June 15, 20241 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: ako ništa cro imaju super dresove Sahovnica za kratkovide?¿
June 15, 20241 yr Ovaj Lovro mi je najveca misterija. Nikad nista nije odigrao. Budimir je isto misterija. Najveci problem Hrvatima je u stvari iznosenje lopte. Ako to ne rese bice ovo gore nego u Elceu.
June 15, 20241 yr 1 minute ago, bags said: Najveci problem Hrvatima je u stvari iznosenje lopte. A imaju 3 vrhunska vezna igraca... Brutalni su Spanci
June 15, 20241 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: Kolik9 mi je smešan onaj španski mešanac kukureka i paelje Fakin Koker Spanijel
June 15, 20241 yr 4 minutes ago, bags said: Ovaj Lovro mi je najveca misterija. Nikad nista nije odigrao. Budimir je isto misterija. Najveci problem Hrvatima je u stvari iznosenje lopte. Ako to ne rese bice ovo gore nego u Elceu. Lovro je imao fenomenalnu klupsku sezonu. Mada, mi smo svedoci koliko to ne mora ništa da znači. Edited June 15, 20241 yr by Milošica
June 15, 20241 yr 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ako ništa cro imaju super dresove Ali sto neko rece premalo kockica zato gube
June 15, 20241 yr 2 minutes ago, bags said: Budimir je isto misterija. Budimir malo liči na Klozea i to je to od kvaliteta otprilike
June 15, 20241 yr 5 minutes ago, Filozof manijak said: Kolik9 mi je smešan onaj španski mešanac kukureka i paelje to ovaj što ima praško na glavi žene to vole, pokazuje da voli da mete po kući Edited June 15, 20241 yr by Ted
June 15, 20241 yr 4 minutes ago, Milosh76 said: A imaju 3 vrhunska vezna igraca... Brutalni su Spanci Odbrana ne moze da im proturi loptu nikako. A ikad dobiju odmah su dvojica tu. Prespori su i Kovacic i Modric. Brozovic je vec mislima na nekoj plazi.
June 15, 20241 yr 3 minutes ago, Milosh76 said: A imaju 3 vrhunska vezna igraca... Brutalni su Spanci A 1 Grimaldo sedi na klupi ko zapeta puška