June 15, 2024Jun 15 Evo i ova klošarka u studiju "ali 24 reprezentacije pa ima mesta i za Albaniju he he" Hesuse
June 15, 2024Jun 15 А и ви слушате 1 Немању Матића поред живог овог босанчероса са Арене који је свакако подношљивији (свако је).
June 15, 2024Jun 15 7 minutes ago, Milošica said: Italijanima fali jedan Vijeri/Vlahović i jedan Gatuzo/De Rosi da budu u prvom redu favorita za titulu. Ovako ipak ne. Naravno, to ništa ne mora da znači. i babi fali 1 qrac da bude deda
June 15, 2024Jun 15 6 minutes ago, johan nagel said: А и ви слушате 1 Немању Матића поред живог овог босанчероса са Арене који је свакако подношљивији (свако је). Lud sam da plaćam Areni pretplatu, nije dosta što sam joj već platio kroz porez da otkupi prava za prenos svega i svačega.
June 15, 2024Jun 15 8 minutes ago, johan nagel said: А и ви слушате 1 Немању Матића поред живог овог босанчероса са Арене који је свакако подношљивији (свако је). Neki smo na SBB-u
June 15, 2024Jun 15 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Lud sam da plaćam Areni pretplatu, nije dosta što sam joj već platio kroz porez da otkupi prava za prenos svega i svačega. Iptv 5 eura i gledaš sve ko covjek
June 15, 2024Jun 15 Подразумева се да мислим на ове са Ареном а то је ипак већина, слободно бих проценио.
June 15, 2024Jun 15 41 minutes ago, autsajder said: Jadno omalovažavanje albanskog tima od ovog komentatora Posle se Lancia pita zašto navijamo za ove Đimšitije Nemanji Matiću želim gangbang na letovanju u Valoni
June 15, 2024Jun 15 koje otaljavanje u nastavku ... imam osecaj da oni ni ametere iz san marina ne bi dobili vise od dva razlike gledam samo da vidim hoce li ga straki primiti kroz usi sa nekih 30-40 metara
June 15, 2024Jun 15 21 minutes ago, johan nagel said: А и ви слушате 1 Немању Матића поред живог овог босанчероса са Арене који је свакако подношљивији (свако је). Boske sa Arene koji isto prenosi prvu utakmicu Serie A subotom u 12.30 i reprezentacije na EP, skine izjave sa konferencije pre utakmice i čita ih do pola drugog poluvremena, ali za Matića je Božo Sušec lično
June 15, 2024Jun 15 @levi Ја могу да поднесем све сем Страјнића и овог Матића идиота. Има и на арени онај неки дебил што често преноси и он ми је иритантан али ова двојица но но.