Jump to content

Italija - Albanija, 15.06, 21h

Featured Replies

Just now, autsajder said:

Jadno omalovažavanje albanskog tima od ovog komentatora 

Šta kaže?

• Replies 169
  • Views 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jbt jel ostao neko u albaniji(kosovu)   sad je vreme da krenemo na prizren  

• Kaže da je ostao format sa 16 ekipa Albanci nikad ne bi igrali na EP. Što je verovatno tačno, ali je problematično što to kaže komentator iz Srbije. Oni imaju više nastupa od nas u ovom veku.

Posted Images

Kaže vjerovatno se ne bi nikad plasirali na prvenstvo da nije prošireno sa 16 na 24.

"Neki timovi samo tako dođu na takmičenje"

"Šta će tek biti na utakmici Španija - Albanija"

Sutra je vazan dan za nasu zemlju 

Jbt al smo zaredjali vazne dane :lolol:

E:

Evo ga opet šokantno 🤦🏻‍♀️

Edited by Midgeta

Just now, autsajder said:

Za ovo je potpuno u pravu...

• Popular Post
3 minutes ago, Babu Bhatt said:

Šta kaže?

Kaže da je ostao format sa 16 ekipa Albanci nikad ne bi igrali na EP. Što je verovatno tačno, ali je problematično što to kaže komentator iz Srbije. Oni imaju više nastupa od nas u ovom veku.

7 minutes ago, warp said:

Dobar dan, ja sam Skamaka i volim cveće nacrtana lica na vratu.

ZLdMppZ.gif 

Edited by Weenie Pooh

1 minute ago, autsajder said:

Kaže vjerovatno se ne bi nikad plasirali na prvenstvo da nije prošireno sa 16 na 24.

"Neki timovi samo tako dođu na takmičenje"

Pa zar nisu bili i na proslom prvenstvu, ili sam ja nesto ishalucinirao?¿ Bzvz u svakom slucaju, prenosi tu utakmicu i ne kenjaj.

Bili su, ali lik se opasno loži da će Italijani da ih natrpaju.

Bio je šokantno šokiran onim šokantnim golom posle 25 sekundi, ućutao se kao da su mu sve lađe potonule - sasvim neprirodna reakcija na takvo iznenađenje.

Jesu bili, ali i proslo i ono pre su po novom formatu. 

Naravno da je bzvz

Proserava se opako oko ucesca Albanije, ne bi ni mi ucestvovali da nije povecan broj ucensnika, inicijalno nismo ni tad, realno mi smo poslednji koji imaju pravo da seru na usta na tu temu

slabasne su juzne komsije, dace im zabari jos dva a zapadne komsije isto rutinski resiti ... tako da je u zadnjem kolu vec vidjen jedan miroljubivi remi i svo troje lagano idu dalje.

daleko najsmarackija grupa. steta sto ne mogu svi da ispanu ..... ok sam cu izaci :krindz:

4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Bili su, ali lik se opasno loži da će Italijani da ih natrpaju.

Bio je šokantno šokiran onim šokantnim golom posle 25 sekundi, ućutao se kao da su mu sve lađe potonule - sasvim neprirodna reakcija na takvo iznenađenje.

Italijanima fali jedan Vijeri/Vlahović :D i jedan Gatuzo/De Rosi da budu u prvom redu favorita za titulu.

Ovako ipak ne.

Naravno, to ništa ne mora da znači.

Edited by Milošica

12 minutes ago, fandorin said:

Kaže da je ostao format sa 16 ekipa Albanci nikad ne bi igrali na EP. Što je verovatno tačno, ali je problematično što to kaže komentator iz Srbije. Oni imaju više nastupa od nas u ovom veku.

Errrrm zar nisu bili prvi u grupi ispred češke i poljske koji takođe igraju?

Rade i Vjetrović pokušavaju da hendluju podsmevanje ove voditeljke Albancima.

Edited by Milošica