Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

2 minutes ago, booyaka said:

Mrka kapa za sada, ali ima šanse još. Idemo!

Piksi upravo drzi Do or Die Speech zamisljajuci Lisboa moment onda protiv Portugalaca. Samo da odbrana izdrzi prvih 20 min IIp.

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

6 minutes ago, pantelia said:

još ni Foden nije pipnuo loptu, igraju baš na minimumu koliko im treba

umesto Mladenovića i Živkovića, Dimarko i Damfris

7 minutes ago, San Epifanio said:

Prvih 25' je baš katastrofalno izgledalo, posle i nismo bili toliko lošiji. 

Mora da uđe Tadić, da malo poveže redove i da da neku upotrebljivu loptu pred engleskim golom.

tadic ce da davi loptu

Evo reče čovek na nemačkoj televiziji manje više isti - kaže razočaran da neko ovako bezmudo igra utakmicu (rekao je bez hrabrosti).

Cela Evropa nam se smeje

Just now, MeanM@ said:

Piksi upravo drzi Do or Die Speech zamisljajuci Lisboa moment onda protiv Portugalaca. Samo da odbrana izdrzi prvih 20 min IIp.

može i prva utamica proiv Portugala kod nas, tad je zamenio Vlahovića na poluvremenu na 0:2

4 minutes ago, Sludge Factory said:

Rade zadovoljan sto smo primili samo jedan gol! :laugh:

Prva rečenica "pa ne mijenja to ništa, mi igramo jako jako pogrešno.." i onda daje gas!

Na kraju kaže 1:0 puna kapa :lolol:

Engleska neće kidisati po svaku cenu jer:

- štede igrače za jače utakmice, planiraju do finala ljudi

- znaju da imamo kasapski mentalitet i da nam nije problem da im lomimo cevanice, nisu ludi da rizikuju da onesposobimo Belingema ili Kejna za ceo život

- ako im i damo neki user-gol, daće nam još jedan eto jer mogu i opet lagano 

Edited by Valkyrie

Šta čeka sa Tadićem?

Englezi nista ali i takvi bolji od nas za dve klase, mi toliko ne znamo i toliko mrsimo muda da to nije normalno. Nadao sam se nekoj frci iz prekida ili nekih neometanih centarsuteva ali nasi numeju ni da centriraju, prijem lopte nasih i Engleza nebo i zemlja, sudaramo se medjusobno... 1 uzas, ocekujem rutinskih 2:0 ili 3:0 za njih ali daj Boze da gresim.

10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Učim španski da bih mogao ovo da izrecitujem Darvinu kad ga vidim u gradu.

Edited by Weenie Pooh

1 minute ago, Venom said:

Evo reče čovek na nemačkoj televiziji manje više isti - kaže razočaran da neko ovako bezmudo igra utakmicu (rekao je bez hrabrosti).

Gluposti. Da izađemo da se pobijemo sa Englezima i hrabro ih napadnemo, bio bi festival punjenja. Lako je Nemcima srati kada oni mogu da igraju kontrapresing sa Englezima.

Ok loši smo ali ne razumem da ovde ima ljudi koji glasno navijaju da nas nakantaju.

Čak nije ni pubertetska forica, majke mi 

Pikseta kao da čeka drugi gol engleza pa da uvede Tadića.   :mellow:

Just now, garmonbozia said:

Šta čeka sa Tadićem?

65-70 minut, ako još bude rezultat koji se može vijati...