June 15, 2024Jun 15 4 minutes ago, Midgeta said: Ako još jednom kaže da je nešto šokantno, baciću peglu "Razlika u klasi je evidentna i očigledna."
June 15, 2024Jun 15 Just now, Babu Bhatt said: Kakvo ovo nije bio žuti karton?? Sad baš došao to da napišem. Neverovatno
June 15, 2024Jun 15 Author 9 minutes ago, Babu Bhatt said: Petković jedini za sad ujebao gg3+ opciju I moj tiket za 25.000
June 15, 2024Jun 15 3 minutes ago, Weenie Pooh said: "Razlika u klasi je evidentna i očigledna." "Šokantan gol u 24 sekundi, a onda furiozan nastavak Italijana"
June 15, 2024Jun 15 Kakvo proturanje lopte kroz noge. Zasto igrate uopste te gg zajebancije. Ja se mlatim sa kladjenjem 20 godina i uvek je najjednostavnija igra bila najbolja (plus su 3+ kvote dosta visoke).
June 15, 2024Jun 15 1 minute ago, Lancia said: Liberalan sam i sve moze, ali nikako da svarim tetovazu na vratu. Eeeek Totalitaran si i autoritaran, vrat je sasvim validan prostor za tetovažu, samo ne može baš bilo koja. Scamacca izgleda kao kreten, jebiga, ali izgledao bi tako i neistetoviran.
June 15, 2024Jun 15 4 minutes ago, Lancia said: Liberalan sam i sve moze, ali nikako da svarim tetovazu na vratu. Eeeek "Tata imam novog dečka, igra fudbal u Atalanti, dođi da ga upoznaš" ??? (Ovaj) ??? "Dobar dan, ja sam Skamaka i volim cveće" Edited June 15, 2024Jun 15 by warp