June 17, 20241 yr 7 minutes ago, *edited by mod said: Posebno lud moraš da budeš da se time bavio. Ili suicidalan. U oba smera. čeka ga 72 koz.. devica...
June 17, 20241 yr 1 hour ago, Weenie Pooh said: Nije ga ubacio u drugom poluvremenu pri rezultatu 0:3 nego oko tridesetog minuta kad se povredio Dejan Stanković pri rezultatu 0:1. Nije se bio Deki povredio tada, zamena je bila taktičke prirode, ovaj je isto bio popizdeo što ga menja u 35.minutu
June 17, 20241 yr 10 hours ago, Milošica said: Izuzetno racionalno sagledavanje situacije. Bravo za post. Pokraden sam za socijalnu inteligenciju
June 17, 20241 yr Popular Post Bio na licu mesta Utisak je da nam je samo falio neki, bilo kakav šut u drugom poluvremenu. Sekli smo im lopte, dodjemo negde blizu šesnaesterca najćesće krenemo da mrsimo ili nam blokiraju pokušaj pasa ili šuta. Samo šutni negde pa uzmi barem korner! Kejn i Saka su pakleni, vidi se da Englezi mogu bolje, ali drago mi je da smo na kraju pokazali nešto. Posle prvih 30 minuta sam mislio da nas čeka Argentina... nažalost sam i tu utakmicu gledao na istom stadionu. Ovako navijački je bilo jako lepo, Blii smo na strani koja je bila skroz izmešana, svi su bili kul i nije bilo nikakvih problema, mogao si da udješ na koji god ulaz i da se šetaš okolo. Njihovi pozitivniji, pevaju, zezanje, naši nit imaju niti znaju pesme, nego SrbijAAA.... i "Marš na Drinu" prva dva stiha. Englezi su vređali jedino Škote:"Scotland's-get-busted-everywhere-it-goes...." Organizacija očajna, samo neki mrtvi tramvaj vozi ljude ka gradu nazad uz stajanja i čekanja signala i povlačenja ručnih kočnica. Došli u centar 2h posle tekme. U tramvaju guzva k'o '93. To je baš bio najgori momenat, Edited June 17, 20241 yr by General Melchett
June 18, 20241 yr 5 hours ago, General Melchett said: Organizacija očajna, samo neki mrtvi tramvaj vozi ljude ka gradu Imao si autobuse odmah pored. Neki vozili za esen neki za gelsenkirhen hbf ali su išli na 5 minuta i bili relativno normalno popunjeni.
June 18, 20241 yr mi se parkirali u nekom parku pored za dz. izasli uz minimalnu guzvu. i englezi imaju tri pesme, uz england! pevaju dzudu dve i to je to @General Melchett zaboravio si da smo imali i srbija! kosovo! ✍️
June 18, 20241 yr Đolo Petroviću cepali majicu na trenignu, postao čale. Mogao bi Pikseta da ga časti jednim nastupom na Euru, a sticaijem srećnih okolnosti baš igramo u četvrtak evo.
June 19, 20241 yr Koleze iz Engleske nas pohvalili, kazu imali su srece da sacuvaju gol u drugom poluvremenu. Ja im rekao to je nas standardni sistem, prvo primimo gol a onda igramo.