June 16, 20241 yr Šansa nam leži u tome da je Sautgejt težak ziheraš i da je sasvim moguće zamislio neki scenario u glavi gde Srbi vrše invaziju na Britiš Ajls, pa će da krene oprezno, od noge do noge. Nama to znači zbog gol razlike u borbi za treće mesto A dobro je i što smo konačno prešli na drugu stranu Edited June 16, 20241 yr by Malvo
June 16, 20241 yr bitno je da ne igra lineker. kakvi su englezi ovih godina? kapiram da su fizikal, to se podrazumeva & verovatno je dovoljno da nas tuku ali jel znaju da igraju fucu ili regularno engleski trce k'o muve bez glave & izgaraju, dok ih lopta pogadja u cevanice?
June 16, 20241 yr na regularno englesko trčanje i tuču doveli Latinose da ih nauče da igraju, sad su zajebani
June 16, 20241 yr 10 minutes ago, Eleniko said: zvuči kao da ih nisi gledao jedno četres godina u 21. veku odgledam samo turnire svetskog i evropskog prvenstva, i to ne obavezno. nisam gledao ni finale lige shampona 20ikusur godina gledao sam engleze nesto malo na svetskom, secam se tekme na ispadanje protiv francuza, valjda 1/4finale ili 1/8 cvrsta ekipa je to bila, mogli su dalje da odu ali nisam video nekog fudbala. klasicni englezi prilagodjeni na savremene kretnje i logiku brzi, snazni ali bez nekog ludog talenta ali da, odavno ne pratim fucu, zato i pitam, jer mi je uzorak za svaku repku u 2 ili 4 godine, jedna ili cetiri tekme
June 16, 20241 yr 2 hours ago, uini said: bitno je da ne igra lineker. kakvi su englezi ovih godina? kapiram da su fizikal, to se podrazumeva & verovatno je dovoljno da nas tuku ali jel znaju da igraju fucu ili regularno engleski trce k'o muve bez glave & izgaraju, dok ih lopta pogadja u cevanice? Englezi imaju polufinale WCa, finale Eura i 1/4f WCa u poslednjih šest godina, i to sve sa batađora selektorom.
June 16, 20241 yr Just now, goofs said: Englezi imaju polufinale WCa, finale Eura i 1/4f WCa u poslednjih šest godina, i to sve sa batađora selektorom. ne znam ne znam uzorak mi je mali kao sto rekoh ali kad god sam ih gledao, nisam imao utisak da je to ekipa koja treba da ide do kraja recimo, holandjani 90ih i pocetkom 2iljaditih, i kada ispadnu u osmini finala, ostave utisak ekipe koja moze svakoga da oshuri, ako su sve zvezde na broju & pravi ljudi na pravom mestu. videcemo veceras, parlam u prazno svakako. nisam gledao ni ove nase velikomucenike od proslog turnira ali kontam da zaista ozbiljna ekipa treba da rutinira takve kao sto su nasi, nebitan je rezultat na kraju, tj broj golova
June 16, 20241 yr ma englezi su ladno ogledni prototip najgore ekipe na guzove će da prođu do kraja pseudosuperiornom igrom onda će da se useru na prvo gusto, jal 1/2 jal finale za razliku od italijana koje vrlo cenim što se ne bave poniženjem protivnika, vidi pod utakmica sinoć, 2-1 dovoljno englezi neće stati ni na 7-0 neke se budale lože na to, kao sportski
June 16, 20241 yr Biće jedno 5:1, rutinski Istina je da igra Engleza ne liči ni na šta i verujem da većina (i ja) to smešta Sautgejtu na dušu. Poimence oni su vrh svetskog fudbala, na ovom turniru uz Francuze i Portugalce prvi favoriti (ako gledamo individualne kvalitete).
June 16, 20241 yr @Eleniko & @goofs, da pitam jos jedno glupo pitanje pa da vas pustim na miru kakav je ovaj sergej milinkovic savic batica, jel moze nesto da eksplodira jednom u plavom mesecu, zabije dva, namesti jedan, pobedimo 3-2 i ciao gledaosam ga davno, istripovao sam nesto da moze biti dobar fudbaler ali izgleda da se to nije desilo, da je neka averidzara. nego, jel moze da poludi, kao miraza teletovic.
June 16, 20241 yr U najjačoj ligi sveta, Premier ligi, imamo jednog igrača, Sašu Lukića (plus golmana u Čelsiju, koji svakako neće braniti na EP). U tek završenoj Ligi Šampiona, koliko je bilo Srba u te 32 ekipe? Osim dva igrača u Juventusu, mi nemamo niti jednog više u najvećih 30 klubova Evrope. Kapiten je mator, a dva najvažnija igrača, Mitar i Sergej se godinu dana bave fudbalom rekreativno u pizdi materini. Osim u Juventusu, nemamo igrača niti u jednom većem klubu liga petice (Jović je rezerva rezerve u Milanu). Ovaj tim naprosto nema kvalitet, sastavljen je mahom od igrača za Ligu Konferencije. Plus na klupi selektor koji ničemu ne služi. Borba za treće mesto u grupi je vrhunac ovog tima. Večeras ćemo gledati Man City protiv Torina (koji ima klovna na klupi). Rezultat će biti u skladu sa tim. Edited June 16, 20241 yr by Godfrey
June 16, 20241 yr Mocart kaže da će Rajković međ vratnice. Podržavam taj izbor, treba nam u timu što više šampionskog praha iz 2015.
June 16, 20241 yr 19 minutes ago, uini said: kakav je ovaj sergej milinkovic savic batica, jel moze nesto da eksplodira jednom u plavom mesecu, zabije dva, namesti jedan, pobedimo 3-2 i ciao pa ti ni pesmu ložimo se ložimo nisi preslušao sa razumevanjem tamo kaže usrali nam arapi sergeja i mitra i to ti je to Edited June 16, 20241 yr by Eleniko