Jump to content

Mađarska - Švajcarska, 15.06.2024, 15h

Featured Replies

Rutinirase ih Svajcarci, u prvom poluvremenu. Nije da nisam ocekivao, no ovoliku dominaciju bas i nisam.

• Replies 71
  • Views 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Kako se uopšte ova Mađarska plasirala na Euro?

• Pokojni Zvonce
    Pokojni Zvonce

Nama odgovara rezultat od sinoć i pobeda Švajcarske ovde. Ako Mađarska i Škotska remiziraju, odmah imamo jednog trećeplasiranog koji nema šanse.    Treba navijati za favorite. 

• spadoše mu gaće dok ga je davao         na Vučićevim medijima se navija protiv Šiialbanaca  iz Švajcarske podjednako kao protiv same Hrvatske i Albanije

Posted Images

Ајде Немачка је за Шкотску свемирски брод али овде Мађари изгледају катастрофално.

Ako jos malo krenemo da racunamo, videcemo da nam vise odgovora poraz sutra nego pobeda

Jebeni su Švajcarci, mi bar to dobro znamo. Nezgodna reprezentacija koja redovno dobija ovakve timove... 

Nema šanse da Piksi ne pikira The Bod nekom zatvorenom varijantom. I znamo kako će se završi

4 minutes ago, Michael Krueger said:

Jebeni su Švajcarci, mi bar to dobro znamo. Nezgodna reprezentacija koja redovno dobija ovakve timove... 

Oni jos od SP u J.Africi, kad su jedini roknuli Spaniju, igraju bas ozbiljan fudbal

1 minute ago, Lancia said:

Oni jos od SP u J.Africi, kad su jedini roknuli Spaniju, igraju bas ozbiljan fudbal

Bez ekstra pojedinaca ali jako i angazovano na terenu, bez umiranja u lepoti

Tada su imali onog dugokosog plavušana, opak je bio. Kapiten čini mi se

Svajcarska je izbacila Francuze sa proslog Eura, Francuze koji su bili u zenitu zlatne generacije sto je uzela svetsko i igrala finale sledeceg. Ipak, iznenadjuje koliko je Madjarska losa, nesto se tu desilo ili narusena atmosfera ili neki igraci su potajno povredjeni... Ovo deluje kao Mancester Siti - Dagenham & Red

Ја бих ипак рекао да су у одређеном паду, имали су за нијансу јачу групу од наше и једва су се пласирали, два бода више од Израела и чак пет мање од једне Румуније. Некадашња Швајцарска би се прошетала том групом. И играчки кадар им је све старији а немају баш неке опаке таленте. Али ево овде на искуство оваквих утакмица рутинирају Мађаре.

Ovi Madjeri su delovali mnogo povezanije i opasnije protiv nas, kao i Svajcarci uostalom.

Treba duđe onaj debeli sa stomakom, da se smejemo bar malo

jeste li vi uopste gledali te meceve u kvalifikacijama?

1. poluvreme na marakani su bili bolji, u ostala tri smo igrali viktorije pred njihovim golom ... mislim da nisu dobili litvaniju nijednom, a cg jednom na guzove u zadnjem kolu ....

najopustenije im sleduje fenjer u ovoj grupi. hvala kladzama na poklon kvoti

Штета што се игра у број постигнутих голова а ту су стајали боље од нас.

Komljenovic gol