Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

22 minutes ago, uini said:

@Eleniko & @goofs, da pitam jos jedno glupo pitanje pa da vas pustim na miru :mellow:

kakav je ovaj sergej milinkovic savic batica, jel moze nesto da eksplodira jednom u plavom mesecu, zabije dva, namesti jedan, pobedimo 3-2 i ciao :roflroll2:

gledaosam ga davno, istripovao sam nesto da moze biti dobar fudbaler ali izgleda da se to nije desilo, da je neka averidzara. nego, jel moze da poludi, kao miraza teletovic.

Mislim da mu ne idu na ruku tendencije u modernom fudbalu i brzina igre("ne idu na ruku" u smislu da je bio "samo" najbolji igrač Lacija a ne na još višem nivou). Malo je positionless.

Inače, majstor fudbala.

Edited by Milošica

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

tadica na klupu pa neka ulazi po po potrebi

žene što vam je teško večeras ovako

Edited by Eleniko

Klasično uslovljavanje bez neutralne draži :mbm:

Edit. I fudbal i segs su bezuslovne

Edited by Svemir Zeka

Aha ok, a uvodni post?

Nisam mogao da spavam, kliktao tamo, tragao sa smislom..

Juce neko rece na rts da je mozda nasa najveca sansa selektor Sautgejt :D

Sautgejt utice na igru kao ja kad bi im slao smsove

Verovatno ce da nas olese, al bio bih zadovoljan ako ih makar isprebijamo ko volove u kupusu. Kakvi su sminkeri postali, verovatno se ne bi ni pobunili. Kamo krvavi dresovi, kamo calme na glavama, kamo rupe gde su nekad bili zubi, petmetarski klizeci startovi, kamo golovi glavom... 

GQLzC4BWkAApbgJ?format=jpg&name=large

krenulo je

3 cigana otela zastave od 15 engleza koji su udarili tutanj

individualno su prejaki, nije ni to idealno. ne zna se standardna postava, a to je bitno za kompaktnost ekipe.  nije lako bratu Sautgejtu da napravi hijerarhiju između Belingema, Fodena, Sake, Palmera, svi treba da igraju

30 minutes ago, MocaVukotic said:

Verovatno ce da nas olese, al bio bih zadovoljan ako ih makar isprebijamo ko volove u kupusu. Kakvi su sminkeri postali, verovatno se ne bi ni pobunili. Kamo krvavi dresovi, kamo calme na glavama, kamo rupe gde su nekad bili zubi, petmetarski klizeci startovi, kamo golovi glavom... 

gde brt, to je bilo nekad, danas se deli zuta karta za neprijatan pogled

Moca 2 meseca, pozivanje na nasilje

Nasi ako ne prave previse slobodnih odbijenih lopti blizu sesnaesterca, gde su Foden i Bilingam zajebani, mogu i da se nadaju necemu.

Screenshot-20240616-121931-com-android-c

2 hours ago, Eleniko said:

ma englezi su ladno ogledni prototip najgore ekipe

na guzove će da prođu do kraja pseudosuperiornom igrom

onda će da se useru na prvo gusto, jal 1/2 jal finale

za razliku od italijana koje vrlo cenim što se ne bave poniženjem protivnika, vidi pod utakmica sinoć, 2-1 dovoljno

Italijani su sinoc igrali sve vreme isto, prilicno ofanzivno I nastojali su uvaljati jos koji. Mislim nema svrhe u 2024 pricati o nekakvim mentalitetima, Nemci ovakvi Italijani onakvi. To ne postoji unazad deceniju I po.