June 16, 20241 yr Ova Engleska ispada od prve ekipe koja ne skine gace unapred i ciji igraci budu manje davili loptu a vise sutirali. Mi smo jadni i nebitni, vecina nasih ne zna da uputi krsten centarsut. Odvratan mec. Edited June 16, 20241 yr by Zli Gli
June 16, 20241 yr SMS je na kraju smetao i ovoj deci sto nose i dodaju lopte pored terena. Strasno. Inace, nije tragicno. Rade zadovoljan.
June 16, 20241 yr Ovo je bilo daleko iznad onog što su moja predviđanja bila - očekivao sam 3:0 ili 4:1 za Engleze. Čak ni igra nije bila loša u drugom poluvremenu. Čini mi se taktička greška Piksija sa neigranjem Tadića u prvom.
June 16, 20241 yr Očekivao sam argentinu, a ispao sasvim častan poraz. E da i naši ne znaju da navijaju.
June 16, 20241 yr Milinković Savić vrhunski za Englesku odigrao Gudelju i Kostiću se zahvaliti, Ostali solidni 6 na 7, Foden i Kejn danas nula, plus njima opasno fali neko na levom beku, teško će oni nešto ovde napraviti...
June 16, 20241 yr 1 minute ago, Jeremija said: Bespotrebno kukavički, i rekao bih, sa previše opreza je Piksi krenuo u prvom poluvremenu i to nas je koštalo meča. Engleska možda ima dosta odličnih igrača, ali nije odličan tim, pre svega zato što ih vodi čovek koji je pre 20-ak godina uspeo relegirati osličan tim Middlesbrough-a. Ovde se drugom taktikom i pristupom lako moglo uhvatiti nešto. Posle pickastog izdanja u 1/2, bar su resili da se bore. Sad ide ona cuvena recenica da je igra iz 2/2 recept za sledece meceve, barem sto se tice pristupa.
June 16, 20241 yr Dosadna utakmica do zla boga, davno bi promenio kanal da nisu igrali nasi orlovi. Mi se nesto dodajemo, bez mnogo plana i imalo strpljenja, oni dali brz gol pa onda otaljavali i cekali kraj. Malo zivine bilo pred kraj, al slab fudbal realno
June 16, 20241 yr 1 minute ago, Nikodije said: Deluje da smo korektno fizički spremni. Onaj Piksijev samuraj odradio posao. To tek ako pokazemo isto makar tri utakmice u kontinuitetu. Na uzorku od jedne moze biti svasta razlog takvog privida. Evo ga, i rade je progutao zvaku i prica kako nam je put otvoren do 1/8 finala, Slovenci i Danci samo da stave smileya na sorc na guz’ce.
June 16, 20241 yr Iznenadjujuce dobro odigrase nasi. Mada moram da primetim da su u nasoj grupi odigrane dve najdosadnije utakmice do sada. Puno trapavih reakcija ispred gola, kako na Danska-Slovenija, tako i ovde. Za nazovi favorita za titulu, Englezi su bili prilicno losi.
June 16, 20241 yr Ilic i Mladenovic definitivno u startnih 11. Jovicu kartu za Beograd ili Milan, samo sto dalje od reprezentacije. Sto se mene tice, mogao bi i Piksi da mu se pridruzi. Neverovatno da selektor moze da pocne utakmicu onako jezivo lose. Kakav je bio plan, taktika, svi iza lopte, bez 2 dodavanja, bez poseda, bez prelaska sredine terena. Antifudbal, jednom recju. Kada su igraci pocepali Piksijev plan iz svlacionice, pocelo je da lici na nesto. Medjutim, daleko smo mi od dobrog tima.
June 16, 20241 yr Odsekli smo se od straha u prvom delu prvog poluvremena i to nas je koštalo poraza. Nakon toga smo bili sasvim korektni. Šteta. Mora Tadić da počinje utakmicu baš zbog toga, da zadrži loptu, da smiri ekipu.