June 14, 20241 yr kakva tatktička inovacije Škotske sa ovim igračem koji izlazi iz ofsajda kod slobodnih udaraca
June 14, 20241 yr Stvarno, u čemu je problem da Nemci izađu u belom dresu i crnom šorcu a Škoti u plavom i beli šorc ? Jel sve mora da bude prilagođeno tik-tok generacijama ? Edited June 14, 20241 yr by warp
June 14, 20241 yr Ne priznajem prvenstvo na koje Adidas pošalje Nemačku u belim šorcevima, sramota Isto važi i za Engleze i ne-teget šorceve. Prekrajanje tradicije je smrt za fudbal!
June 14, 20241 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: хоћемо ли бити бољи од шкота? Biti ćemo egal, u najboljem slučaju
June 14, 20241 yr 3 minutes ago, bradilko said: moje nemcuge savrsene, vezu kao brzailci. samo mora da se vrate crni sortsevi Mnogo lepo igraju, stvarno. Srce mi je uz Škote ali kako Nemci dobro igraju ... fudbalska poezija. Navijaću baš za njih protiv Mađara i Švajcaraca.
June 14, 20241 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: хоћемо ли бити бољи од шкота? U prvom pol da...u drugom ne
June 14, 20241 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: хоћемо ли бити бољи од шкота? moram priznati da me ne bi čudio ovakav razvoj događaja protiv Engleza
June 14, 20241 yr Just now, Filozof manijak said: Biti ćemo egal, u najboljem slučaju са шкотима, или енглезима?
June 14, 20241 yr isti rezultat bi bio da sam ja, ili bilo ko od nas, stajao na golu Nemačke Edited June 14, 20241 yr by Ted
June 14, 20241 yr U studiju RTS Raaadee, kaže za Škote da su dokaz da neko igra da osvoji a neko da se takmiči. Sva sreća mi uvek napadamo na titulu ili ništa. Edited June 14, 20241 yr by Valkyrie