June 15, 20241 yr 7 minutes ago, Lancia said: Hrvati kao da su iznenadjeni da Spanci vise ne igraju tika-taku, da su me pitali i platili neko pivce, bolje bi prosli. Kažeš, tričetri Cruz Campa sva vrata otvaraju
June 15, 20241 yr Stvarno iz drugog ugla deluje da se Petković sapleo sam, ali ako je VAR potvrdio penal Rodri je morao dobiti crveni. Pogodjen penali i Rodri aut bi bilo, potencijalno, najzanimljivijih 15min grupne faze. Deluje da komšije nemaju kapacitet za kvalitetnu smenu generacije.
June 15, 20241 yr 2 minutes ago, Malvo said: Pa sad, moguć je, ali nije izvestan. Evo sad sam gledao - u Kataru je trećeplasirani u čak sedam grupa imao četiri boda. Onda ide gol-razlika, a Hrvati su prvu pukli tri gola razlike. Jedan gol će praviti razliku za nekoga Nemoj gledati Katar jer je tamo drugačiji sistem bio, samo prva dva su išla dalje. Prošli Euro dve trećeplasirane ekipe koje nisu prošle dalje su imale 3 boda, 2016. isto.
June 15, 20241 yr Zaboravljate prirodnu pojavu koja se zove intenzitet kontakta a ovde nije bilo ni intenziteta ni kontakta
June 15, 20241 yr Petković je igrač poteza koji se pojavi povremeno kao pomrčina sunca, pa se mjesecima na to svršava. Ustvari je nerijetko štetočina, lijenčina i igrač manje na terenu, folirantska picketina.
June 15, 20241 yr 3 hours ago, Lancia said: Hrvate ce da koknu i Albanci, ziv vam ja bio. Ko ih jebe, što su ih priznali