June 15, 2024Jun 15 Just now, autsajder said: Jadno omalovažavanje albanskog tima od ovog komentatora Šta kaže?
June 15, 2024Jun 15 Kaže vjerovatno se ne bi nikad plasirali na prvenstvo da nije prošireno sa 16 na 24. "Neki timovi samo tako dođu na takmičenje" "Šta će tek biti na utakmici Španija - Albanija"
June 15, 2024Jun 15 Sutra je vazan dan za nasu zemlju Jbt al smo zaredjali vazne dane E: Evo ga opet šokantno 🤦🏻♀️ Edited June 15, 2024Jun 15 by Midgeta
June 15, 2024Jun 15 Just now, autsajder said: "Šta će tek biti na utakmici Španija - Albanija" Za ovo je potpuno u pravu...
June 15, 2024Jun 15 Popular Post 3 minutes ago, Babu Bhatt said: Šta kaže? Kaže da je ostao format sa 16 ekipa Albanci nikad ne bi igrali na EP. Što je verovatno tačno, ali je problematično što to kaže komentator iz Srbije. Oni imaju više nastupa od nas u ovom veku.
June 15, 2024Jun 15 7 minutes ago, warp said: Dobar dan, ja sam Skamaka i volim cveće nacrtana lica na vratu. Edited June 15, 2024Jun 15 by Weenie Pooh
June 15, 2024Jun 15 1 minute ago, autsajder said: Kaže vjerovatno se ne bi nikad plasirali na prvenstvo da nije prošireno sa 16 na 24. "Neki timovi samo tako dođu na takmičenje" "Šta će tek biti na utakmici Španija - Albanija" Pa zar nisu bili i na proslom prvenstvu, ili sam ja nesto ishalucinirao?¿ Bzvz u svakom slucaju, prenosi tu utakmicu i ne kenjaj.
June 15, 2024Jun 15 Bili su, ali lik se opasno loži da će Italijani da ih natrpaju. Bio je šokantno šokiran onim šokantnim golom posle 25 sekundi, ućutao se kao da su mu sve lađe potonule - sasvim neprirodna reakcija na takvo iznenađenje.
June 15, 2024Jun 15 Proserava se opako oko ucesca Albanije, ne bi ni mi ucestvovali da nije povecan broj ucensnika, inicijalno nismo ni tad, realno mi smo poslednji koji imaju pravo da seru na usta na tu temu
June 15, 2024Jun 15 slabasne su juzne komsije, dace im zabari jos dva a zapadne komsije isto rutinski resiti ... tako da je u zadnjem kolu vec vidjen jedan miroljubivi remi i svo troje lagano idu dalje. daleko najsmarackija grupa. steta sto ne mogu svi da ispanu ..... ok sam cu izaci
June 15, 2024Jun 15 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Bili su, ali lik se opasno loži da će Italijani da ih natrpaju. Bio je šokantno šokiran onim šokantnim golom posle 25 sekundi, ućutao se kao da su mu sve lađe potonule - sasvim neprirodna reakcija na takvo iznenađenje.
June 15, 2024Jun 15 Italijanima fali jedan Vijeri/Vlahović i jedan Gatuzo/De Rosi da budu u prvom redu favorita za titulu. Ovako ipak ne. Naravno, to ništa ne mora da znači. Edited June 15, 2024Jun 15 by Milošica
June 15, 2024Jun 15 12 minutes ago, fandorin said: Kaže da je ostao format sa 16 ekipa Albanci nikad ne bi igrali na EP. Što je verovatno tačno, ali je problematično što to kaže komentator iz Srbije. Oni imaju više nastupa od nas u ovom veku. Errrrm zar nisu bili prvi u grupi ispred češke i poljske koji takođe igraju?
June 15, 2024Jun 15 Rade i Vjetrović pokušavaju da hendluju podsmevanje ove voditeljke Albancima. Edited June 15, 2024Jun 15 by Milošica