June 23, 2024Jun 23 7 hours ago, JohnnyD said: Ne znam za vas, ali ja uvek padam u blagu depresiju kad vidim da nema vise onih tekmi od 15h osim sto ne mogu da se gledaju, posto je u toku radnog vremena.
June 23, 2024Jun 23 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Srbin pobedio, penetrirao mejnstrim. Zašto sam ti na ignoru
June 23, 2024Jun 23 11 hours ago, JohnnyD said: Ne znam za vas, ali ja uvek padam u blagu depresiju kad vidim da nema vise onih tekmi od 15h Danas nece biti tako strasno
June 23, 2024Jun 23 Mislim da ce biti na RTS1 jedna, a na RTS2 druga utakmica. Bila bi steta da ne postoji prenos obe utakmice, ne samo veceras, nego i narednih dana kada se igra u istim terminima.
June 23, 2024Jun 23 6 minutes ago, Babu Bhatt said: Vidim da i HRT i RTS prenose danas Švabe. Gdje se mogu Škoti gledati? Obe utakmice su u isto vreme jer je poslednje kolo. Trebalo bi obe da RTS prenosi
June 23, 2024Jun 23 Trebalo bi da razdvoje vremenski da mozemo da uzivamo, ako namestaju posle neka izbace nekoga
June 23, 2024Jun 23 39 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zašto sam ti na ignoru A jebiga, izvini, ko ima vremena da lista generalne teme stranu unazad.