June 16, 20241 yr 2 minutes ago, booyaka said: Mrka kapa za sada, ali ima šanse još. Idemo! Piksi upravo drzi Do or Die Speech zamisljajuci Lisboa moment onda protiv Portugalaca. Samo da odbrana izdrzi prvih 20 min IIp.
June 16, 20241 yr 6 minutes ago, pantelia said: još ni Foden nije pipnuo loptu, igraju baš na minimumu koliko im treba
June 16, 20241 yr 7 minutes ago, San Epifanio said: Prvih 25' je baš katastrofalno izgledalo, posle i nismo bili toliko lošiji. Mora da uđe Tadić, da malo poveže redove i da da neku upotrebljivu loptu pred engleskim golom. tadic ce da davi loptu
June 16, 20241 yr Evo reče čovek na nemačkoj televiziji manje više isti - kaže razočaran da neko ovako bezmudo igra utakmicu (rekao je bez hrabrosti).
June 16, 20241 yr Just now, MeanM@ said: Piksi upravo drzi Do or Die Speech zamisljajuci Lisboa moment onda protiv Portugalaca. Samo da odbrana izdrzi prvih 20 min IIp. može i prva utamica proiv Portugala kod nas, tad je zamenio Vlahovića na poluvremenu na 0:2
June 16, 20241 yr 4 minutes ago, Sludge Factory said: Rade zadovoljan sto smo primili samo jedan gol! Prva rečenica "pa ne mijenja to ništa, mi igramo jako jako pogrešno.." i onda daje gas! Na kraju kaže 1:0 puna kapa Engleska neće kidisati po svaku cenu jer: - štede igrače za jače utakmice, planiraju do finala ljudi - znaju da imamo kasapski mentalitet i da nam nije problem da im lomimo cevanice, nisu ludi da rizikuju da onesposobimo Belingema ili Kejna za ceo život - ako im i damo neki user-gol, daće nam još jedan eto jer mogu i opet lagano Edited June 16, 20241 yr by Valkyrie
June 16, 20241 yr Englezi nista ali i takvi bolji od nas za dve klase, mi toliko ne znamo i toliko mrsimo muda da to nije normalno. Nadao sam se nekoj frci iz prekida ili nekih neometanih centarsuteva ali nasi numeju ni da centriraju, prijem lopte nasih i Engleza nebo i zemlja, sudaramo se medjusobno... 1 uzas, ocekujem rutinskih 2:0 ili 3:0 za njih ali daj Boze da gresim.
June 16, 20241 yr 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Učim španski da bih mogao ovo da izrecitujem Darvinu kad ga vidim u gradu. Edited June 16, 20241 yr by Weenie Pooh
June 16, 20241 yr 1 minute ago, Venom said: Evo reče čovek na nemačkoj televiziji manje više isti - kaže razočaran da neko ovako bezmudo igra utakmicu (rekao je bez hrabrosti). Gluposti. Da izađemo da se pobijemo sa Englezima i hrabro ih napadnemo, bio bi festival punjenja. Lako je Nemcima srati kada oni mogu da igraju kontrapresing sa Englezima.
June 16, 20241 yr Ok loši smo ali ne razumem da ovde ima ljudi koji glasno navijaju da nas nakantaju. Čak nije ni pubertetska forica, majke mi
June 16, 20241 yr Just now, garmonbozia said: Šta čeka sa Tadićem? 65-70 minut, ako još bude rezultat koji se može vijati...