June 16, 20241 yr Dobro je, deluje da su im javili da će izvući bod samo ako daju gol. Ako im ne uspe nadam se da će Vlahović makar nečiju ženu da jebe jer ovako na terenu ne znam šta radi. A ovog Pavlovića ću da sanjam gore nego posle svetskog prvenstva.
June 16, 20241 yr 1 minute ago, Miki_belavista said: Tadic de je? Skuplja snagu za poslednjih pola sata
June 16, 20241 yr Realno s obzirom da je ovo meč beton/saudijskih ligaša protiv megazvezda iz PL ovo je prilično dobar rezultat.
June 16, 20241 yr 6 minutes ago, bradilko said: aktiviraj golmana ubaci tadica, u ciftu si se pretvorio pixi tadic nam je jedini fantazista Random haiku generator
June 16, 20241 yr Steta. Bili smo zreli za bar tri komada u mrezi. Valjda ce se Englezi uozbiljiti u nastavku.. Edited June 16, 20241 yr by Jimmy Kowalski
June 16, 20241 yr Just now, steins said: Kakav je bre ovo korner bio? Kretenski, eto kakav. Šta izmišljaju toplu vodu. Imaš korner, u proseku su naši igrači višlji od njihovih - jbt ubaci loptu u 16 metara, nije toliko teško.
June 16, 20241 yr nisu englezi nešto impresivni ali smo mi baš averidžara. srećom, takvi su i danci & slovenci
June 16, 20241 yr Kod nas samo Zivkovic odigrao nesto u prvom poluvremenu . Nemamo pojma Edited June 16, 20241 yr by Micko8
June 16, 20241 yr 5 minutes ago, Valkyrie said: Ma on to nešto vuče dugo, verovatno je i otišao na prvenstvo sakat. Ma zezam se, super je Filip, žao mi ga.
June 16, 20241 yr Author Popular Post Mrtvi Sergej manekenčić Lepo je Muslin znao, a mi mislili da je budala
June 16, 20241 yr 1 minute ago, BlackGeorge said: Kretenski, eto kakav. Šta izmišljaju toplu vodu. Imaš korner, u proseku su naši igrači višlji od njihovih - jbt ubaci loptu u 16 metara, nije toliko teško. jesu oni visi, da ne kazem veci magarci, ali nisu jos nijedan duel dobili
June 16, 20241 yr Just now, napadaj said: Mrtvi Sergej manekenčić Lepo je Muslin znao, a mi mislili da je budala Izdrkao bih mu u te pederske brkove
June 16, 20241 yr Prvih 25' je baš katastrofalno izgledalo, posle i nismo bili toliko lošiji. Mora da uđe Tadić, da malo poveže redove i da da neku upotrebljivu loptu pred engleskim golom.