June 16, 20241 yr Kako je ono govorio Kežman posle Argentine, "dobro smo se držali prva tri minuta a onda nas je presekao gol".
June 16, 20241 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Ako ne primimo gol u prvih 90 minuta utakmice, imamo sanse. Propade plan... 😢
June 16, 20241 yr Trčali smo pred rudo kad smo rekli da nećemo biti gori od Škotske. Verovatno je bilo sve jasno kad sam video Piksija da kaže a što ne bi napali. LOL.
June 16, 20241 yr Taštin Osmeh se teši da bar Kejn još nije ni dotakao loptu Trenutno vodimo u kontaktima centarfora-kapitena sa loptom, negde je dva nula.
June 16, 20241 yr 1 minute ago, levi said: koliko glupa ekipa nema veznog reda da zadrži loptu ali zato ne umeju ni da je oduzmu protivniku U napadu nismo bog zna šta, ali smo zato u odbrani katastrofalni...
June 16, 20241 yr Just now, 189- said: mora da je greska da imamo 24% poseda Greška je, realno imamo 14%
June 16, 20241 yr Bilo je vreme. Posle poseda lopte od 95%, bilo bi sramota da ne zabiju gol protiv ovog fudbalskog skatrta. Edited June 16, 20241 yr by Dimitrije
June 16, 20241 yr Just now, bradilko said: kakvi smo mi jadnici. ovako su ocekivali da osvoje nereseno? pa pixi koliko si bio veliki igrac kurac si od trenera. izbusice nas i ponizice jer kao igramo defanzivu a primacemo golove kao na traci. Ali bukvalno. Oni su tri meseca ovo smisljali kako da probaju da izvuku zivu glavu. Pred spavanje se vrv u sebi pitali ‘koji moj smo se plasirali u pm…’
June 16, 20241 yr Baš se ništa ne pitamo. Loptu dodirnemo svakih par minuta i zadrzimo je par sekundi