June 15, 20241 yr Just now, Milošica said: Jel može neko da mi odgovori zašto je poništen gol Hrvatima? Encroachment iliti preran ulazak u kazneni igrača koji je uticao da se gol postigne. Igrač ne može biti u ofsajdu ako je iza lopte, u fudbalu koji ja poznajem
June 15, 20241 yr Just now, Mindaugas Žukauskas said: Encroachment iliti preran ulazak u kazneni igrača koji je uticao da se gol postigne. Igrač ne može biti u ofsajdu ako je iza lopte, u fudbalu koji ja poznajem Hvala. Konačno.
June 15, 20241 yr Just now, napadaj said: Navijači Liverpula i kukanje na engleske sudije, name a more iconic duo možda treba da razlikuješ kukanje i konstataciju činjenice
June 15, 20241 yr 2 minutes ago, đorđe geprat said: jalovo, jalovo, jalovo. do sutra da igraju nema gola. taj njihov vezni red sa 300 i kusur utakmicaje zreo za penziju. od tih "starih" jedino perišić nešto može. po meni, možda grešim. Nakon jako teške povrede, neće više biti onaj stari nikad
June 15, 20241 yr Just now, Lancia said: Hrvate ce da koknu i Albanci, ziv vam ja bio. Tzv.antisrpski derbi
June 15, 20241 yr Мени се чини да је ушао раније играч Хрватске у казнени али нисам сигуран, ако може неко да потврди
June 15, 20241 yr Just now, Lancia said: Hrvate ce da koknu i Albanci, ziv vam ja bio. Možda ih nece koknuti ali će ih namuciti. Izrasli su oni u dobar tim.
June 15, 20241 yr 1 minute ago, Lancia said: Hrvate ce da koknu i Albanci, ziv vam ja bio. 0:0 ko vrata, ne leže im nikako, a i Dinamo se uvek muči u kvalifikacijama sa albanskim timovima.
June 15, 20241 yr 3 minutes ago, Lancia said: Hrvate ce da koknu i Albanci, ziv vam ja bio. ali ako bi se ovaj današnji meč igrao u polufinalu, mislim da bi Hrvati prošli
June 15, 20241 yr 2 minutes ago, johan nagel said: Мени се чини да је ушао раније играч Хрватске у казнени али нисам сигуран, ако може неко да потврди Moguće da je igrač sa brojem četrnaest (Perišić) ušao pre vremena u šesnaesterac.
June 15, 20241 yr Popular Post 7 minutes ago, Milošica said: Jel može neko da mi odgovori zašto je poništen gol Hrvatima? Mrze ih zato što su Srbi.