June 16, 20241 yr 1 minute ago, Eleniko said: uvek ta nepravda protiv nas srbalja.... inače bi se popeli na krov sveta Cemu to pezorativno izdrkavanje po Srbima, izgubili smo i OK, Bilingam je super igrac, fali mu malo slifa i u padu forme je vec vise od deset utakmica. Nema razloga da padas u trans.
June 16, 20241 yr 1 minute ago, Valkyrie said: Veliki borac protiv učitavanja wrong, protiv srbskog samosažaljenja
June 16, 20241 yr Ako bi ovakvi Englezi dobili sa 2+ razlikom Dance i Slovence, a mi odigrali ostale dve 0:0 - prolazimo kao drugi.
June 16, 20241 yr Ništa ne fali ovoj izjavi Tadića, i čak mislim da će se ovaj nastup svideti i samom Pixiju
June 16, 20241 yr Ne mogu da budem nezadovoljan minimalnim porazom protiv prvog favorita prvenstva, ali ostaje žal zašto nije otvoren barem nerešen rezultat. Ostaje nada da ćemo u preostalim utakmicama imati pristup kao večeras u drugom poluvremenu i da će to biti dovoljno da pobedimo. Jer, uopšte mi nismo loši.
June 16, 20241 yr 4 minutes ago, Venom said: OK mu je gol, ali lopta je došla do njega samo slučajno. Mogla je da ode i deset metara odale. Jel pokazao nešto osim toga osim što je malo driblao jako i nikome? Belingem je top talenat ali je mesecima u ocajnoj formi i nije nam pravio neke posebne probleme. Najbolji engleski igraci su veceras ubedljivo bili Saka i Kejn, sreca sto je ovog prvog Sautgejt zamenio. Kejn ubija koliko je dobar u zadrzavanju i odlaganju dugih lopti ali to smo znali i ranije, bukvalno im je cheat code kad ih stisne presing jer svaka duga ide na njega i svaku uspe da iskontrolise.
June 16, 20241 yr 7 minutes ago, harper said: Ja sam vec video i ovu utakmicu, i ovu grupnu fazu, i ovo prvenstvo, i...
June 16, 20241 yr Englezi su sramotni. Imati ovakve igrače i igrati ovo... Mi smo počeli žalosno, a do kraja smo ga čak mogli i umuvati. Al' aj, poraz je svakako bio upisan. Sad da vidimo kako ćemo naredne dve izgubiti.
June 16, 20241 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: Ništa ne fali ovoj izjavi Tadića, i čak mislim da će se ovaj nastup svideti i samom Pixiju Ovde su izostavili da prenesu da je pričao sa Piksijem i da imaju dobru komunikaciju. savršen odgovor na postavljeno pitanje što se mene tiče
June 16, 20241 yr A šište mi jaja tačno šta je ko rekao. Inače vode visokoumne razgovore i uvažavaju se.
June 16, 20241 yr Elem, makar smo dali svoj doprinos prolasku Engleza i tragičnom ispadanju na penale.