June 28, 2024Jun 28 Ja navijam da Austrija ode što dalje, bili su prvi u teškoj grupi i igraju baš dobar fudbal a i raspored im je sasvim dobar.
June 28, 2024Jun 28 3 minutes ago, Lancia said: Sto ne navijate za Spaniju, igrali su najlepsi fudbal do sad ?¿ ja navijam, što mi teško. portugal ne ljubim zbog inherentne depre u naciji pa i u igri.
June 28, 2024Jun 28 13 minutes ago, Lancia said: Sto ne navijate za Spaniju, igrali su najlepsi fudbal do sad ?¿ Španija izrazito najbolja, prvi put mi se sviđa kako igraju ali nešto mislim da će ih švabe izbaciti nekako mada su španci dosta bolji. U svakom slučaju haraće španci narednih godina koliko su mladi i imaju i dobrih igrača i igru i selektora
June 28, 2024Jun 28 18 minutes ago, Lancia said: Sto ne navijate za Spaniju, igrali su najlepsi fudbal do sad ?¿ Nisam gledao nijednu špansku... :( Jel igra onaj niski i nestameni stoper iz Barce sto smo ga komentarisali u CL?
June 28, 2024Jun 28 Just now, radisa said: Nisam gledao nijednu špansku... :( Jel igra onaj niski i nestameni stoper iz Barce sto smo ga komentarisali u CL? Ne.
June 28, 2024Jun 28 Just now, radisa said: Nisam gledao nijednu špansku... :( Jel igra onaj niski i nestameni stoper iz Barce sto smo ga komentarisali u CL? Voli slaninar samo da gleda Germane ne igra Cubarsi, imaju toliki luksuz da su klinca stavili u selekciju za Olimpijske igre, da se dete ne preoptereti.
June 28, 2024Jun 28 2 minutes ago, radisa said: Nisam gledao nijednu špansku... Šteta.. Protiv Italije su igrali vrhunski, Donaruma ih spasao teškog poraza, meni mnogo bolje nego protiv Hrvatske mada rezultat drugačije govori. Imali su hrvati par dobrih šansi a i špancima je sve ušlo u prvom što su šutnuli.
June 28, 2024Jun 28 7 minutes ago, sasha said: Šteta.. Protiv Italije su igrali vrhunski, Donaruma ih spasao teškog poraza, meni mnogo bolje nego protiv Hrvatske mada rezultat drugačije govori. Imali su hrvati par dobrih šansi a i špancima je sve ušlo u prvom što su šutnuli. Gledacu ih protiv Georgije, sigurno...
June 28, 2024Jun 28 Georgija ima najveću naklonost VAR, rekao bih. 2 penala su dobili, čini mi se poništen 1 gol Čeha protiv njih, moguće da je bilo još štošta. Američki lobi zakiva
June 28, 2024Jun 28 2 hours ago, Lancia said: Sto ne navijate za Spaniju, igrali su najlepsi fudbal do sad ?¿ Ja svim srcem
June 28, 2024Jun 28 6 hours ago, radisa said: Nisam gledao nijednu špansku... :( Jel igra onaj niski i nestameni stoper iz Barce sto smo ga komentarisali u CL? Igra neko dete od 16 godina koji prepodne uci za ispit, a uvece dribla protivnicke bekove
June 29, 2024Jun 29 On 28. 6. 2024. at 10:08, sasha said: Ja navijam da Austrija ode što dalje, bili su prvi u teškoj grupi i igraju baš dobar fudbal a i raspored im je sasvim dobar. Isto I za gruziju i rumuniju