Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

• Popular Post

Engleze (i Sautgejta) ima sa razapnu po medijima narednih dana pošto je ovo što oni igraju težak kurton i sa ovakvom igrom neće daleko dogurati, kakvo crno osvajanje. Ostaje mogućnost da su nas potcenili i da su zato bili ovako ležerni.

Naši bolji nego sam očekivao, dosta bolji.

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

Smrde englezi dabogda ispali

Da li smo imali jedan kršten centaršut za ovih 90+ minuta?

Milenković je večeras jebo Kejna al ne dobija se bod za to

Bespotrebno kukavički, i rekao bih, sa previše opreza je Piksi krenuo u prvom poluvremenu i to nas je koštalo meča.

Engleska možda ima dosta odličnih igrača, ali nije odličan tim, pre svega zato što ih vodi čovek koji je pre 20-ak godina uspeo relegirati odličan tim Middlesbrough-a. Ovde se drugom taktikom i pristupom lako moglo uhvatiti nešto.

Edited by Jeremija

mozda jesmo izgubili ali nismo porazeni :fantom:

Kakav je padavicar ovaj Kejn. Sms uzasan. Dobro smo igrali drugo poluvreme.

Steta, realno je bilo da smo dali gol. Nismo se obrukali.

• Author

Mnogo bolje nego što sam očekivao, jebeni Sergej nas sprečio da uradimo više.

kad ne igramo sa dva centarfora, ponešto i umemo. englezi katastrofa, proći će verovatno grupu i to je to.

6 minutes ago, goofs said:

Engleze (i Sautgejta) ima sa razapnu po medijima narednih dana pošto je ovo što oni igraju težak kurton i sa ovakvom igrom neće daleko dogurati, kakvo crno osvajanje. Ostaje mogućnost da su nas potcenili i da su zato bili ovako ležerni.

Jbg, oni imaju stampu koja ce da ih rastrgne. Nama ce sad da sole pamet kako smo fantasticni, al je ovo ipak fudbalska sila

Edited by MeanM@

Ne pamtim da sam prestajao poslednjih 5-6 minuta neke nase utakmice

Englezi su uzas... mi jos i odigrali nesto u drugom poluvremenu... steta samo sto numemo.

Deluje da smo korektno fizički spremni. Onaj Piksijev samuraj odradio posao.

1 minute ago, goofs said:

Nemci su za njih klasa.

Individualno su dobri igrači ali kao ekipa lagani kurton i to suvi.