June 15, 20241 yr 1 minute ago, johan nagel said: Мени се чини да је ушао раније играч Хрватске у казнени али нисам сигуран, ако може неко да потврди Mogu da potvrdim ovo. Igrač Hrvatske je definitivno ušao ranije u ograđeni prostor
June 15, 20241 yr Samo cekam gospodina Nedica. Vracah na eonu, mozda je Perisa usao mm, Al ko to sudi...
June 15, 20241 yr Iz kog tačno razloga nisu ni pokušavali da daju gol? Sa ovom gol razlikom moraju da dobiju obe utakmice da prođu dalje
June 15, 20241 yr Hrvati kao da su iznenadjeni da Spanci vise ne igraju tika-taku, da su me pitali i platili neko pivce, bolje bi prosli.
June 15, 20241 yr 2 minutes ago, copkillah said: ali ako bi se ovaj današnji meč igrao u polufinalu, mislim da bi Hrvati prošli Koliko ti djecace ne znas, pa to je cudo jedno
June 15, 20241 yr 1 minute ago, Malvo said: Iz kog tačno razloga nisu ni pokušavali da daju gol? Sa ovom gol razlikom moraju da dobiju obe utakmice da prođu dalje Ne moraju, sa 4 boda je prolaz izvestan.
June 15, 20241 yr 1 minute ago, napadaj said: Trebao mi jedan gol Hrvata, pih. Meni isto. Promaši budala, onda poništi onaj drugi kreten, a mislim i da je golman napravio prestup
June 15, 20241 yr 6 minutes ago, warp said: 0:0 ko vrata, ne leže im nikako, a i Dinamo se uvek muči u kvalifikacijama sa albanskim timovima. Postoji i razlog za to https://ofenziva.ffa.hr/vijesti/utakmica-ballkani-dinamo-pod-sumnjom-zbog-namjestanja/555667/
June 15, 20241 yr Just now, goofs said: Ne moraju, sa 4 boda je prolaz izvestan. Pa sad, moguć je, ali nije izvestan. Evo sad sam gledao - u Kataru je trećeplasirani u čak sedam grupa imao četiri boda. Onda ide gol-razlika, a Hrvati su prvu pukli tri gola razlike. Jedan gol će praviti razliku za nekoga
June 15, 20241 yr 1 minute ago, Tsai said: Imam 4 Peje u frizideru, taman da uzivam u albanskom demoliranju zabara, mmw Forza Italia! mrmlj