Jump to content

Španija - Hrvatska, 15.06, 18h

Featured Replies

1 minute ago, johan nagel said:

Мени се чини да је ушао раније играч Хрватске у казнени али нисам сигуран, ако може неко да потврди

Mogu da potvrdim ovo. Igrač Hrvatske je definitivno ušao ranije u ograđeni prostor

• Replies 219
  • Views 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne priznaje Kosovo 3 priznaje Kosovo 0   pa vi vidite

• *edited by mod
    *edited by mod

Mrze ih zato što su Srbi.

• koji car, sa sve belim čaršafom i posluženjem na njemu te jambolija tepihom.    mislim da moja rodbina u natalincima gleda tv u boljim uslovima  

Posted Images

Е хвала Вам нисам био сигуран

Edited by johan nagel

Samo cekam gospodina Nedica. 

Vracah na eonu, mozda je Perisa usao mm, Al ko to sudi...

Iz kog tačno razloga nisu ni pokušavali da daju gol? Sa ovom gol razlikom moraju da dobiju obe utakmice da prođu dalje

a sada idemo slikom u zagrebački studio

:s_d:

Hrvati kao da su iznenadjeni da Spanci vise ne igraju tika-taku, da su me pitali i platili neko pivce, bolje bi prosli.

• Author

Trebao mi jedan gol Hrvata, pih.

Ovo je najbolje prvenstvo ikad :coffee:

2 minutes ago, copkillah said:

ali ako bi se ovaj današnji meč igrao u polufinalu, mislim da bi Hrvati prošli :D

Koliko ti djecace ne znas, pa to je cudo jedno :rolleyes:

1 minute ago, Malvo said:

Iz kog tačno razloga nisu ni pokušavali da daju gol? Sa ovom gol razlikom moraju da dobiju obe utakmice da prođu dalje

Ne moraju, sa 4 boda je prolaz izvestan.

1 minute ago, napadaj said:

Trebao mi jedan gol Hrvata, pih.

Meni isto. Promaši budala, onda poništi onaj drugi kreten, a mislim i da je golman napravio prestup

Imam 4 Peje u frizideru, taman da uzivam u albanskom demoliranju zabara, mmw :fantom:

Just now, goofs said:

Ne moraju, sa 4 boda je prolaz izvestan.

Pa sad, moguć je, ali nije izvestan. Evo sad sam gledao - u Kataru je trećeplasirani u čak sedam grupa imao četiri boda. Onda ide gol-razlika, a Hrvati su prvu pukli tri gola razlike. Jedan gol će praviti razliku za nekoga

1 minute ago, Tsai said:

Imam 4 Peje u frizideru, taman da uzivam u albanskom demoliranju zabara, mmw :fantom:

Forza Italia! 

mrmlj :fantom: