Jump to content

Italija - Albanija, 15.06, 21h

Featured Replies

Evo i ova klošarka u studiju "ali 24 reprezentacije pa ima mesta i za Albaniju he he"

Hesuse

• Replies 169
  • Views 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jbt jel ostao neko u albaniji(kosovu)   sad je vreme da krenemo na prizren  

• Kaže da je ostao format sa 16 ekipa Albanci nikad ne bi igrali na EP. Što je verovatno tačno, ali je problematično što to kaže komentator iz Srbije. Oni imaju više nastupa od nas u ovom veku.

Posted Images

А и ви слушате 1 Немању Матића поред живог овог босанчероса са Арене који је свакако подношљивији (свако је).

7 minutes ago, Milošica said:

Italijanima fali jedan Vijeri/Vlahović :D i jedan Gatuzo/De Rosi da budu u prvom redu favorita za titulu.

Ovako ipak ne.

Naravno, to ništa ne mora da znači.

i babi fali 1 qrac da bude deda

Just now, John Coltrane said:

i babi fali 1 qrac da bude deda

I tebi

6 minutes ago, johan nagel said:

А и ви слушате 1 Немању Матића поред живог овог босанчероса са Арене који је свакако подношљивији (свако је).

Lud sam da plaćam Areni pretplatu, nije dosta što sam joj već platio kroz porez da otkupi prava za prenos svega i svačega.

8 minutes ago, johan nagel said:

Neki smo na SBB-u

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Lud sam da plaćam Areni pretplatu, nije dosta što sam joj već platio kroz porez da otkupi prava za prenos svega i svačega.

Iptv 5 eura i gledaš sve ko covjek

Подразумева се да мислим на ове са Ареном а то је ипак већина, слободно бих проценио.

Kad bi žuti Bujke dao Nemanji Matiću da ove zove Šiptari, bilo bi to ludo

41 minutes ago, autsajder said:

Jadno omalovažavanje albanskog tima od ovog komentatora 

Posle se Lancia pita zašto navijamo za ove Đimšitije

Nemanji Matiću želim gangbang na letovanju u Valoni

kakac crni matić, dušan duća albijanić je ko stvoren za ovaj prenos

koje otaljavanje u nastavku ... imam osecaj da oni ni ametere iz san marina ne bi dobili vise od dva razlike :)

gledam samo da vidim hoce li ga straki primiti kroz usi sa nekih 30-40 metara :)

21 minutes ago, johan nagel said:

Boske sa Arene koji isto prenosi prvu utakmicu Serie A subotom u 12.30 i reprezentacije na EP, skine izjave sa konferencije pre utakmice i čita ih do pola drugog poluvremena, ali za Matića  je Božo Sušec lično

Bađo ne liči na sebe.

@levi

Ја могу да поднесем све сем Страјнића и овог Матића идиота. Има и на арени онај неки дебил што често преноси и он ми је иритантан али ова двојица но но.