ovim. Sportski pozdrav
June 16, 20241 yr Mnogo gore od Tadiceve izjave, je sto je Birmancevic bio Zivkovic sa Ali Expressa u momentu kad je usao. Niti da pretrci, nit da centrira. Da sam Piksi, uradio bih jednu od ove dve stvari: 1) Ne bih mu dao vise ni minuta da igra na ovom prvenstvu, osim ako se ne povrede igraci 2) Dao bih mu da pocne protiv Slovenije, i rekao: Birma, sine, evo ti sva sloboda ovog sveta, uzmi loptu kad imas prostor, napravi visak, udju unutra sa boka i zavrsi akciju kako god. Jedna ce da udje. Ako vidim da ne shvata sta je njegova uloga i kako moze da bude opasan nakon jednog poluvremena, izveo bih i ne bi vise igrao ovo prvenstvo.
June 16, 20241 yr Piksijeva selekcija za ovaj turnir je upitna. Vec sam pomenuo Erakovica kao stopera koji ume da iznese loptu. On bi po meni imao prednost u odnosu na Spajica ili Babovica ili Stojica (mada ja volim sto je mlad igrac kao Stojic pozvan). harper je pomenuo Lazovica i Radonjica. Lazovic je definitvno trebalo da bude u timu jer on igra u svom klubu na poziciji krilnog beka i to vrlo solidno. On bi bio alternativa Zivkovicu. Nisam siguran za Radonjica. Ojeste brz i dobar dribler ali ne igra i u glavi mu je kosmar a nedisciplina trademark.
June 16, 20241 yr 4 minutes ago, harper said: Po mom misljenju je bio jedan od boljih nasih igraca veceras i jedan od nekolicine koji su ponesto i odigrali. On, Bleki koji se tukao sa Kejnom celu utakmicu, naravno Rajkovic, Vlahovic, Ilic i Mladenovic. Kao sto neko napisa ranije, to na zalost nisu igraci koji treba i mogu da prave razliku na terenu. Izraz "sramotan" bih ipak rezervisao za SMS-a, Zivkovica, Kostica, Veljkovica i Mitrovica. Meni je Veljkovic najveca misterija kako se provlaci, klasican alibi igrac koji nikad nije u kadru kad se nesto desava ispred naseg gola i jedina funkcija mu je da doda loptu prvom do sebe, uglavnom unazad. Mitar je bio los ali OK, njemu zaista niko nikad ne bi smeo da zameri bilo sta, znali su Englezi od koga im preti najveca opasnost i drzali su ga na kratkom lancu ono malo sto je dobijao lopti uopste. SMS je prodao utakmicu, on ume da odigra lose ali ovako loseg ga nikad nisam gledao. Piksi je celu utakmicu cekao taj jedan pas kroz odbranu od njega ali ga nije docekao. Bas je bio uzasno los veceras. Ovo za Veljkovica je skroz tacno, ako vec igras sa trojicom u liniji, prirodno je da se on ili Milenkovic nadju u kadru sa Bilingemom kod primljenog gola a ne nesrecni Gudelj, tim pre sto je Pavlovic izasao da zatvori centarsut.
June 16, 20241 yr 14 minutes ago, kralj said: Strahinja je najbolji štoper protiv inferiornih protivnika. Nije čudo da ga veliki klubovi neće. Danas je bio sramotan. Za gol je pritom kriv Kostić više od njeaga. mogu da pogađam ime kluba čiji će navijači unisono da ti daunvoutuju ovo, mislim mogu ali neću
June 16, 20241 yr 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Vidiš, da je obrambeni na vreme video da lopta dolazi, isparirao Kejnu, možda se i odrazio, krenuo da izbije tu loptu, i Kejn ga sklonio rukama, rekao bih da je to nelegitimno ostvarivanje prednosti. Ovako imaš igrača koji je propustio sve što se dešava oko njega, odjednom se nalazi ispod nogu Kejna, koji čisto koristi ruke jer ne zna što će s njima, ne i jer mu trebaju da isparira žilavom srpskom braniču. Tako ja to vidim. Al slažem se da smo udavili i previše sa ovim. Sportski pozdrav Faul je bio, covece, verovatno bi VAR i ponistio gol da je usla. Faul je na svakoj utakmici, u svakoj ligi, faul je i u Premijer ligi. Igrac u skoku moze grudima, pa cak i ramenom da oduva defanzivca ako je jaci u duelu, ono sto ne sme je da "podeblja" odraz tako sto ce rukama da se podigne o ledja defanzivca. Sto je tacno ono sto je Kejn uradio.
June 16, 20241 yr 10 minutes ago, Dimitrije said: Ruku na srce, engleski komentator je posle gola rekao da ako Pavlovic hoce da bude Vidic, da je morao mnogo bolje da reaguje. Naglasio je da se Vidicu takav kiks ne bi desio (a desavali su se nije d anisu). nije valjda da je to nazvao kiksom, ovde se uglavnom piše da nije imao sreće ali da će naslediti vidića
June 16, 20241 yr samo da javim da sa stadiona niko nije otisao nezadovoljan prikazanim. ostaje zal za onom mrtvom sansom kada je vlahovic ubacio ali jbg. bice bolje u minhenu
June 16, 20241 yr 16 minutes ago, Dimitrije said: Piksijeva selekcija za ovaj turnir je upitna. Vec sam pomenuo Erakovica kao stopera koji ume da iznese loptu. On bi po meni imao prednost u odnosu na Spajica ili Babovica ili Stojica (mada ja volim sto je mlad igrac kao Stojic pozvan). harper je pomenuo Lazovica i Radonjica. Lazovic je definitvno trebalo da bude u timu jer on igra u svom klubu na poziciji krilnog beka i to vrlo solidno. On bi bio alternativa Zivkovicu. Nisam siguran za Radonjica. Ojeste brz i dobar dribler ali ne igra i u glavi mu je kosmar a nedisciplina trademark. pa stojić nije mlad igrač, on ima 26 godina. belingem je mlad igrač, 20 godina a igra ko mator. meni ni ovi od 23 nisu više mladi ako su dugo u biznisu, od više puta pomenutog strahinje do vinisijusa.