Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

Šansa nam leži u tome da je Sautgejt težak ziheraš i da je sasvim moguće zamislio neki scenario u glavi gde Srbi vrše invaziju na Britiš Ajls, pa će da krene oprezno, od noge do noge.

Nama to znači zbog gol razlike u borbi za treće mesto

A dobro je i što smo konačno prešli na drugu stranu

Edited by Malvo

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

bitno je da ne igra lineker.

kakvi su englezi ovih godina? kapiram da su fizikal, to se podrazumeva & verovatno je dovoljno da nas tuku ali jel znaju da igraju fucu ili regularno engleski trce k'o muve bez glave & izgaraju, dok ih lopta pogadja u cevanice?

zvuči kao da ih nisi gledao jedno četres godina

na regularno englesko trčanje i tuču doveli Latinose da ih nauče da igraju, sad su zajebani

10 minutes ago, Eleniko said:

zvuči kao da ih nisi gledao jedno četres godina

u 21. veku odgledam samo turnire svetskog i evropskog prvenstva, i to ne obavezno. nisam gledao ni finale lige shampona 20ikusur godina

gledao sam engleze nesto malo na svetskom, secam se tekme na ispadanje protiv francuza, valjda 1/4finale ili 1/8

cvrsta ekipa je to bila, mogli su dalje da odu ali nisam video nekog fudbala. klasicni englezi prilagodjeni na savremene kretnje i logiku

brzi, snazni ali bez nekog ludog talenta

ali da, odavno ne pratim fucu, zato i pitam, jer mi je uzorak za svaku repku u 2 ili 4 godine, jedna ili cetiri tekme

2 hours ago, uini said:

bitno je da ne igra lineker.

kakvi su englezi ovih godina? kapiram da su fizikal, to se podrazumeva & verovatno je dovoljno da nas tuku ali jel znaju da igraju fucu ili regularno engleski trce k'o muve bez glave & izgaraju, dok ih lopta pogadja u cevanice?

Englezi imaju polufinale WCa, finale Eura i 1/4f WCa u poslednjih šest godina, i to sve sa batađora selektorom.

Just now, goofs said:

Englezi imaju polufinale WCa, finale Eura i 1/4f WCa u poslednjih šest godina, i to sve sa batađora selektorom.

ne znam ne znam

uzorak mi je mali kao sto rekoh ali kad god sam ih gledao, nisam imao utisak da je to ekipa koja treba da ide do kraja

recimo, holandjani 90ih i pocetkom 2iljaditih, i kada ispadnu u osmini finala, ostave utisak ekipe koja moze svakoga da oshuri, ako su sve zvezde na broju & pravi ljudi na pravom mestu.

videcemo veceras, parlam u prazno svakako. nisam gledao ni ove nase velikomucenike od proslog turnira ali kontam da zaista ozbiljna ekipa treba da rutinira takve kao sto su nasi, nebitan je rezultat na kraju, tj broj golova

ma englezi su ladno ogledni prototip najgore ekipe

na guzove će da prođu do kraja pseudosuperiornom igrom

onda će da se useru na prvo gusto, jal 1/2 jal finale

za razliku od italijana koje vrlo cenim što se ne bave poniženjem protivnika, vidi pod utakmica sinoć, 2-1 dovoljno

englezi neće stati ni na 7-0

neke se budale lože na to, kao sportski

Biće jedno 5:1, rutinski :fantom: 

Istina je da igra Engleza ne liči ni na šta i verujem da većina (i ja) to smešta Sautgejtu na dušu. Poimence oni su vrh svetskog fudbala, na ovom turniru uz Francuze i Portugalce prvi favoriti (ako gledamo individualne kvalitete).

ajmooooooooo

@Eleniko & @goofs, da pitam jos jedno glupo pitanje pa da vas pustim na miru :mellow:

kakav je ovaj sergej milinkovic savic batica, jel moze nesto da eksplodira jednom u plavom mesecu, zabije dva, namesti jedan, pobedimo 3-2 i ciao :roflroll2:

gledaosam ga davno, istripovao sam nesto da moze biti dobar fudbaler ali izgleda da se to nije desilo, da je neka averidzara. nego, jel moze da poludi, kao miraza teletovic.

U najjačoj ligi sveta, Premier ligi, imamo jednog igrača, Sašu Lukića (plus golmana u Čelsiju, koji svakako neće braniti na EP). U tek završenoj Ligi Šampiona, koliko je bilo Srba u te 32 ekipe? Osim dva igrača u Juventusu, mi nemamo niti jednog više u najvećih 30 klubova Evrope.

Kapiten je mator, a dva najvažnija igrača, Mitar i Sergej se godinu dana bave fudbalom rekreativno u pizdi materini.

Osim u Juventusu, nemamo igrača niti u jednom većem klubu liga petice (Jović je rezerva rezerve u Milanu).

Ovaj tim naprosto nema kvalitet, sastavljen je mahom od igrača za Ligu Konferencije. Plus na klupi selektor koji ničemu ne služi.

Borba za treće mesto u grupi je vrhunac ovog tima.

Večeras ćemo gledati Man City protiv Torina (koji ima klovna na klupi). Rezultat će biti u skladu sa tim.

Edited by Godfrey

Mocart kaže da će Rajković međ vratnice. Podržavam taj izbor, treba nam u timu što više šampionskog praha iz 2015.

19 minutes ago, uini said:

kakav je ovaj sergej milinkovic savic batica, jel moze nesto da eksplodira jednom u plavom mesecu, zabije dva, namesti jedan, pobedimo 3-2 i ciao 

pa ti ni pesmu ložimo se ložimo nisi preslušao sa razumevanjem

tamo kaže

usrali nam arapi sergeja i mitra 

i to ti je to

Edited by Eleniko

+ oba napadača bez Tadija