Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

5 minutes ago, arheolog1981 said:

Slepac 25 godina drka fudbalsku loptu i ne može iz kornera da dobaci do prve stative 

15 minutes ago, bradilko said:

jel moguce da ovaj saka vrti ovog kao malo dete??

pa napravi rastojanje, udalju se malo ako je ovaj brz, gde je drugi igrac da pomaze?

sta ovi vezbaju? 

ajde zustrije, hrabrije, ovi su nista narocito.

ovaj seregej je kesa najveca. beskoristan lik

Zato što je Saka Šiptar. Piše se Xaka, ali se čita Saka

Mrka kapa za sada, ali ima šanse još. Idemo!

2 minutes ago, napadaj said:

Mrtvi Sergej manekenčić

Lepo je Muslin znao, a mi mislili da je budala

Njemu se tako ozbiljan bol u predelu prepona prepoznaje kad igra za reprezentaciju da je to neverovatno. Gram truda i želje nema, mrtvo puvalo

Tadića unutra, i sve na Mitra

1 minute ago, Nikodije said:

Izdrkao bih mu u te pederske brkove

Sad ce ovo da me prati, dok Sergej ne zavrsi karijeru :D 

Bas sam prolazio pored RTS-a pre pola sata i pitao se sto su upaljene sve one crvene lampice.

Ništa nisu odigrali Englezi posebno, igraju onoliko koliko je dovoljno. Evidentno su podigli nogu sa gasa posle gola, i nemaju nameru da nešto jure i kidišu. Glavni problem je na sredini, jer mi ne možemo da odgovorimo na engleski presing, a ne možemo sami da napravimo naš presing (mada je pitanje koliko bi to bilo pametno uopšte). Ne deluje mi njihova odbrana nešto strašno sigurna do sada, iako nisu imali neki izazov naročit. Živković ne može da se nosi sa levim engleskim bokom, Pavlović ne može sa desnim i previsoko izlazi za moj ukus. Lukić koliko je bio najgori protiv Švedske, sada je sasvim solidan.

Videćemo drugi deo, ući će Tadić sigurno i to će promeniti dinamiku. Naravno, ništa neće značiti ako popijemo dva komada do tog trenutka, ali mislim da Sautgejt neće insistirati na nekom velikom pritisku i napadu.

"Rade, kako je Vama izgledala Srbija... "

Pop Corn GIF by WWE

Rade zadovoljan sto smo primili samo jedan gol! :laugh:

Izvedi SMS i Gudelja i ubaci Tadica I Ilica.

Edited by Dimitrije

Just now, Ayatollah said:

Ništa nisu odigrali Englezi posebno, igraju onoliko koliko je dovoljno. Evidentno su podigli nogu sa gasa posle gola, i nemaju nameru da nešto jure i kidišu. Glavni problem je na sredini, jer mi ne možemo da odgovorimo na engleski presing, a ne možemo sami da napravimo naš presing (mada je pitanje koliko bi to bilo pametno uopšte). Ne deluje mi njihova odbrana nešto strašno sigurna do sada, iako nisu imali neki izazov naročit. Živković ne može da se nosi sa levim engleskim bokom, Pavlović ne može sa desnim i previsoko izlazi za moj ukus. Lukić koliko je bio najgori protiv Švedske, sada je sasvim solidan.

Videćemo drugi deo, ući će Tadić sigurno i to će promeniti dinamiku. Naravno, ništa neće značiti ako popijemo dva komada do tog trenutka, ali mislim da Sautgejt neće insistirati na nekom velikom pritisku i napadu.

Brt poslednje što nam treba je ozbiljna analiza ove grupe govana na čelu sa fudbalskim  sns gaulajterom Pasi poljanom

Car :D

Alaj je opleo, tose nisam nado

Uspeli su da me opet smore a očekivao sam otprilike ovo što se i desilo. I to je neko dostignuće.

A i ovi ustani Englezi drže loptu 25 minuta i daju loptu gde frljoka čoveku pravo na glavu. Koji kompletan smor.