July 2, 2024Jul 2 cenim da bi Estonija - Gibraltar i Katar - Moldavija bilo znatno zanimljivije za gledanje od Francuska-Belgija
July 2, 2024Jul 2 2 minutes ago, Filozof manijak said: JA bih izdvojio dva španska krila, Vilijamsa i Yamala, ostavili su mi najbolji dojam do sada I meni se oni sviđaju, kao i cela španska reprezentacija uostalom, ali nije da imaju neke partije kojima dominiraju nad protivnicima i prave znatnu razliku za svoju ekipu.
July 2, 2024Jul 2 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: posle prošlog prvenstva uhvatim negde vest o čeferinovom izlaganju na bordu uefa 4 milrd € bruto prihod 2 mlrd € neto prihod i aj ga ti majčin sine sad smanji na 16 reprezentacija Pa to ti i kažem, što bismo uskraćivali švedskim, norveškim, islandskim, bugarskim, grčkim, bosanskim, litvanskim, luksemburškim i ostalim navijačima da pune stadione, najbolje da odmah uvedu pravilo da svi učestvuju na EURU, plus ko kešira da može takođe da učestvuje na turniru bez kvalifikacija, čak i ako nije iz Evrope. Bio bi balance sheet UEFE još bolji.
July 2, 2024Jul 2 Island je bio super kad je učestvovao Gruzija je bila dobra ove godine, Slovenija i Slovačka su imale dobar nastup. Većina malih su opravdali učešće, šteta bi bilo da se nisu pojavili, da bi učestvovali uvek istih 16
July 2, 2024Jul 2 1 hour ago, levi said: Island je bio super kad je učestvovao Gruzija je bila dobra ove godine, Slovenija i Slovačka su imale dobar nastup. Većina malih su opravdali učešće, šteta bi bilo da se nisu pojavili, da bi učestvovali uvek istih 16 Ovo da, nesto malo duse su uneli u fudbal. Slovenija i Slovacka igraju neatraktivan fudbal, ko Svajcarska u nastajanju, totalni zev od emocija.
July 2, 2024Jul 2 Vels je bio gotivan one jedne godine (2016). U suštini zabavno je kad neko tako mali napravi prodor jako i do samog krajatm, ali to su baš retke pojave, a da bismo njih videli moramo da trpimo na desetine (mahom slovenskih) reprezentacija koje igraju čvrst i požrtvovan bunker 90 minuta, hrkljuš i tekme sa malo golova. Pa onda kad na to dodaš i da su favoriti užasni, dobiješ jedno poprilično bedno prvenstvo.
July 2, 2024Jul 2 Nezaustavljivi smoste stesmo! Srbi iz Hrvatske u četvrtfinalu Europeade! Reprezentacija Srba u Hrvatskoj je u odlučujućoj utakmici u skupini G pobijedila Slovake iz Mađarske 2:1 Nogometna reprezentacija Srba u Hrvatskoj plasirala se u četvrtfinale Europeade 2024 koja se igra u Njemačkoj i Danskoj. Ostvareno je to teškom pobjedom 2:1 (0:1) protiv momčadi Slovaka iz Mađarske u odlučujućoj utakmici skupine G. Nakon što je je reprezentacija Slovaka u Mađarskoj vodila 1:0 nakon prvog povremena, Srbi iz Hrvatske preokrenuli su rezultat pogocima Nebojše Popovića i kapetana Marka Jerlečkog. p.s. Izbornik Gagulić ogorčen nesportskim ponašanjem mađarskih Slovaka! Edited July 2, 2024Jul 2 by Carolostadien
July 3, 2024Jul 3 Anthony Taylor sudi Nemacka-Spanija, a Michael Oliver ce deliti pravdu na mecu Portugal-Francuska
July 3, 2024Jul 3 1 minute ago, JohnnyD said: Ladno su govnari potrefili da nema fudbala ni na Euru ni Kopa Amerika 2 dana Gledao sam malo Brazil/Kolumbija. Posle nekoliko dana intenzivnog evropskog fudbala ono lici na nekakve Herlemovce, kao da nisu potpuno prosli skolu fudbala, u stvari isto kao nba, trci sutni, blok, predji pola opet sutni. Mada Brazil ima pasove doduse, po zemlji mogu lepo da izbace
July 3, 2024Jul 3 neni se ne dopadaju ove nokaut utakmice. grč i taktiziranje. produžeci, posle njih 10 umornih pucaju penale. u grupnom takmičenju ima šansi za popravni. meni se čini boljim 4 x 6.pobednici u polufinale, pobednic u finale. više utakmica, veći prihod za organizatora i UEFA
July 3, 2024Jul 3 6 minutes ago, đorđe geprat said: neni se ne dopadaju ove nokaut utakmice. grč i taktiziranje. produžeci, posle njih 10 umornih pucaju penale. u grupnom takmičenju ima šansi za popravni. meni se čini boljim 4 x 6.pobednici u polufinale, pobednic u finale. više utakmica, veći prihod za organizatora i UEFA Idi bre Djole, ja jedva cekao da se predje u nokaut fazu a ti bi da uvodis neka gej pravila
July 3, 2024Jul 3 2 hours ago, Lancia said: Svira Mitros on fire, ladno nas zajebava, moraćemo opet da ih isprašimo!