Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

Just now, levi said:

čim pritisneš i oduzmeš loptu na njihovoj poloovinu odmah šansa, ko bi rekao

jel vežbaju oni uopte "u krugu" na trenizima :dry:

Neverovatno jbt. Igramo fudbal iz pogrešnog veka.

kad bi imali više šanse da testiramo njihovu odbranu

Edited by Ted

Najjadnije mi je kad vidim kako se Belingem smeje kada vidi da ga napada Andrija Živković. 

Vlahović drugi put pokušava da preskoči igrača i zamalo drugi gol

Au šta Vlahović igra :wacko:

Niko ne igra ovako tromo i kilavo.

Možda neka africka ekipa u kvalifikacijama za njihov kup nacija.

Prodje Voker kao na motoru!

I što na padne Kostić kad ga ovaj udari ovako 

Mislim da po kvalitetu odavno nismo imali goru reprezentaciju. Jeste Piksi tantus, ali nema ovde od mnogo čega da se pravi nešto.

Posle ko zna koliko nemamo vrhunskog štopera. Nemamo bekove, nemamo box to box veznjake, nemamo ništa. Eto da kažemo tog Vlahovića koji nikako da postane vrhunski igrač, ali jedini može da bude. Tadić i Mitrović su već polupenzioneri, SMS takođe po duhu i sportskim ambicijama. Možda možemo golmana dobrog da izmuvamo i Kostič može da bude dobar šraf.

Ostaje stari problem, gomiila prosečnih i malo iznadprosečnih igrača i sad od njih napraviti neku ekipu od dvadesetak igrača, pa se smenjuju na traci igrači istih kvaliteta.

Iznervira me Belingem onoliko, dobro ga je Kostić iskulirao.

Pavlović najsporiji igrač univerzuma, njega nadtrčao Voker jbt