Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

nek se nosi u tri lepe. nisam gledao utakmicu od početka pa vratih na najnovije luđenje acino. ništa mi nije bilo jasno. sere, ne k'o grlica, sere k'o slon. idiJot.

Edited by đorđe geprat

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

IMG_20240616_230759.thumb.jpg.363f8cce5fadd857d58700c8caff66cb.jpg

• Popular Post

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

Da su igrali 90 minuta, a ne 60 možda bi nešto i uradili. Ovako kao i uvek, šbbkbb. Kad prestanemo da igramo da ne izgubimo, možda nekad nešto i uradimo.

5 minutes ago, Ted said:

zaslužili smo bod

Zasluzili cime?  Koje su to zasluge koje je trebalo da nam donesu bod? Gol nismo dali, zicere nismo promasivali, sudija nas nije ostetio za penal ili crveni karton?  Dakle zasluge na talon pa da viidmo jesmo ili nismo.

7 minutes ago, Lancia said:

Mladenovic i Birmancevic izgledaju sasvim solidno, jebe nas sredina terena, osim Tadica bas niko nije u stanju krsteno da doda loptu. Sergej uzasan. Sugav gol i kljakavo prvo poluvreme, taman za usran poraz.

Mali Samardžić je stvoren za tu ulogu, ja ga prizivam još od jeseni, ali mu strukatm izgleda ne veruje.

Posle 25-tog minuta nismo loše igrali. Nije mi jasno ako je hteo da pičkulira na početku zašto igra Mitar koji je igrač manje u toj postavci ako hoćeš neke kontre stavi nekog bržeg. Posle kad smo stisli i igramo oko njihovog šesnaesterca igra pekara a Mitar na klupi. Ne razumem piksetu .. inače Mladenović odličan

Bice spektakl piksijeva kzs

Jedan udarac u okvir gola za 94 minuta. Na svakom prvenstvu isto igramo, bez obzira ko nam je selektor. Srbi jednostavno ne znaju da igraju reprezentativni fudbal.

Edited by Micko8

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Nema snage da počne, zato ga ostaviš na klupi dok protivnik ne ispuni bonus a posle neka uđe da iznuđuje faulove i ubacuje slobodna bacanja. 

Ali sudije pederi ne sviraju faulove protivniku i nema nista od bonusa i bacanja. Sta ces onda, a?

I Argentinci su izgubili prvi meč protiv saudijaca pa na kraju osvojili svetsko, idemo lagano sa podizanjem forme jako i do samog kraja! :s_d:

ostaje zal i vlahovicev minival..:fantom:

Hvala Dimitriju na komentarima, da nema njega mislio bi da sam lud jer apsolutno ne vidim ništa u našoj igri a ovde se piša u gaće. Nepovezane linije, neuigrano, jedine barem energetski svetle tačke Mladenović, Ilić, Birmančević. Piksi ne poznaje sopstvene igrače i njihove mogućnosti. Sve što smo pisali pre tekme ispade tačno, mora 1 špic i mora jedan navijen do pucanja federa kog niko ne očekuje.

Bizarno je da je Piksi izgubio tekmu na budalu, što su mu se u prvih 15 minuta zalepile sve tri linije u jedno veliko statično - ništa.

Tribinasi analiziraju utakmicu, bas me iteresuju sta ce reci o SMS, znajuci koliko ga analiticari vole.

Edited by Plissken

9 minutes ago, Ted said:

zaslužili smo bod

Po meni nismo.

Protivnik dve mrtve šanse, mi nijednu. 
Bilo smo bolji od očekivanog, ali ipak malo lošiji od Engleske danas.