Jump to content

Španija - Hrvatska, 15.06, 18h

Featured Replies

Krizni stožer zasjeda u poluvremenu

• Replies 219
  • Views 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne priznaje Kosovo 3 priznaje Kosovo 0   pa vi vidite

• *edited by mod
    *edited by mod

Mrze ih zato što su Srbi.

• koji car, sa sve belim čaršafom i posluženjem na njemu te jambolija tepihom.    mislim da moja rodbina u natalincima gleda tv u boljim uslovima  

Posted Images

Ali odakle im ovaj Pogrančić ? Veliki kiks što je bacio Gvardiola na beka, a sujeta mu nije dozvolila da na 0:2 pređe na trojicu pozadi, sada je kasno...no doći će susjedi do boda protiv neugodne Albanije, siguran sam :coffee:

Just now, Ted said:

šta tek reći za odbranu Hrvata :D

Maksimalna 3 od 3. :D

Just now, warp said:

Ali odakle im ovaj Pogrančić ? 

Sećam se da je napravio sranje protiv nas dok je igrao za Salzburg. Nagazio Pavkova i nakon toga smo dali dva gola.

Kurče se Hrvati sa iznosenjem lopte kroz pas, po svaku cenu, pogrešiće bar jednom. Naročito što Španjolci igraju dobar i smislen presing. Smeši im se katastrofa. Rodri je top klasa. 

Edited by fandorin

španija odlična, hrvatska jalova.

Just now, warp said:

Ali odakle im ovaj Pogrančić ? Veliki kiks što je bacio Gvardiola na beka, a sujeta mu nije dozvolila da na 0:2 pređe na trojicu pozadi, sada je kasno...no doći će susjedi do boda protiv neugodne Albanije, siguran sam :coffee:

Pa kad im je Gvardiola uvalio kitu sa svojim postavkama igre :D

Ppp skrenuo udesno

auuuu puni

1 minute ago, Lancia said:

Maksimalna 3 od 3. :D

Sve ono što su promašivali Brazilci, Belgijanci i ko-sve-ne-još došlo na naplatu :zalosna:

Potop, ovo mislim da bas niko nije ocekivao

• Popular Post

ne priznaje Kosovo 3

priznaje Kosovo 0

pa vi vidite

1 minute ago, Babu Bhatt said:

Potop, ovo mislim da bas niko nije ocekivao

Jos nije kasno za Hrvate, za koga god sam navijao ove godine, taj je puko.

Na stranu sva podjebavanja komšija i navijanja protiv iz nacionalnih razloga, Hrvatska tradicionalno igra jedan ogavan, ciničan, bez rizika fudbal u kome je važnije dodati unazad...nešto kao Grčka na steroidima, odlaskom Modrića u penziju, spustiće se u srednji ešalon fudbala sa Srbijom, Poljskom i ostalim Mađarskama :coffee:

ako ništa cro imaju super dresove

:zalosna: