Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

Sta prica ovaj, kakva patka, kakav zec? :laugh:

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

18 minutes ago, hefaca said:

Ne pamtim da sam prestajao poslednjih 5-6 minuta neke nase utakmice

Imali smo šansu da izjednačimo zadnjih deset minuta. Oni se povukli i krali vreme. Šteta, stvarno šteta.

Sad pun gas na Slovence i Dance.

Slabo pratim, je l se belingem i inace ponasa kao dripac ili je veceras bio posebno inspirisan?

image.thumb.png.1dfc5ced07bdbb08c4cadeefe70713b7.png

1 minute ago, Sludge Factory said:

Sta prica ovaj, kakva patka, kakav zec? :laugh:

Sad kaže da je Piksi izašao jako hrabro, ultra ofanzivno :lolol:

1 minute ago, Heaviside said:

Po meni nismo.

Protivnik dve mrtve šanse, mi nijednu. 
Bilo smo bolji od očekivanog, ali ipak malo lošiji od Engleske danas. 

Ono je bio faul Kejna i siguran sam da bi ponistili gol posle VAR-a da je bio gol.

1 minute ago, Heaviside said:

Sad kaže da je Piksi izašao jako hrabro, ultra ofanzivno :lolol:

Show :lol:

Just now, Hele said:

Ono je bio faul Kejna i siguran sam da bi ponistili gol posle VAR-a da je bio gol.

Svejedno je mrtva šanse sve i da je napravio faul u skoku, a nije sviran

6 minutes ago, goofs said:

Mali Samardžić je stvoren za tu ulogu, ja ga prizivam još od jeseni, ali mu strukatm izgleda ne veruje.

Nisam ga nikad video, verujem da je bolji od ovih koji su bili na terenu. Nama je cela sredina sastavljena od igraca koji kvare protivnicku igru, po nekim pravilima, dovoljan je jedan takav. 

• Popular Post

IMG_3145.thumb.jpeg.f4f6b7e45ed6f833eafa99400a4a36fa.jpeg

Rts - vase pravo da dobijete patku!

Kakav bre faul, odneo ga Kejn na snagu. To se ne sudi, pogotovo vrhunski sudija kao Orsato to ne sudi

Stavili smo Engleze na svoje mesto i celom svetu pokazali kakav su oni kurčevi favorit. Ni jedna od ove dve ekipe neće do finala :fantom:

Sem toga klasika, već rečena. Tadić je verovatno morao više da igra, Mitrović nije trebao da izlazi posebno ne zbog rahmetli Jovića. Birmančević je ušao jer je Piksi bio u fazonu "E ovog 1000% nisu skautovali"

Bojim se da pitam za naprednu statistiku i broj pasova ka Rajkoviću. Fascinantno je da se nama napadi, kontre i prekidi čak relativno često završavaju loptom ka golmanu.

Prvo poluvreme bolno za gledanje, u rangu sa drugim poluvremenu Albanija - Italija. Drugo dosta bolje.

Verovatno se može reći da smo zaslužili bod,ne zato što je trebalo da damo gol već zato što nismo trebali da ga primimo.

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Kakav bre faul, odneo ga Kejn na snagu. To se ne sudi, pogotovo vrhunski sudija kao Orsato to ne sudi

Orsato je govno koje je vise vremena ukralo u drugom poluvremenu nego cela engleska reprezentacija. Bio je faul kao vrata, spustio ga je sa obe ruke u skoku.

Evo Dragana sa svojim mislima :lol:

2 minutes ago, MeanM@ said:

IMG_3145.thumb.jpeg.f4f6b7e45ed6f833eafa99400a4a36fa.jpeg

Rts - vase pravo da dobijete patku!

IMG_20240616_232103.thumb.jpg.59420eb38118eb4d1ea1674df7393ca2.jpg