Jump to content

UEFA Euro 2024 opšta tema

Featured Replies

Posted

pretpostavljam da ce fudbal moderatori da prave potforum za EURO 2024.

onda mozemo jedan topic za putovanje, smestaj, what-to-see, what-to-do. ja cu da pokrijem minhen, naravno :)

• 1 month later...
  • Replies 226
  • Views 9.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-13554205/The-greatest-magician-world-descendant-Nostradamus-reveals-bold-Euro-2024-predictions-not-doom-gloom-England-despite-dire-draw-Denmark.html?

Posted Images

Stigla mi potvrda za dve karte za Dansku, upravo ih platio. Za druge dve nisam izvučen.

meni za eng i slo 

Od nas četvorice ja dobio za Sloveniju najjeftinije ortak one za 60 za Dansku i Sloveniju tako da ćemo te druge da koristimo. Ne znam ako nekom mogu da prebacim pravo pa da kupi za Sloveniju ako hoće?

I mene to zanima, trebaju mi za ENG, pošto sila ljudi hoće da ide na tu utakmicu.

pa te od 60 su najjeftinije valjda.

meni ovo ok, aplicirao sam i za neko sf ili f ali nije proslo. 2 od 4, sad valja juriti smestaje

On 25. 1. 2024. at 11:58, Mr.Mxyzptlk said:

pa te od 60 su najjeftinije valjda.

meni ovo ok, aplicirao sam i za neko sf ili f ali nije proslo. 2 od 4, sad valja juriti smestaje

Nisu, ima i za 30e

On 25. 1. 2024. at 11:38, napadaj said:

I mene to zanima, trebaju mi za ENG, pošto sila ljudi hoće da ide na tu utakmicu.

Biće verovatno i od 31og dodatne od ljudi koji su dobili a nisu kupili jer koliko vidim kod mene je prozor do 30og

I meni je stigla potvrda za 3 karte za Englesku. Još razmišljam kad sam uopšte aplicirao za iste 😂

3 hours ago, *edited by mod said:

Biće verovatno i od 31og dodatne od ljudi koji su dobili a nisu kupili jer koliko vidim kod mene je prozor do 30og

Da, moralo bi da bude toga, a postoji i opcija prenošenja karata u aplikaciji, tako da kapiram da će moći da se kupe i mimo mafioza.

I dok modovi ne otvore temu za EURO, platio karte za Englesku (Gelsenkirhen), otisao na booking i airnbnb i naravno da je jedini iole pristojan smestaj za relativno normalne pare moze da se nadje negde u Holandiji :ph34r: Sve ostalo za vikend a da je makar i 50 km blizu stadiona ili kosta preko 500 evra za noc ili je rasprodato. Dabogda vam dosao kuci nikad (ne kunem admiri, "it's coming home", prizivanje engleskih navijaca za nekom evro/svetskom titulom.

• Author
14 minutes ago, Baldrick S. said:

I dok modovi ne otvore temu za EURO, platio karte za Englesku (Gelsenkirhen), otisao na booking i airnbnb i naravno da je jedini iole pristojan smestaj za relativno normalne pare moze da se nadje negde u Holandiji :ph34r: Sve ostalo za vikend a da je makar i 50 km blizu stadiona ili kosta preko 500 evra za noc ili je rasprodato. Dabogda vam dosao kuci nikad (ne kunem admiri, "it's coming home", prizivanje engleskih navijaca za nekom evro/svetskom titulom.

1™ neiskustvo. trebao si odmah da rezervises nesto na bookingu i onda otkazes ako ne treba

kod mene sipak

18 minutes ago, Ros said:

1™ neiskustvo. trebao si odmah da rezervises nesto na bookingu i onda otkazes ako ne treba

kod mene sipak

Uopste se ne zajebavam. Skroz sam zaboravio da sam aplicirao za karte.

ima li neko da ide na engleze i slovence?

• Author
1 hour ago, Baldrick S. said:

Uopste se ne zajebavam. Skroz sam zaboravio da sam aplicirao za karte.

odes autom da još jednim vozačem pa podelite vozanje :)

2 hours ago, Baldrick S. said:

Nije toliko ni do Engleza, koliko je Gelzenkirhen selendra jedna. I ja sam do skoro zbog Šalkea imao drugačiji utisak.