Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

12 minutes ago, MeanM@ said:

IMG_3145.thumb.jpeg.f4f6b7e45ed6f833eafa99400a4a36fa.jpeg

Rts - vase pravo da dobijete patku!

Ja vidim zeca :fantom:

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

5 minutes ago, MeanM@ said:

Kako da se odbrambeni brani od ruku napadaca na ramenima? Kakva snaga, oslanja se rukama na coveka. Morao bi da skoci u vrlo odredjenom trenutku vremena pre  napadaca da bi imao ikakve sanse. Prerano skoci sjebo se, ako kasno skoci, ovaj vec ‘snagom’ jelte se oslonio na njega. 
Preterana upotreba ruku po meni i poprilicno jasan faul.

Šta znam, gledam mahom engleski fudbal, tamo se ovo toleriše. Ovaj naš branič nije ni pokušavao da se odrazi, samo je tu smetao oko Kejna. Zato je izgledalo da ga je Kejn pregazio, jer je ušao mlako u duel. Stojim i dalje da je dobra odluka

• Popular Post

"da čujemo Nikolu Milenkovića, i on je isto u Gelzenkirhenu"

:gospode:

Htedoh da napišem da je ovo poraz koji ne boli mnogo. 

Kada ono Tadić da onakvu izjavu. Pakuj kofere.

šta je reko tadić, dajte preprič za nas koji sa poslednjim zviždukom suca gase tv

Mitrovic je samo jednom sutnuo na gol i to dobro.  Imao je jos par prilika da to ucini, ali je uvek radije dodavao najblizem igracu.  To centarfor tipa Mitrovica koji je koristan samo u sesnaestercu sebi ne sme da dozvoli.  Mora da bude 'alav i da sutira cim mu se ukaze prilika za sut unutar sesnaesterca.  Tu mogu da dodaju igraci tipa Kataija ili Tadica koji na malom prostoru i kroz sumu nogu umeju da posalju pas "ispod zemlje" a ne igraci kao Mitar. 

• Author

Šta je rekao Tadić?

Rade hvali Tadicevu izjavu. 

14 minutes ago, Lancia said:

Mali je prepotentan + sad igra u Realu, inspiracija mu nije potrebna.

mali je jedan od najboljih igrača na svetu ovog trenutka i zabole ga patka/zec da ga sitno potprcavaju srbske seljačine na terenu, gudelj i slični, na to prepotencija dođe kao dodatna vrednost.

Tasko mu je palo sto nije igrao ceo mec. Postuje mistera i bez lazne skromnosti najbolji sam igrac i lider tima. Ali tu sam. 

Edited by radnik

1 minute ago, napadaj said:

Šta je rekao Tadić?

Da su genocidni oni koji nose natpis da nisu genocidni.

Engleska 10-ka je IGRACINA.

Just now, Eleniko said:

šta je reko tadić, dajte preprič za nas koji sa poslednjim zviždukom suca gase tv

Just now, napadaj said:

Šta je rekao Tadić?

Pitali ga da li mu je teško palo što nije počeo utakmicu, on kaže da naravno da mu je teško palo obzirom da je on najbolji igrač i vođa ekipe i da ne razume tu odluku, i da mu je uskraćena prilika da više prikaže, ali da je to Piksijeva odluka i da će je on poštovati i ako treba da igra 30 minuta igraće.

Posle Rade rekao kako je eto baš super da imamo tako otvorenog kapitena koji nema dlake na jeziku, i kako je to dobar znak.

1 minute ago, radnik said:

Tasko mu je palo sti nije igrao ceo mec. Postuje mistera i bez lazne skromnosti nsjbolji sam igrac i kider tima. Ali tu sam. 

Ko je "mister"?

Zašto naši igrači naše selektore zovu "mister", koji k

hello sir, yes sir

aje bre