June 16, 20241 yr Just now, Lancia said: Pa lose je. Vidis kako je lepo kad jedan Toni Kros na kraju karijere dobija hvalospeve ne samo za fudbalsko umece, vec i za dzentlmensko ponasanje bez ijedne mrlje. ajmo, kad dođemo do tonija krosa, vreme je za spavanjac.
June 16, 20241 yr Proslo prvenstvo nas je sjebalo jebavanje tudjih zena, a ovo Acino pitanje Tadicu. Nije do Piksija.
June 16, 20241 yr Bukvalno, neprofesionalno i nezrelo ponašanje Tadića. Nije smeo da čačka još većeg egomanijak od sebe.
June 16, 20241 yr Just now, Eleniko said: ajmo, kad dođemo do tonija krosa, vreme je za spavanjac. mlekce i laku noc
June 16, 20241 yr 1 minute ago, harper said: Ali kad bi neko uspeo da iskontrolise emocije Strahinje Pavlovica napravio bi jednog od najboljih stopera na svetu. Snaga, brzina, tempo, motivacija, karakter, sve ima ali kako napravi jedan dobar potez tako krene da glavinja i da izmislja krive Drine po terenu. Naravno, takvom igracu zaista je grehota zamerati bilo sta, samo kad bi neki trener uspeo da ga smiri i da ga nauci da razmislja na terenu a ne da toliko igra srcem. On je baš mlad, ima vremema da sazri i da to sve legne kako treba. Ali da, treba da bude novi Nemanja.
June 16, 20241 yr 1 minute ago, harper said: Ali kad bi neko uspeo da iskontrolise emocije Strahinje Pavlovica napravio bi jednog od najboljih stopera na svetu. Snaga, brzina, tempo, motivacija, karakter, sve ima ali kako napravi jedan dobar potez tako krene da glavinja i da izmislja krive Drine po terenu. Naravno, takvom igracu zaista je grehota zamerati bilo sta, samo kad bi neki trener uspeo da ga smiri i da ga nauci da razmislja na terenu a ne da toliko igra srcem. Ja ne znam kako Pavlovic igra u svom klubu. Ali u reprezentaciji kada udje u trecinu protivnika, kao da mu krv jurne u glavu. Pocne da komplikuje, siluje loptu, pokusava da sam resi utakmicu, onda loptu izgubi, pa jurne nazad da zapusi rupu. I to se tako ponavlja iz utakmice u utakmicu. Mozda mu Piksi to dozvoljava.
June 16, 20241 yr 2 minutes ago, Eleniko said: ajmo, kad dođemo do tonija krosa, vreme je za spavanjac. Mislis do Hitlera
June 16, 20241 yr Samo da uletim klizeci sa konstatacijom da je moglo biti 0:0, da su morali trebali igrati duge lopte i da svaka prilika za centarsut je morala biti centarsut.
June 16, 20241 yr 7 minutes ago, Valkyrie said: On je baš mlad, ima vremema da sazri i da to sve legne kako treba. Ali da, treba da bude novi Nemanja. Sta to znaci da je mlad? I Strahinja Erakovic je mlad pa ume da se kontrolise i da iznese loptu iz odbrambene zone i preda veznom redu. Jos jedna velika Piksijeva greska oko toga kog igraca da ne povede na turnir. Pavlovic je nekontrolisan kada jurne da napada protivnicki gol. Iz tih njegovih jurnjavi, vise 'asne ima protivnik jer mu otvara prostor za kontru, nego nas napad. Edited June 16, 20241 yr by Dimitrije
June 16, 20241 yr 30 minutes ago, Venom said: OK mu je gol, ali lopta je došla do njega samo slučajno. Pavlovic je stigao, to je nesrecno proslo. Fora je sto sa Mitrom i Vlahovicem protiv 1 Engleske si osudjen da to pokrije 1 Zivkovic
June 16, 20241 yr Svaki dan koji Strahinja provede van Premijer lige je izgubljen dan za Strahinju i izgubljen dan za fudbal. Ubio se za novog Baneta Ivanovića
June 16, 20241 yr 47 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Šta znam, gledam mahom engleski fudbal, tamo se ovo toleriše. Ovaj naš branič nije ni pokušavao da se odrazi, samo je tu smetao oko Kejna. Zato je izgledalo da ga je Kejn pregazio, jer je ušao mlako u duel. Stojim i dalje da je dobra odluka Ta kategorija mlako usao je klimava. Mlako je ko kruska pao i onaj Englez nakon suta Ilica, u 16rcu, pa je ekspresno dao njima faul. Al aj obrnuto pitanje: sta traze ruke napadaca na ramenima branica? Znam da se ovo tolerise tj fleksibilno je i ostavlja se sudijama i tendencijama u odredjenim periodima da opredele da li ce se suditi faul ili ne, a pogotovo u PL. Ali eto, ja ne razumem zasto napadac mora i sme u skoku da postavi ruke na branica. Mislim znam, zato sto su danas napadaci sisice. Nekad je Darko Kovacevic skidao glavom loptu na koti +3.0, iznad nesrecnog Perucija, ovo sad nume dq skoci bez da se osloni na igraca. 1:32 pa na dalje. Edited June 16, 20241 yr by MeanM@
June 16, 20241 yr 1 minute ago, kipo said: Pavlovic je stigao, to je nesrecno proslo. Fora je sto sa Mitrom i Vlahovicem protiv 1 Engleske si osudjen da to pokrije 1 Zivkovic Previse je poverenja Piksi dao Birmancevicu i prelako se odrekao Lazovica i Radonjica. Nisu oni ne znam kakvi igraci, plus Radonjic cele sezone ne igra nista, ali boljih nemamo a oni su bar godinama bili s reprezentacijom, poznaju saigrace i znaju sta se igra. Posto Kostic ne izgleda kao igrac koji ce se brzo vratiti iz povrede, a ionako je bivsi igrac, mi smo prakticno ostali sa Mladenovicem i Zivkovicem kao opcijama na wing-back-u. To je jednostavno pretanko i za jednu utakmicu, kamoli za turnir.
June 16, 20241 yr 6 minutes ago, Dimitrije said: Njihovi komentatori se ubise da pohvale nase igrace (npr. Pavlovic = buduci Vidic) verovatno je neki prepametni pirgavi novinar išao logikom rime nja-nja, tj nemanja - strahinja da izbaci takvu genijalnu misao za koju barem za sada nema nikakvog osnova na terenu, mi smo ovu utakmicu između ostalog izgubili na pavlovića, aktivnog saučesnika u golu engleza. to što se neuspešno ložio u napadu i više smetao nego što je nešto uspeo nije doprinelo boljem utisku. da su nas englezi više pritisli od ovog laganog petinga, on je bio viđen kao jedna od glavnih linija proboja ka golu rajkovića.
June 16, 20241 yr Aman, šta vam je svima. Ispadosmo sada lipov kurac što naša mešana ekipa iz osrednjih evropskih klubova, grčke, turske i saudisjke lige nije razmontirala Engleze sa igračima Bajerna, Reala, Liverpula, itd. Mislim, hajde malo realnosti. Ja sam prvi put posle duže vremena relativno zadovoljan kako je ekipa igrala. Da se nismo usrali na samom početku, bio bi bolji i rezultat verovatno, ali daleko od toga da nismo u konkurenciji za dalji prolaz. To naravno ne znači da možda nećemo popiti dva komada od Slovenaca nakon što promašimo pet mrtvih šansi, ali može da se desi i da rutiniramo tu utakmicu - mada mislim da nam Slovenci ne odgovaraju skroz, što sam pisao na temi za Slovenija Danska. Samo par crtiica o igračima: Rajković dobar, pouzdan, gol nije mogao da brani, a jedan je odbranio. Ja tu ne bih ništa menjao. Štoperi OK, ako izuzmemo obe situacije kada su im lopte padale u peterac. Pamtim i lošije njihove partije. Isto ne bih ništa menjao, ne što su briljantni, nego jer nije kao da imamo novog Vidića na klupi koji će da pokrpi to sve. U sredini Lukić jako dobar, Ilić vrlo prijatno iznenađenje (bio mi je dobar i protiv Švedske). Iskreno, meni bi obojica počinjali utakmice pre Gudelja, koji je bio prilično nervozan, pa bi ih u toku utakmice mogli menjati Gudelj, Samardžić, itd. Nema šanse da to bude tako, jer je Piksi zaljubljen u Gudelja. Može i varijanta sa svom trojicom, a bez SMS-a ili Tadića, tj. sa samo jednim od njih. SMS me nervira već evo neko vreme, Tadić je već neko vreme samo zamena, ali NJEGOVA, a ne Mitrovićeva ili Lukićeva ili Vlahovićeva. Jedan od njih dvojice ipak mora da bude tu zbog kreativnosti. Po bokovima, Mladenović je levo bolji od Kostića trenutno, ali mislim da je to više pitanje forme nego kvaliteta. Desno je to dosta slabije, vidi se za Živkovića da igra u grčkoj ligi, a za Birmančevića da igra u Češkoj. Najbolje bi bilo kada bi mogli da igraju Kostić i Mladenović po bokovima, ali avaj. Napred, Vlahović deluje kao naš najbolji napadač u teoriji, ali se u praksi ne uklapa dobro sa ostatkom tima. Mitrović plaća cenu igranja u KSA, bio mi je bolji dok je igrao u Fulamu, a Jović... je Jović, jbg. Suma sumarum, nemamo mi tu nekog materijala da napravimo nešto drastično bolje ili drugačije. Možda bi neko uneo neke varijacije, ali nismo mi daleko od nekog svog maksimuma. Piksi i dalje ne zna da vodi utakmicu i izmene su mu...pa čudne, najblaže rečeno, i bolji trener bi mogao da iscedi još 5-10% iz ovoga, što bi opet bilo dovoljno za neke malo povoljnije rezultate.