June 16, 20241 yr Popular Post Engleze (i Sautgejta) ima sa razapnu po medijima narednih dana pošto je ovo što oni igraju težak kurton i sa ovakvom igrom neće daleko dogurati, kakvo crno osvajanje. Ostaje mogućnost da su nas potcenili i da su zato bili ovako ležerni. Naši bolji nego sam očekivao, dosta bolji.
June 16, 20241 yr Bespotrebno kukavički, i rekao bih, sa previše opreza je Piksi krenuo u prvom poluvremenu i to nas je koštalo meča. Engleska možda ima dosta odličnih igrača, ali nije odličan tim, pre svega zato što ih vodi čovek koji je pre 20-ak godina uspeo relegirati odličan tim Middlesbrough-a. Ovde se drugom taktikom i pristupom lako moglo uhvatiti nešto. Edited June 16, 20241 yr by Jeremija
June 16, 20241 yr Author Mnogo bolje nego što sam očekivao, jebeni Sergej nas sprečio da uradimo više.
June 16, 20241 yr kad ne igramo sa dva centarfora, ponešto i umemo. englezi katastrofa, proći će verovatno grupu i to je to.
June 16, 20241 yr 6 minutes ago, goofs said: Engleze (i Sautgejta) ima sa razapnu po medijima narednih dana pošto je ovo što oni igraju težak kurton i sa ovakvom igrom neće daleko dogurati, kakvo crno osvajanje. Ostaje mogućnost da su nas potcenili i da su zato bili ovako ležerni. Naši bolji nego sam očekivao, dosta bolji. Jbg, oni imaju stampu koja ce da ih rastrgne. Nama ce sad da sole pamet kako smo fantasticni, al je ovo ipak fudbalska sila Edited June 16, 20241 yr by MeanM@
June 16, 20241 yr Englezi su uzas... mi jos i odigrali nesto u drugom poluvremenu... steta samo sto numemo.
June 16, 20241 yr 1 minute ago, goofs said: Engleze (i Sautgejta) ima sa razapnu po medijima narednih dana pošto je ovo što oni igraju težak kurton i sa ovakvom igrom neće daleko dogurati, kakvo crno osvajanje. Ostaje mogućnost da su nas potcenili i da su zato bili ovako ležerni. Naši bolji nego sam očekivao, dosta bolji. Nemci su za njih klasa. Individualno su dobri igrači ali kao ekipa lagani kurton i to suvi.