June 15, 20241 yr 1 minute ago, hooyadahoo said: Ko ih jebe, što su ih priznali Hujo legendo, Albanija postoji pre Hrvatske
June 15, 20241 yr Evo i mahniti stručnjak u studiju kaže da je uz penal trebao da ide crveni jer je namjera bila da se startuje na igrača, nije bio prekršaj u duelu, pošto je lopta bila daleko. Citirao je pravilo iz knjižice. CRO pokradena
June 16, 20241 yr Popular Post koji car, sa sve belim čaršafom i posluženjem na njemu te jambolija tepihom. mislim da moja rodbina u natalincima gleda tv u boljim uslovima Edited June 16, 20241 yr by Eleniko
June 16, 20241 yr dobro je sto je zabo tv u cosak tako da vidi samo pola ekrana, verovatno vidi samo hrvatski gol, optimista
June 16, 20241 yr 5 hours ago, Eleniko said: koji car, sa sve belim čaršafom i posluženjem na njemu te jambolija tepihom. mislim da moja rodbina u natalincima gleda tv u boljim uslovima Mislila sam da si to ti kako gledas utakmicu kod rodbine
June 16, 20241 yr 5 hours ago, Eleniko said: koji car, sa sve belim čaršafom i posluženjem na njemu te jambolija tepihom. mislim da moja rodbina u natalincima gleda tv u boljim uslovima Sad Nole mora da odreaguje, verovatno bolje da uslika pre početka... da ne bude žrtava na platnu™
June 16, 20241 yr 18 hours ago, *edited by mod said: Mrze ih zato što su Srbi. Ovo je upravo završilo na instagramu Sergeja Trifunovića. U vidu skrinšota tvog posta. Plačem jbt. Edited June 16, 20241 yr by Milošica