Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

Mladenovic i Birmancevic izgledaju sasvim solidno, jebe nas sredina terena, osim Tadica bas niko nije u stanju krsteno da doda loptu. Sergej uzasan. Sugav gol i kljakavo prvo poluvreme, taman za usran poraz.

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

Aman, dosta više priče o Tadiću od početka, čovek ima snage za 20-25 minuta.

englezi qrac na biciklu, mi bez bicikla..

Mislim da ne bi fizički izdržali da se nadtrčavamo sa Englezima 90 minuta, tako da je verovatno morali da se igra onako jajarski na početku, i čuva snaga za kasniji presing. Deluje da je Piksi perfektno postavio strategiju :gospode:

zaslužili smo bod

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Deluje da je Piksi perfektno postavio strategiju :gospode:

Ofanzivni bunker

1 minute ago, aram said:

Aman, dosta više priče o Tadiću od početka, čovek ima snage za 20-25 minuta.

Morace da igra od pocetka na sledece 2 utakmice. Na ovoj je bilo ocekivano da se postedi.

• Popular Post

Kaže Rade Jorović da mu Sautgejt smrdi :D 

I jednom za svagda, Pavlovic ne sme da bude organizator nasih napada u protivnickoj trecini.  On je spor sa loptom u nogama, trapav, otvara rupu iza sebe jer uglavnom izgubi loptu.  On je vrlo dobar u odbrani i u prekidima, ali kao nosilac igre je uzasan.

Birmančević baš dobar, možda da počinje buduće mečeve. 

Just now, Jimmy Kowalski said:

Morace da igra od pocetka na sledece 2 utakmice. Na ovoj je bilo ocekivano da se postedi.

Nema snage da počne, zato ga ostaviš na klupi dok protivnik ne ispuni bonus a posle neka uđe da iznuđuje faulove i ubacuje slobodna bacanja. 

Pod hitno uvesti merenje vremena posle faula. Ako ne izvedes za fazon 20 sekundi, gubis loptu i cao.

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Kaže Rade Jorović da mu Sautgejt smrdi :D 

Sta mozes da ocekujes od "eminentnih" Srba osim svinjarije.  One ih cine eminentnim.

Just now, ntwadumela said:

Birmančević baš dobar, možda da počinje buduće mečeve. 

Jeli bilo dva Birmancevica

Nesto sam pogresno video vrv, dva tri neuspesna centarsuta?

Pa ovo je proslo bolje od ocekivanog :D

Edited by Midgeta