June 16, 20241 yr Just now, levi said: čim pritisneš i oduzmeš loptu na njihovoj poloovinu odmah šansa, ko bi rekao jel vežbaju oni uopte "u krugu" na trenizima Neverovatno jbt. Igramo fudbal iz pogrešnog veka.
June 16, 20241 yr kad bi imali više šanse da testiramo njihovu odbranu Edited June 16, 20241 yr by Ted
June 16, 20241 yr Najjadnije mi je kad vidim kako se Belingem smeje kada vidi da ga napada Andrija Živković.
June 16, 20241 yr Niko ne igra ovako tromo i kilavo. Možda neka africka ekipa u kvalifikacijama za njihov kup nacija.
June 16, 20241 yr Mislim da po kvalitetu odavno nismo imali goru reprezentaciju. Jeste Piksi tantus, ali nema ovde od mnogo čega da se pravi nešto. Posle ko zna koliko nemamo vrhunskog štopera. Nemamo bekove, nemamo box to box veznjake, nemamo ništa. Eto da kažemo tog Vlahovića koji nikako da postane vrhunski igrač, ali jedini može da bude. Tadić i Mitrović su već polupenzioneri, SMS takođe po duhu i sportskim ambicijama. Možda možemo golmana dobrog da izmuvamo i Kostič može da bude dobar šraf. Ostaje stari problem, gomiila prosečnih i malo iznadprosečnih igrača i sad od njih napraviti neku ekipu od dvadesetak igrača, pa se smenjuju na traci igrači istih kvaliteta.
June 16, 20241 yr Iznervira me Belingem onoliko, dobro ga je Kostić iskulirao. Pavlović najsporiji igrač univerzuma, njega nadtrčao Voker jbt