Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

1 minute ago, Eleniko said:

uvek ta nepravda protiv nas srbalja.... inače bi se popeli na krov sveta

Cemu to pezorativno izdrkavanje po Srbima, izgubili smo i OK, Bilingam je super igrac, fali mu malo slifa i u padu forme je vec vise od deset utakmica. Nema razloga da padas u trans.

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

1 minute ago, Valkyrie said:

Veliki borac protiv učitavanja :lolol:

wrong, protiv srbskog samosažaljenja

Ako bi ovakvi Englezi dobili sa 2+ razlikom Dance i Slovence, a mi odigrali ostale dve 0:0 - prolazimo kao drugi. 

Ništa ne fali ovoj izjavi Tadića, i čak mislim da će se ovaj nastup svideti i samom Pixiju

Ne mogu da budem nezadovoljan minimalnim porazom protiv prvog favorita prvenstva, ali ostaje žal zašto nije otvoren barem nerešen rezultat. Ostaje nada da ćemo u preostalim utakmicama imati pristup kao večeras u drugom poluvremenu i da će to biti dovoljno da pobedimo.

Jer, uopšte mi nismo loši.

4 minutes ago, Venom said:

OK mu je gol, ali lopta je došla do njega samo slučajno. Mogla je da ode i deset metara odale. Jel pokazao nešto osim toga osim što je malo driblao jako i nikome?

Belingem je top talenat ali je mesecima u ocajnoj formi i nije nam pravio neke posebne probleme. Najbolji engleski igraci su veceras ubedljivo bili Saka i Kejn, sreca sto je ovog prvog Sautgejt zamenio. Kejn ubija koliko je dobar u zadrzavanju i odlaganju dugih lopti ali to smo znali i ranije, bukvalno im je cheat code kad ih stisne presing jer svaka duga ide na njega i svaku uspe da iskontrolise.

7 minutes ago, harper said:

Ja sam vec video i ovu utakmicu, i ovu grupnu fazu, i ovo prvenstvo, i... 

image.thumb.png.5951b302ad2ae5b20e411fa057812875.png

Englezi su sramotni. Imati ovakve igrače i igrati ovo... 

Mi smo počeli žalosno, a do kraja smo ga čak mogli i umuvati. Al' aj, poraz je svakako bio upisan. 

Sad da vidimo kako ćemo naredne dve izgubiti. 

• Author

Piski o Tadićevoj izjavi: "Ako je to rekao, to nikako nije dobro".

:isuse:

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Ništa ne fali ovoj izjavi Tadića, i čak mislim da će se ovaj nastup svideti i samom Pixiju

Ovde su izostavili da prenesu da je pričao sa Piksijem i da imaju dobru komunikaciju.

savršen odgovor na postavljeno pitanje što se mene tiče

1 minute ago, JohnnyD said:

Ne nego

Kakva pitanja na konferenciji od ovih bolida koji se zovu novinarima 

A šište mi jaja tačno šta je ko rekao. 

Inače vode visokoumne razgovore i uvažavaju se. 

Elem, makar smo dali svoj doprinos prolasku Engleza i tragičnom ispadanju na penale. 

3 minutes ago, JohnnyD said:

Piksi i Tadic posle utakmice daju izjave Aci.