June 15, 20241 yr Imali su Hrvati tri stopostotne sanse, ne brinem se ja za njih, prolaze dalje lagano.
June 15, 20241 yr Just now, Budja said: Imali su Hrvati tri stopostotne sanse, ne brinem se ja za njih, prolaze dalje lagano. Ako dobiju Italiju, a to ce biti bas tesko. I zavisi ko da vise golova Albaniji.
June 15, 20241 yr 6 minutes ago, Milosh76 said: A imaju 3 vrhunska vezna igraca... Brutalni su Spanci Ne mogu se složiti. O Kovačićevoj igri ove sezone ništa dobro ne mogu da kažem; prespor, dupe mu je još veće. Brozovič je već duže vremena na fudbalu sa drugarima iza zgrade, a Luka je u ozbiljnim godinama. Ne vidim da je to dobar vezni red.
June 15, 20241 yr Ovaj Budimir na 3 metra od gola i pokušava glavom da asistira Kramariću koji je na 2 metra od gola. Pa jebem vas sakate
June 15, 20241 yr 1 minute ago, Godfrey said: Ne mogu se složiti. O Kovačićevoj igri ove sezone ništa dobro ne mogu da kažem; prespor, dupe mu je još veće. Brozovič je već duže vremena na fudbalu sa drugarima iza zgrade, a Luka je u ozbiljnim godinama. Ne vidim da je to dobar vezni red. Dobar je, ne bih ja tu nista dirao
June 15, 20241 yr 1 minute ago, pantelia said: Imaju Petkovica, od Budimira je sigurno bolji, ne znam sto ne igra Budimir "poznaje" Špance
June 15, 20241 yr Spanci su bas dobro izbalansirani visinom. 7,8 igraca je nisko i brzo, a imaju i ova 2,3 vvisoka ali ooet izuzetno pokretna. Hrvati su bas spori i deluju iscedjeno.
June 15, 20241 yr Dobre izmene Dalica. Ova dvojica su lose izgledali celi mec. Pasalic i Sucic ce dobiti vremena da pokazu da li se moze na njih racunati.