Jump to content

Španija - Hrvatska, 15.06, 18h

Featured Replies

1 minute ago, Milošica said:

Meni ovo nije delovalo kao ofsajd.

Nije ni sviran ofsajd već je Perišić ranije ušao u 16 pri izvođenju penala 

• Replies 219
  • Views 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne priznaje Kosovo 3 priznaje Kosovo 0   pa vi vidite

• *edited by mod
    *edited by mod

Mrze ih zato što su Srbi.

• koji car, sa sve belim čaršafom i posluženjem na njemu te jambolija tepihom.    mislim da moja rodbina u natalincima gleda tv u boljim uslovima  

Posted Images

1 minute ago, Milošica said:

ne slušam baš pažljivo, ali komentatori u Nemačkoj rekoše da nije ofsajd nego je neki od hrvatskih igrača ušao u 16 pre vremena.

Sad se i Rodri povredio...

Mislim da je Perišić ranije ušao kod penala, a ne da je bio ofsajd

Pa što nije var korigovao žuti u crveni? Jasno se vidi na snimku da mu je namjerno išao na cjevanicu

Edited by autsajder

Ja gledam u Nemačkoj, mislio sam da ponavljaju zbog izletanja golmana.

2 minutes ago, Milošica said:

Nije bio offside, nego je Perišić kod izvodjenja penala prerano utrčao u šesnaesterac. 

Just now, aram said:

ne slušam baš pažljivo, ali komentatori u Nemačkoj rekoše da nije ofsajd nego je neki od hrvatskih igrača ušao u 16 pre vremena.

Perišić.

Sad ce Ferran da im uvali poker :fantom:

Je l realno da je Petković onako pao za penal pola metra ispred praznog gola? Pa jbt, ovo čak ni nekom od naših genija ne bi palo na pamet. :laugh:

Just now, autsajder said:

Pa što nije var korigovao?Jasno se vidi na snimku da mu je namjerno išao na cjevanicu

zato što sude imbecili iz Premijer lige, najgore sudije na svetu

Jel može neko da mi odgovori zašto je poništen gol Hrvatima?

Izveo Jamala da napiše domaći iz Biologije :coffee:

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Po pravilima jeste crveni, Rodri sprečava goal scoring opportunity tako što namerno ruši protivnika, tj. bez želje da igra loptom. Nije da nismo navikli da su suci slabi na Rodrija

Pa to, nevezano sad što je faul sitan i mekan, ako je sviran mora crveni da bude.

Kakva tekma, umesto 3:1 i igrač više ostaje 3:0.

Srediće Hrvati jedan iks sa žabarima koji će ih sve zajedno poslati dalje. Slabiji su nego u Kataru jer su im glavni igrači potonuli za dve godine, ali i dalje bolje deluju od ovih boranija što smo do sada gledali. 

jalovo, jalovo, jalovo. do sutra da igraju nema gola. taj njihov vezni red sa 300 i kusur utakmicaje zreo za penziju. od tih "starih" jedino perišić nešto može. po meni, možda grešim.