June 15, 20241 yr 1 minute ago, Milošica said: Meni ovo nije delovalo kao ofsajd. Nije ni sviran ofsajd već je Perišić ranije ušao u 16 pri izvođenju penala
June 15, 20241 yr 1 minute ago, Milošica said: Meni ovo nije delovalo kao ofsajd. ne slušam baš pažljivo, ali komentatori u Nemačkoj rekoše da nije ofsajd nego je neki od hrvatskih igrača ušao u 16 pre vremena.
June 15, 20241 yr Pa što nije var korigovao žuti u crveni? Jasno se vidi na snimku da mu je namjerno išao na cjevanicu Edited June 15, 20241 yr by autsajder
June 15, 20241 yr 2 minutes ago, Milošica said: Meni ovo nije delovalo kao ofsajd. Nije bio offside, nego je Perišić kod izvodjenja penala prerano utrčao u šesnaesterac.
June 15, 20241 yr Just now, aram said: ne slušam baš pažljivo, ali komentatori u Nemačkoj rekoše da nije ofsajd nego je neki od hrvatskih igrača ušao u 16 pre vremena. Perišić.
June 15, 20241 yr Je l realno da je Petković onako pao za penal pola metra ispred praznog gola? Pa jbt, ovo čak ni nekom od naših genija ne bi palo na pamet.
June 15, 20241 yr Just now, autsajder said: Pa što nije var korigovao?Jasno se vidi na snimku da mu je namjerno išao na cjevanicu zato što sude imbecili iz Premijer lige, najgore sudije na svetu
June 15, 20241 yr 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Po pravilima jeste crveni, Rodri sprečava goal scoring opportunity tako što namerno ruši protivnika, tj. bez želje da igra loptom. Nije da nismo navikli da su suci slabi na Rodrija Pa to, nevezano sad što je faul sitan i mekan, ako je sviran mora crveni da bude. Kakva tekma, umesto 3:1 i igrač više ostaje 3:0. Srediće Hrvati jedan iks sa žabarima koji će ih sve zajedno poslati dalje. Slabiji su nego u Kataru jer su im glavni igrači potonuli za dve godine, ali i dalje bolje deluju od ovih boranija što smo do sada gledali.
June 15, 20241 yr jalovo, jalovo, jalovo. do sutra da igraju nema gola. taj njihov vezni red sa 300 i kusur utakmicaje zreo za penziju. od tih "starih" jedino perišić nešto može. po meni, možda grešim.