June 15, 2024Jun 15 Aca mod on Mala zanimljivost, oba strelca prva dva gola nastupaju u Seriji A, ovo im je prvi gol za reprezentaciju na Evropskim prevestima, rođeni su iste godine imena im počinju na BA a završavaju se na i Evo i BArele
June 15, 2024Jun 15 Just now, Milošica said: Barela je najbolji fudbaler u ovoj ekipi, ozbiljan majstor. Socijalni dribling izuzetan
June 15, 2024Jun 15 2 minutes ago, Filozof manijak said: 2:1, goolčina Lanča u ekstazi Kad mi Kums ispostavi racun za koriscenje ''sunce vas grejalo'', naebo sam.
June 15, 2024Jun 15 6 minutes ago, radnik said: Jbte, utisak mi je efikasnost ovih nekoliko meceva. svaki mec do sada 2+ prvo poluvreme
June 15, 2024Jun 15 7 minutes ago, Milosh76 said: Barela... odlican gol 2-1 Ovaj sa RTS otvoreno navija za Italijane bogami onaj danas je navijao i za Hrvate
June 15, 2024Jun 15 ma ovaj prvi glavom, kad je zaplivao jedno metar unutar gola drugi je vec streljana klasicna. nista to
June 15, 2024Jun 15 2 minutes ago, Lancia said: Ko jos osim cupi Tsaia navija za Albance?¿ Fikret, Otto, Roger Sanchez... prelistaš malo ukrajinski pdf, pa kako naiđeš na nekog sa kim se sve slažeš, odmah znaš za koga ovde navija