June 16, 20241 yr Just now, levi said: dodaju se bez pritiska na 30m od našeg gola, ovako bez presinga niko ne igra već 50 godina Eee, ali zato kad sevne kontra feat. Mitar i Vlah, od svoj šesnaesterca do protivničkog za nepunih 50 sekundi...
June 16, 20241 yr Just now, Boycie said: Ovaj filing sam imao zadnji put na tekmi scg protiv argentine. Isto mesto, isti datum.
June 16, 20241 yr 2 minutes ago, MeanM@ said: Striktnih ultra defanzivnih 5-3-2. Piksijev specijal gde defanzivnih, imamo krila umesto bekova, 6 ofanzivnih igrača, kao da je 1954
June 16, 20241 yr 1 minute ago, MeanM@ said: Striktnih ultra defanzivnih 5-3-2. Piksijev specijal tzv. Bosko Buha taktika
June 16, 20241 yr 1 minute ago, Lancia said: tzv. Bosko Buha taktika Ovo podseća na većinu utakmica Barcelone, dok su tikatakali... Mi smo naravno protivnici Barcelone...
June 16, 20241 yr "A, što ih ne bismo napali? Ne razumem... Mislim da će biti otvorena utakmica. Bez obzira na igračku moć i kvalitet koji imaju, sigurno je da Srbija neće biti tim koji će čekati i gledati kako igraju."