June 16, 20241 yr 5 minutes ago, ZokiAsov said: Slabo pratim, je l se belingem i inace ponasa kao dripac ili je veceras bio posebno inspirisan? Mali je prepotentan + sad igra u Realu, inspiracija mu nije potrebna.
June 16, 20241 yr jebiga, devastiran sam. niko me ne frustrira kao reprezentacija u fudbalu. deluje cudno ali je tako. posle prvih pola cuke smo odlicno odigrali. mladenovic preokrenuo, stisli smo ih kao nikad pre a posebno ne engleze. zvucacu kao ovi fudbalski komentarori ali na koncu nismo bili losi. rastrcali smo se dobro. moramo da prodjemo dalje.
June 16, 20241 yr Ukratko, ako protiv nas Danci odigraju kao drugo poluvreme a Slovenci kao prvo poluvreme danas a mi ponovimo igru iz drugog poluvreme protiv Engleza prolazimo. Zna li se šta oko Kostića?
June 16, 20241 yr 5 minutes ago, goofs said: Mali Samardžić je stvoren za tu ulogu, ja ga prizivam još od jeseni, ali mu strukatm izgleda ne veruje. Apsolutno se slazem. Medjutim, mi u timu nemamo struku. Imamo Piksija, Djorovica, Drulovica, Zivkovica. To nije struka, to je kvartet dunstera od koji jedan prednjaci jer je veci puvander i bio je bolji igrac od ostatka "struke". Poznato je da nam vec duze vreme nedostaje kreacija na sredini terena, da Gudelj, Lukic i Maksimovic nisu kreativni igraci i da SMS igra uzasno lose bez lopte. Pozoves u reprezentaciju Ilica i Samardzica, igrace koji su mladji, brzi, kreativniji i u boljoj formi, koji standardno igraju u svojim timovima i u dobroj ligi, a onda pocnes utakmicu sa Gudeljom\ kao razaracem. Blagi boze. Gudelja treba da uvodis u zavrsnicu, kada hoces da sacuvas dobar rezultat, kada tim treba da stane na loptu a ne kada treba da uspostavi i nametne svoju igru.
June 16, 20241 yr 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kakav bre faul, odneo ga Kejn na snagu. To se ne sudi, pogotovo vrhunski sudija kao Orsato to ne sudi Kako da se odbrambeni brani od ruku napadaca na ramenima? Kakva snaga, oslanja se rukama na coveka. Morao bi da skoci u vrlo odredjenom trenutku vremena pre napadaca da bi imao ikakve sanse. Prerano skoci sjebo se, ako kasno skoci, ovaj vec ‘snagom’ jelte se oslonio na njega. Preterana upotreba ruku po meni i poprilicno jasan faul.
June 16, 20241 yr 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kakav bre faul, odneo ga Kejn na snagu. To se ne sudi, pogotovo vrhunski sudija kao Orsato to ne sudi Nadji snimak pa ces videti. Da, odneo ga, ali rukama. Vrhunski sudija koji produzi za 4 minuta i svira u sekund tacno kada su istekla 4 minuta, a ovi se valjali dva i po minuta.
June 16, 20241 yr 10 minutes ago, BlackGeorge said: Imali smo šansu da izjednačimo zadnjih deset minuta. Oni se povukli i krali vreme. Šteta, stvarno šteta. Sad pun gas na Slovence i Dance. To nije bila izradjena sansa, to je bio sut iz daljine jer su svi putevi ka golu bili zatvoreni.
June 16, 20241 yr 20 minutes ago, villiem said: Jeli bilo dva Birmancevica Nesto sam pogresno video vrv, dva tri neuspesna centarsuta? Bilo je loših poteza, ali je uneo energiju i imao je i dobrih stvari, za razliku od Živkovića, to je moj utisak.
June 16, 20241 yr 1 minute ago, MeanM@ said: Kako da se odbrambeni brani od ruku napadaca na ramenima? Kakva snaga, oslanja se rukama na coveka. Morao bi da skoci u vrlo odredjenom trenutku vremena pre napadaca da bi imao ikakve sanse. Prerano skoci sjebo se, ako kasno skoci, ovaj vec ‘snagom’ jelte se oslonio na njega. Preterana upotreba ruku po meni i poprilicno jasan faul. 1 minute ago, Hele said: Nadji snimak pa ces videti. Da, odneo ga, ali rukama. Vrhunski sudija koji produzi za 4 minuta i svira u sekund tacno kada su istekla 4 minuta, a ovi se valjali dva i po minuta. daj bre šta se ložite, lik vas troluje ko soliter
June 16, 20241 yr Ne bi dal 3 minutes ago, Hele said: Nadji snimak pa ces videti. Da, odneo ga, ali rukama. Vrhunski sudija koji produzi za 4 minuta i svira u sekund tacno kada su istekla 4 minuta, a ovi se valjali dva i po minuta. Ne bi nasi postigli gol da se igralo jos dva dana Edited June 16, 20241 yr by Micko8
June 16, 20241 yr 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kakav bre faul, odneo ga Kejn na snagu. To se ne sudi, pogotovo vrhunski sudija kao Orsato to ne sudi Bukvalno je svaki duel našeg snažnijeg igrača sa njihovim laganijim svirao na našu štetu. Piksi i Tadić depresija na kvadrat, daj bože da Mitrović povuče ostale za uši.
June 16, 20241 yr Hehe, evo Tadić sere po prisutnom Piksiju u živom prenosu... EDIT: Evo i Rade sada kaže kako je baš super što Tadić sere po Piksiju. Edited June 16, 20241 yr by Ayatollah