June 16, 20241 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: "A, što ih ne bismo napali? Ne razumem... Mislim da će biti otvorena utakmica. Bez obzira na igračku moć i kvalitet koji imaju, sigurno je da Srbija neće biti tim koji će čekati i gledati kako igraju." A čekaju i gledaju
June 16, 20241 yr Za sada nismo loši u odbrani. Da ih ne ureknem. Dekadentno jeste, ali mora se tako. edit: urekao sam ih. jbg Edited June 16, 20241 yr by BlackGeorge
June 16, 20241 yr 2 minutes ago, levi said: gde defanzivnih, imamo krila umesto bekova, 6 ofanzivnih igrača, kao da je 1954 To je taj specijal. Jesu halfovi po prirodi ofanzivni, al u ovom zadatku trenutno izlaze do 32. m i ni makac dalje I evo kraja specijala…
June 16, 20241 yr Just now, BlackGeorge said: Za sada nismo loši u odbrani. Da ih ne ureknem. Dekadentno jeste, ali mora se tako. Tako sma se ja tešio protiv protiv Brazila do u Kataru ,do drugog poluvremena... Ovde je trajalo do 12. minuta... :(
June 16, 20241 yr 1 minute ago, radisa said: Ovo podseća na većinu utakmica Barcelone, dok su tikatakali... Mi smo naravno protivnici Barcelone... Tika - Taka - Tuki sad nek uvede Jovica.