June 16, 20241 yr 5 minutes ago, arheolog1981 said: Slepac 25 godina drka fudbalsku loptu i ne može iz kornera da dobaci do prve stative
June 16, 20241 yr 15 minutes ago, bradilko said: jel moguce da ovaj saka vrti ovog kao malo dete?? pa napravi rastojanje, udalju se malo ako je ovaj brz, gde je drugi igrac da pomaze? sta ovi vezbaju? ajde zustrije, hrabrije, ovi su nista narocito. ovaj seregej je kesa najveca. beskoristan lik Zato što je Saka Šiptar. Piše se Xaka, ali se čita Saka
June 16, 20241 yr 2 minutes ago, napadaj said: Mrtvi Sergej manekenčić Lepo je Muslin znao, a mi mislili da je budala Njemu se tako ozbiljan bol u predelu prepona prepoznaje kad igra za reprezentaciju da je to neverovatno. Gram truda i želje nema, mrtvo puvalo
June 16, 20241 yr 1 minute ago, Nikodije said: Izdrkao bih mu u te pederske brkove Sad ce ovo da me prati, dok Sergej ne zavrsi karijeru
June 16, 20241 yr Bas sam prolazio pored RTS-a pre pola sata i pitao se sto su upaljene sve one crvene lampice.
June 16, 20241 yr Ništa nisu odigrali Englezi posebno, igraju onoliko koliko je dovoljno. Evidentno su podigli nogu sa gasa posle gola, i nemaju nameru da nešto jure i kidišu. Glavni problem je na sredini, jer mi ne možemo da odgovorimo na engleski presing, a ne možemo sami da napravimo naš presing (mada je pitanje koliko bi to bilo pametno uopšte). Ne deluje mi njihova odbrana nešto strašno sigurna do sada, iako nisu imali neki izazov naročit. Živković ne može da se nosi sa levim engleskim bokom, Pavlović ne može sa desnim i previsoko izlazi za moj ukus. Lukić koliko je bio najgori protiv Švedske, sada je sasvim solidan. Videćemo drugi deo, ući će Tadić sigurno i to će promeniti dinamiku. Naravno, ništa neće značiti ako popijemo dva komada do tog trenutka, ali mislim da Sautgejt neće insistirati na nekom velikom pritisku i napadu.
June 16, 20241 yr Just now, Ayatollah said: Ništa nisu odigrali Englezi posebno, igraju onoliko koliko je dovoljno. Evidentno su podigli nogu sa gasa posle gola, i nemaju nameru da nešto jure i kidišu. Glavni problem je na sredini, jer mi ne možemo da odgovorimo na engleski presing, a ne možemo sami da napravimo naš presing (mada je pitanje koliko bi to bilo pametno uopšte). Ne deluje mi njihova odbrana nešto strašno sigurna do sada, iako nisu imali neki izazov naročit. Živković ne može da se nosi sa levim engleskim bokom, Pavlović ne može sa desnim i previsoko izlazi za moj ukus. Lukić koliko je bio najgori protiv Švedske, sada je sasvim solidan. Videćemo drugi deo, ući će Tadić sigurno i to će promeniti dinamiku. Naravno, ništa neće značiti ako popijemo dva komada do tog trenutka, ali mislim da Sautgejt neće insistirati na nekom velikom pritisku i napadu. Brt poslednje što nam treba je ozbiljna analiza ove grupe govana na čelu sa fudbalskim sns gaulajterom Pasi poljanom
June 16, 20241 yr Uspeli su da me opet smore a očekivao sam otprilike ovo što se i desilo. I to je neko dostignuće. A i ovi ustani Englezi drže loptu 25 minuta i daju loptu gde frljoka čoveku pravo na glavu. Koji kompletan smor.