June 15, 20241 yr Ali odakle im ovaj Pogrančić ? Veliki kiks što je bacio Gvardiola na beka, a sujeta mu nije dozvolila da na 0:2 pređe na trojicu pozadi, sada je kasno...no doći će susjedi do boda protiv neugodne Albanije, siguran sam
June 15, 20241 yr Just now, warp said: Ali odakle im ovaj Pogrančić ? Sećam se da je napravio sranje protiv nas dok je igrao za Salzburg. Nagazio Pavkova i nakon toga smo dali dva gola.
June 15, 20241 yr Kurče se Hrvati sa iznosenjem lopte kroz pas, po svaku cenu, pogrešiće bar jednom. Naročito što Španjolci igraju dobar i smislen presing. Smeši im se katastrofa. Rodri je top klasa. Edited June 15, 20241 yr by fandorin
June 15, 20241 yr Just now, warp said: Ali odakle im ovaj Pogrančić ? Veliki kiks što je bacio Gvardiola na beka, a sujeta mu nije dozvolila da na 0:2 pređe na trojicu pozadi, sada je kasno...no doći će susjedi do boda protiv neugodne Albanije, siguran sam Pa kad im je Gvardiola uvalio kitu sa svojim postavkama igre
June 15, 20241 yr 1 minute ago, Lancia said: Maksimalna 3 od 3. Sve ono što su promašivali Brazilci, Belgijanci i ko-sve-ne-još došlo na naplatu
June 15, 20241 yr 1 minute ago, Babu Bhatt said: Potop, ovo mislim da bas niko nije ocekivao Jos nije kasno za Hrvate, za koga god sam navijao ove godine, taj je puko.
June 15, 20241 yr Na stranu sva podjebavanja komšija i navijanja protiv iz nacionalnih razloga, Hrvatska tradicionalno igra jedan ogavan, ciničan, bez rizika fudbal u kome je važnije dodati unazad...nešto kao Grčka na steroidima, odlaskom Modrića u penziju, spustiće se u srednji ešalon fudbala sa Srbijom, Poljskom i ostalim Mađarskama