Jump to content

Srbija - Engleska, 16.06, 21h

Featured Replies

3 minutes ago, Ayatollah said:

To će nam biti najmanji problem večeras, koliko će nam biti problem spori štoperi i nedostatak defanzivnih spoljnih.

Rajković je odličan golman, Vanja precenjen. Za mene je Petrović ispred, ako ne i ispred obojice.

• Replies 929
  • Views 47k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• San Epifanio
    San Epifanio

Btw, ovi RTS-ovi analitičari smatraju da ne treba upasti u euforiju posle ove utakmice. Jebeš mi sve ako smo mi i delimično normalni.

• arheolog1981
    arheolog1981

• burekdzija
    burekdzija

Mi pijemo podno Salkea s vrlo kulturnim Englezima vec par sati, stigli smo do Olivera Kromvela nakon sto smo zakljucili da su posle bitke kod Hejstingsa oni u stvari Francuzi. Dobijamo 5-0. 

Posted Images

Tadić nema snage da izgura celu utakmicu. Sigurno će igrati u drugom poluvremenu, a verovatno ga i čuva za Slovence i Dance. 

Ako ne primimo gol u prvih 90 minuta, da se i nadamo.

Jel ovo tatin sin?

Izvinjavam se ako je bilo...

Jeste, a i bilo je.

Just now, dragance said:

Rajković je odličan golman, Vanja precenjen. Za mene je Petrović ispred, ako ne i ispred obojice.

Da ne budem pogrešno shvaćen - i ja mislim da je Rajković za nijansu bolji golman od VMS, ako ništa svakako klasičniji golman, a mislim da će ti kvaliteti biti potrebniji danas nego simuliranje dodatnog štopera u zadnjoj liniji, tj. igra nogom golmana.

5 minutes ago, dragance said:

Sve tačno plus Rajković je manji ekscentrik od Vanje, al izgleda ga guraju zbog brata. 

Bogovi s Arene upoređuju Mitrove i Kejnove ovosezonske statističke podatke. Samo što im lige nisu za poređenje.

• Author

Ide pesma

SOUTHGATE'S GOING HOME, HE'S GOING HOME
SOUTHGATE'S GOING HOME, HE'S GOING HOME
SOUTHGATE'S GOING HOME - OH NO HE'S MISSED THE BUS

HE IS FREE

Vratio se @napadaj :wub:

3 minutes ago, San Epifanio said:

Bogovi s Arene upoređuju Mitrove i Kejnove ovosezonske statističke podatke. Samo što im lige nisu za poređenje.

A nisu ni ekipe odnosno saigraci koji im pakuju te iste golove

Edited by JohnnyD

"Ako pobede, skinuću se na perspiku"

Otvaraj kafanu, stolove razmiči!

Loži vatru

Lineker pun reči hvale  o Piksiju kad su bili u Nagoji, Rio se plaši Mitra, Vlah kao 1 od najboljih špiceva Evrope, i onda čuješ ono govedo Bigovića sa Radio BG kako “potpaljuje” na presici™ sa decenijskim narativom kako nas Englezi potcenjuju i pre ovog meča. 

• Author
2 minutes ago, garmonbozia said:

HE IS FREE

200w.gif?cid=6c09b952iu2ps8ubhxlo4g4zjxp